Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Nou número de la revista llibertària "El tafaner"
09 mai 2011
Disponible el número 2 d'El Tafaner, publicació llibertària de la CNT d'Olot i la Biblioteca Social d'Olot.
el_tafaner-21.jpg
Bé, doncs aquí va el número 2 d'El Tafaner. En aquesta ocasió tractem el tema de les eleccions municipals i arribem fins a les 34 pàgines (10 més que en el número anterior, ja que hi participa més gent).

Podeu veure el número en format flaix i també descarregar-lo en format PDF aquí (de vegades falla i se salta alguna pàgina,compte):
http://issuu.com/vallgurnera/docs/el_tafaner

També podeu trobar la revista a la web de la Biblioteca Social d'Olot i de la CNT de la mateixa localitat, que són dues de les tres entitats que editen la publicació.
Mira també:
http://www.bsolot.info/a/traduccions-i-edicions-propies
http://www.cnt.cat/olot

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou número de la revista llibertària "El tafaner"
09 mai 2011
islam i anarquisme... poc a veure..
En totes les religions podem trobar bona fé i una causa justa, ja que estan inventades per atreure a la gent, enganyar-la...
Totes les religions i els fanatismes fan fàstig, sols han generat guerres i morts.
Re: Nou número de la revista llibertària "El tafaner"
09 mai 2011
Home, jo tinc clar que l'islam i l'anarquisme no son la mateixa cosa, però s'ha de llegir el llibre per veure per on va la cosa. l'autor no diu que siguin el mateix ni molt menys, i jo he quedat molt sorprés donat que el seu autor defineix l'islam inicial molt allunyat del que la majoria ens pensem amb tot el tema d'imams i demés història religiosa.
no em convertiré pas a l'Islam, però val la pena llegir el llibre.
Re: Nou número de la revista llibertària "El tafaner"
09 mai 2011
De la mateixa manera que desconeixem molts aspectes de la religió judeo-cristiana, que volguem o no, és un dels pilars de la nostra cultura occidental; conéixer una mica més la religió islàmica des d'una perspectiva llibertària també és molt important, davant la situació actual en la que cada cop l'Islam té més presència al nostre territori.

Jo vaig estar sentint una entrevista a Radio3 a l'autor i em va semblar molt i molt interessant. Felicitats als editors de la revista per donar peu a un debat tant necessari.
Re: Nou número de la revista llibertària "El tafaner"
10 mai 2011
És la religió anarquista, el pur dogmatisme, el que fa que SEMPRE surti aquest tema (tabú) de la religió en relació a l'anarquisme. La història està plagada d'insurreccions i revolucions amb origen religiós. Cansa aquesta obsessió atea fanàtica tan pròpia d'algun(e)s anarquistes, pitjor o si més no equiparable a qualsevol fanatisme religiós...

Efecitvament, més val primer fer-li una ullada al text abans d'opinar.
Sindicato Sindicat