Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: laboral
[La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
Una tarde de 1º de mayo inédita, no sólo por el recorrido de la manifestación, sino por la unitad i fuerza que demostraron los manifestantes.
Seguint una puntualitat bastant estricta, uns trenta minuts després de la convocatòria oficial de la plataforma aranosaltres.org, la manifestació anticapitalista de l'1 de maig va sortir pel carrer Diagonal encaminant-se cap a la zona alta de Barcelona. Entre les assistents, una calma tensa, sabent que aquest, per primer any, el recorregut seria prou diferent i que, d'alguna manera l'objectiu es redefinia. Aquesta vegada serien els barris rics de Barcelona qui veurien el desencant de la gent, de gent que no viu allà, i mai ho farà. En mig de concessionaris, bancs, asseguradores, gran edificis... va discurrir una manifestació on no van parar els càntics anticapitalistes: contra el sistema capitalista, en pro de les lluites de base i populars, recuperant la memòria de les presas, i d'aquelles que ja no hi són.

Els moviments socials que van participar-hi (EI, IAC, Revolta Global, assemblees de barri, grups llibertaris, CNT, CGT, i molts altres)van sortir en pro de un pas al front contra les regles del joc que ens toca viure. No es tractava només d'una queixa per les retallades, ni de demandes escuetes, sinó de una queixa frontal i radical a un sistema que no hem escollit.
Unes 4.000 persones (tot i el ball de dades) van poder marxar pel carrer Aribau i per la Via Augusta mentre grups de manifestants assenyalaven alguns dels culpables de la "nostra misèria" com remarcava algun manifestant. Algunes grans multinacionals van aparèixer amb els vidres trancats després de la manifestació.

Sobre dos quarts de nou del vespre, la policia, atònita davant la contundència i efectivitat de la manifestació, va provocar la dispersió de la manifestació des de la seva cua. Mentre algunes persones marxaven pels carrers propers, van haver càrregues i múltiples identificacions. El cordó policial juntament amb la policia secreta es va anar estenent fins arribar a la zona de Gràcia. Tanmateix la manifestació va poder seguir en la seva capçalera fins a l'Hospital Clínic, on es va llegir el comunicat que s'adjunta a continuació, fent especial referència a les retallades que està patint la sanitat pública. Al finalitzar la manifestació es comptabilitzaven 14 persones detingudes.

Per a més informació:
http://188.84.24.170/~araenstoca/

Concentració de suport a les detingudes

Amb molts motius, però sobretot per les 14 detencions de l'1 de maig a Barcelona, més de cent persones es van concentrar ahir a les vuit del vespre davant de la comissaria de les Corts exigint la llibertat sense càrrecs de les allà tancades.

Una hora després es va tallar Travessera de les Corts, carrer on es troba la comissaria, durant una hora aproximadament. La concentració va començar a caminar, envoltant un parell de vegades l'edifici i sota els crits de "Mossos d'Esquadra torturadors", "Llibertat, preses al carrer", "Sense pistola no sou res" o "Que la crisi la paguin els rics". També s'ha recordat Patricia Heras, presa del 4F i assassinada per l'Estat i el sistema penal el passat dimarts.

Set furgons d'antidisturbis s'han traslladat a la comissària, creant un cordó policial davant d'aquesta. Un nombre exagerat per intentar intimidar les cent persones que els han seguit cridat el que són i moltes veritats a casa.

Les detingudes han passat també aquesta nit a comissaria i avui, dimarts 3, els traslladaran a la Ciutat de la Justícia, per declarar pels diferents "delictes" que diuen que han comès. Per això, és allà on s'ha convocat avui una altra concentració de suport. Sabem que un dels detinguts ha estat maltractat.

[Castellano]

1º de Mayo en Barcelona... sólo nos queda perder el mierdo

Siguiendo una puntualidad bastante estricta, unos treinta minutos después de la convocatoria oficial de la plataforma aranosaltres.org , la manifestación anticapitalista del 1 de mayo salió por la calle Diagonal encaminándose hacia la zona alta de Barcelona. Entre las asistentes, una calma tensa, sabiendo que éste, por primer año, el recorrido sería bastante diferente y que, de alguna manera el objetivo se redefinía. Esta vez serían los barrios ricos de Barcelona quien verían el desencanto de la gente, de gente que no vive allí, y nunca lo hará. En medio de concesionarios, bancos, aseguradoras, grandes edificios ... se discurre una manifestación donde no pararon los cánticos anticapitalistas: contra el sistema capitalista, en pro de las luchas de base y populares, recuperando la memoria de las presas, y de aquellas que ya no están.

Los movimientos sociales que participaron (EI, IAC, Revolta Global, asambleas de barrio, grupos libertarios, CNT, CGT, y muchos otros) salieron en pro de un paso al frente contra las reglas del juego que nos toca vivir. No se trataba sólo de una queja por los recortes, ni de demandas escuetas, sino de una queja frontal y radical a un sistema que no hemos elegido.

Unas 4.000 personas (aun el baile de datos) pudieron marchar por la calle Aribau y por la Vía Augusta mientras grupos de manifestantes señalaban algunos de los culpables de "nuestra miseria" como remarcaba algún manifestante. Algunas grandes multinacionales aparecieron con los cristales rotos después de la manifestación.

Sobre las nueve de la noche, la policía, atónita ante la contundencia y efectividad de la manifestación, provocó la dispersión de la manifestación desde su cola. Mientras algunas personas marchaban por las calles cercanas, tuvieron lugar cargas y múltiples identificaciones. El cordón policial junto con la policía secreta se fue extendiendo hasta llegar a la zona de Gràcia. Sin embargo, la manifestación pudo seguir en su cabecera hasta el Hospital Clínic, donde se leyó el comunicado que se adjunta a continuación, haciendo especial referencia a los recortes que está sufriendo la sanidad pública. Al finalizar la manifestación se contabilizaban 14 personas detenidas.

Para más información:
http://188.84.24.170/~araenstoca/

Concentración de apoyo a las detenidas

Con muchos motivos, pero sobretodo por las 14 detenciones del pasado 1 de mayo en Barcelona, más de cien personas se concentraron ayer a las ocho de la tarde frente a la comisaría de Les Corts exigiendo la libertad sin cargos de las allí encerradas.

Una hora después se cortó Travessera de Les Corts, calle donde se encuentra la comisaría, durante una hora aproximadamente. La concentración comenzó a andar, rodeando un par de veces el edificio y bajo los gritos de “Mossos d'Esquadra torturadors”, “Llibertat, presas al carrer”, "Sin pistola no sois nada" o “Que la crisis la paguen los ricos". También se ha recordado a Patricia Heras, presa del 4F y asesinada por el Estado y el sistema penal el pasado martes.

Siete furgones de antidisturbios se han trasladado a la comisaria, creando un cordón policial frente a esta. Un número exagerado para intentar intimidar a las cien personas que les han seguido gritado lo que son y muchas verdades en su propia casa.

Las detenidas han pasado también esta noche en comisaría y hoy, martes 3, los trasladarán a la Ciutat de la Justicia, para declarar por los diferentes “delitos” que dicen que han cometido. Por ello, es allí donde se ha convocado hoy otra concentración de apoyo. Sabemos que uno de los detenidos ha sido maltratado.

[Actualizado] 14 detenidas el 1 de mayo. Han sufrido palizas durante la detención y el traslado.

Manifest final de la manifestació a càrrec de les convocants:

Avui, 1r de Maig, hem sortit als carrers a Barcelona, com ahir a Cornellà, aquest matí a Girona o a Terrassa, som milers i arreu, a cada passa, s’ha sentit clara la nostra veu.

Aquesta tarda, ens hem trobat i hem recorregut una part dels barris rics, luxoses zones inhòspites, els llocs on la burgesia catalana dissenya les polítiques econòmiques i socials amb que pretenen colpejar encara més les nostres vides.

Ara bé, aquí, ara, aquesta nit podem gaudir d’una claredat fonamental: aquest sistema està tocat de mort. Que el capitalisme pot assegurar unes condicions de vida habitables per a tothom és un conte que no s’aguanta per enlloc, ho estem veient i patint cada dia als nostres barris.

Sabem com es reparteixen els papers en aquest joc sinistre, som capaces de distingir un enemic comú en aquest joc a tres bandes entre els partits polítics, la patronal i els sindicats traïdors, un joc on la banca sempre guanya i reparteix el pastís sempre entre els mateixos jugadors, un joc on la llei i la justícia van per camins oposats.

Sabem que no calen més proves, hem tingut prou amb l’intent de desmantellament de la sanitat i l’educació, amb l’aprofundiment de l’explotació laboral a base de ganivetades a la jubilació i a la negociació col·lectiva, amb l’estafa assassina de les hipoteques i bancs, amb les polítiques urbanístiques i energètiques que destrossen barris, cultures i ecosistemes…. ho sabem del cert, tant se’ls en dóna, el seu joc s’ha acabat.

Ara ens toca a nosaltres? Si, ara, doncs ens hi va la vida, i la vida és ara. Si, a nosaltres, perquè més enllà de les diferents estratègies, formes d’organització, relats i identitats amb els que cadascuna ens sentim fortes en la lluita, reconeixem que hi ha una lluita comuna, una lluita pel que totes necessitem per viure, una lluita que encara no sabem a on ens portarà, una lluita no només per esborrar del mapa a aquest enemic comú, sinó sobretot, una lluita per viure d’una altra manera, una manera radicalment diferent al desastre al que la lògica de la mercaderia ens està abocant.

Com? No ho sabem. El que si sabem és que no sortirà del no res. Haurem d’aprendre encara moltes coses? Segur, però no comencem avui doncs ja fa molt que hem començat i davant la seva buidor ens sabem plenes, plenes de solidaritat, d’intel·ligència col·lectiva, d’esperit crític, de diversitat cultural, de combativitat, de capacitat d’autogestió, de cultura lliure i popular, de vida en comunitat.

No comencem avui com tampoc acaba aquí el 1r de Maig. Seguirem, lluitant, a les assemblees, als talls de carrers, a les concentracions, a les okupacions, als sabotatges,a les cooperatives, als sindicats combatius, a peu de carrer, als centres de treball, a les escoles, instituts, universitats i hospitals. A tot arreu, ara ens toca a nosaltres!!!

Seguirem avui i sempre també recordant a les que s’han quedat pel camí, seguirem no oblidant les que no han pogut tirar endavant, les que han rebentat per la pressió de l’atur i el desnonament, les que s’han vist atrapades en una trampa mortal entre la manipulació de la premsa, l’ajuntament, la policia i el sistema judicial; les milers de nosaltres que han trobat la mort en el seu camí a la llibertat.

Va per elles! Va per nosaltres!
Mira també:
http://www.lahaine.org/index.php?p=53339&lhsd=4

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
Endavant amb la unitat!
Estem marcant un camí a seguir, sóm més forts que mai i això ens fa creure amb que un altre món és posible.
IRREDUCTIBLES!
Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
FARSA MEMOCRACIA BURGUESA=ESTADO POLICIAL=REINO BANANERO BORBONICO-TARDOFRANQUISMO= BIPARTIDISMO UNICO PP$OE

PP$OE + 2 SINDICATOS AMARILLOS DEL PODER =CCOORRUPCIONES OBRERAS(ccoo)= UNION GENERAL DE TRAIDORES/TRAGONES/TRIPONES (ugt)

DICTADURA SIGLO XXI-XIX= CAPITALISMO SALVAJE NEOLIBERALISMO

Lo de "acciones" contra las ETT es una buena idea....

De hecho cuando gane Rajoy en 2012 y haga "su reforma laboral" que será la reforma totalmente la de "los recortes de la patronal", con la excusa de que no se crea empleo... en su bancarrota de sistema capitalista..., daran otra vuelta de tuerca mas a quitarnos los derechos laborales, y las masas de la sociedad alienadas con el furgol y la telebasura de la belen esteban, no diran ni mu, quietos como zombis, como ovejas, como borregos,...

De hecho se ira viendo que los unicos contratos de facto sean LOS DE ETT, con la ultima reformazo laboral consiste en abaratar el despido sobretodo para los de 50 años o mas que tenian altos, por plus de antiguedad, lo que persiguen es que

** Toda la clase trabajadora SEA TEMPORAL, PRECARIA, para que seamos NEOSECLAVOS QUE OBEDEZCAMOS A LO QUE DIGA TODO EL PATRON O A LA CALLE, ESA ES SU REFORMA, con toda la masa de la poblacion SOCIEDAD ABORREGADA aplaudiendo con las orejas ni se inmutan, esta la sociedad aburguesada consumista y desideologizada DE LA CONCIENCIA DE CLASE, ESE ES EL GRAN PROBLEMA en las mayorias de la memocracia burguesa.

Nos quieren como CORDERITOS,QUIETOS EL REBAÑO, CALLADOS, EN SILENCIO, QUE ACATEMOS SIN RECHISTAR SIN MOVERNOS LOS RECORTES DE SUS LEYES CAPITALISTAS SALVAJES NEOLIBERALES, SIN HACER RUIDO EN LAS CALLES GUERRA SOCIAL, aborregados como el resto de la CLASE OBRERA estan SIN CONCIENCIA DE CLASE, ABORREGADOS INCAPACES DE REACCIONAR ANTE TANTOS RECORTES EN NUESTRAS NARICES sin hacer nada en las calles, ..

EN OTRAS EPOCAS PASADAS TENIAN MENOS CULTURA EN TEORIA, PERO MAS MILITANCIA Y MAS COMPROMISO EN LA LUCHA SOCIAL DE SUS DERECHOS, EN HUELGAS DE VARIOS DIAS, ETC...

POR ESO EL CAPITALISMO SALVAJE NEOLIBERAL SABE QUE ES SU MOMENTO DE RECORTAR TODO, QUITAR EL ESTADO EL BIENESTAR POCO A POCO, SIN QUE LA GENTE REACCIONE CASI SOLO LAS MINORIAS DE GRUPOS DE IZQUIERDA, SOBRE LA MASA TRABAJADORA ALIENADA, el populacho, la plebe aborregada, que pide mucho circo y poco pan, mucho furgol y poco trabajo y bajos salarios de miseria,....

El 1 de mayo Manifestacion no se vieron en las calles Protestando reivindicando sus derechos a los 5 millones de parados, ni los precarios, ni los temporales, fuimos los de siempre unos pocos miles,
Eso si cuando hay futbol se para el pais, y salen miles a gritar como borregos por la marca barsa o marca real madrid,.
Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
Ni el treball
Ni la crisis
Ni l'atur
Ni la hipoteca, jubilacio 67, ni la reforma laboral

El Nostre PROBLEMA es la OBEDIENCIA!!!!

ENDEVANT AMB LA LLUITA!! LA LLUITA AL CARRER!!
Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
SIGAMOS EL CAMINO NO EN PELEAS DE PROVOCADORES Y ACUSAR A LOS MATICES DE OTRO GRUPO DE IZQUIERDAS COMUNISTAS VARIOS O ANARQUISTAS...SINO UNION DE LUCHA

SINO RESPETAR LAS DIFERENCIAS DE CADA UNO EN SU GRUPOS DE IZQUIERDAS VARIAS...

..Y --UNIDAD DE LUCHA-- SOCIAL CONTRA EL ENEMIGO DE CLASE COMUN -EL CAPITALISMO SALVAJE- NEOLIBERAL= DICTADURA DEL SIGLO XXI-XIX

ESE ES EL GRAN ERROR DE LAS IZQUIERDAS ESTAR SIEMPRE SUBDIVIDIDAS Y PELEANDOSE ENTRE ELLAS Y NO CONTRA EL ENEMIGO DE CLASE LAS DERECHAS,
SI RESPETAR LOS MATICES O PLURALISMO, PERO RESPETO A LOS DISTINTOS,
(no CAER en el error de siempre el debate de los mios son los mejores, o que la mia es mas grande)...

*** UNIDAD DE LUCHA SOCIAL CONTRA EL CAPITALISMO SALVAJE ***

LA DERECHA Y EXTREMADERECHA SIEMPRE ESTAN UNIDAS PORQUE NO TIENEN DEBATE Y OBEDIENCIA A JERARQUIAS, Y LES UNE LA LUCHA DE CLASES CONTRA LA CLASE TRABAJADORA LAS CLASES DOMINANTES QUE REPRESENTAN, LOS PODEROSOS, LA BURGUESIA, LOS MEGARICOS, LOS OLIGARCAS CAPITALISTAS BANQUEROS, MULTINACIONALES Y CASTA POLITICA SUS SIERVOS PARA DOMARNOS-DOMESTICARNOS A NOSOTROS, EL PUEBLO LA CLASE TRABAJADORA-OBRERA LA VIA EXPLOTACION PARA ESTA ELITES OBTENGAN SUS MULTI-BENEFICIOS PARA LUJOS MANSIONES Y DERROCHE, A COSTA DE LA POBREZA DE MILES DE MILLONES....ESE ES EL TEMA Y NO OTRO..Y MAS EN ESTA CRISIS BANCARROTA CAPITALISTA NOS LO QUIEREN QUITAR DE GOLPE TODOS LOS DERECHOS LABORALES Y SOCIALES SANIDAD Y PENSIONES DE UN PLUMAZO.

NO MAS DIVISIONES Y PELEAS TONTAS Y MAS UNIDAD DE LUCHA CONJUNTA CONTRA LOS OPRESORES-EXPLOTADORES DE CLASE POR FAVOR...
Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
He llegit un altre article comunicat web gent del pcpc-cjc o altres que critiquen les pedres contra els bancs???!!!...

Que critiquen com avies acollonides a els joves aturats que van tirar unes pedres contra els bancs,etc, ES HORA DE LLUITAR DE PLANTAR-SE AL CARRER D´UNA VEGADA AMB 5 MILIONS D´ATURATS

LA REVOLUCIO NO ES FA AMB FLORS I VIOLES!!

Hi ha molt acollonit Ppseudo-revolucionari de boquilla i pluma fent papel del poder contrarevolucionari, que es caga a sobre de por, i critica molt als que lluiten de veritat al carrer...

**LA REVOLUCIO NO ES FA AMB AIGUA DE ROSES**

Una frase que van dir a LA REVOLUCIO FRANCESA
Si haguesin vist a Lenin en acció o la Revolucio Francesa o a Durruti, aquestos que critiquen als que llençen pedres es cagaben a sobre.. A LA SETMANA TRAGICA DE BARCELONA 1910, o LES MANIS DE GRECIA, 10 VAGUES GENERALS

Hi ha molts pseudorevolucionaris de boquilla i pluma d´escriure... i molta web i poca lluita de veritat.

Aquestos i altres volen fer la Revolucio? amb frases? i proclames? solament? i manis lights? perque els hi falten collons, i tenen la conciencia tranquila perque s´han passejat en una mani ja se senten super-revolucionaris...

Que el poder politic se les pasen pel collons les centenars de manis fetes, SINO ES PRESIONA EL CARRER PUJA LA TEMPERATURA DE LA LLUITA SOCIAL!!

Amb aquesta megacrisi 5 milions parats GUERRA SOCIAL ALS CARRERS I MES QUAN ESTIGUI EL RAJOY NO SIGUIN REVOLUCIONARIS COBARDS ALGUNS

S´HAN DE CALENTAR ELS CARRERS I MENYS CRITIQUES AL QUE LLUITA, ( hi ha alguns que ja volen fer de cordon policial auto-represors de polis estalinistes...)

EL 1 DE MAIG ES /HA DE SER REVOLUCIONARI (o almenys una mica) MENYS CRITIQUES ELS CAGATS COLLONS

TRENCAR ALTERAR L´ ORDRE UNA MICA NO ES DOLENT ES BO.. PER PRESSIO SOCIAL I TEMPERATURA AL CARRER

**Aquestos que parlen tant en webs i es creuen els millors de Revolucionaris de saló, de proclames en la boca i barricades, i es fa una accio de pressio social d´atacar els bancs i estan acollonits,

Al poder politic-economic no l´importa res si fas una mani alternativa o no, s´han fet centenars i no s´enteren , pero alguns es queden amb la conciencia tranquila que han fet la ostia caminant una mica..
Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
de la web posat article dalt

""CJC/JCPC davant els fets esdevinguts durant la manifestació alternativa del 1er de maig a Barcelona ""

El que impacta AL PODER POLITIC es LA LLUITA SOCIAL AL CARRER, GUERRA SOCIAL, MENOS PROCLAMAS DE REVOLUCIONARIS DE SALO, QUE CRITIQUEN MES QUE LA POLICIA, VEGIN LA TEMPERATURA SOCIAL DEL CARRER, VEGIN QUE HI HA RESISTENCIA SOCIAL, SAPIGUEN QUE NO TOTS LA CLASE TREBALLADORA SOM BORREGOS QUE TENEN CONTROLATS SENSE MOURES´S DAVAN LES RETALLADES

*** SINO SAPIGUEN QUE HI HAURA RESPOSTA AL CARRER Y HAURA LLUITA SOCIAL-GUERRA SOCIAL **

AQUESTA ES LA UNICA FORÇA JUNT AMB LES VAGUES MENTRE SIGUEM MINORIA, NO MAJORIES FORMADES EN LA CLASE OBRERA ALIENADA..
Y mediaticament es pujar pels barris del rics va ser bona idea,

Diuen a la seva web PCPCP-CJC

""i uns certs gruLes accions d'aquests grups autònoms s'han d'entendre en el marc del concepte de la “propaganda pel fet”, és a dir, accions impactants, violentes o pacífiques, amb intenció agitativa i a mode de pedra angular d'una estratègia política esquerranista""

HI HA MOLT BOQUES O GRUPS DE ESQUERRA QUE SE LES DONEN DE SUPER-REVOLUCIONARIS AMB PARAULES FRASES I PROCLAMENS MES QUE LENIN O DURRUTI I PER PASSAR A L´ACCIO ESTAN ACOLLONITS, CAGATS, I TOT CRITIQUES AL QUE FA LA LLUITA..

I DESPRES COM AQUESTOS DEL ARTICLE DEL PCPC-CJC CRITIQUEN MES QUE LA POLICIA I NO ALS POLICIES QUE PEGUEN
I ESTAN MES ACOLLONITS PER UNES CUANTES PEDRES O CONTAINERS VOLCATS EN

UNA MANI COM EL DIA 1MAIG ES DE LLUITA SOCIAL PROTESTA I REIVINDICACIO UN DIA UNA MICA REVOLUCINARI NO DE ANAR A LA PLATJA I UNES FRASECETES......

Menys critiques dels acollonits menys frases i mes accio i lluita social, que la crisis per nosaltres durara 10 anys, no pels bancs o telefonica que baten records de beneficis...

PD: Menys queixar-se i criticar als que lluiten de debo no de boquilla..
Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
ESPUÑA==FARSA MEMOCRACIA BURGUESA==ESTADO POLICIAL==REINO BANANERO BORBONICO-TARDOFRANQUISMO== BIPARTIDISMO UNICO PP$OE

PP$OE + 2 SINDICATOS AMARILLOS DEL PODER =CCOO.RRUPCIONES OBRERAS(ccoo)= UNION GENERAL DE T-RAIDORES/T-RAGONES/T-RIPONES (ugt)

DICTADURA SIGLO XXI-XIX= CAPITALISMO SALVAJE-NEOLIBERALISMO=EUROPA DEL CAPITAL (no de las personas)++FMI+BM+WALL STREET (casino-monopoly)+ETT=NEOSCLAVOS== CLASE TRABAJADORA-OBRERA=NOSOTROS=TU......
Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
una crònica en anglés
Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
http://anarchistnews.org/?q=node/14546
Re: [La Haine_Crònica] 1er de Maig a Barcelona... només ens queda perdre la por
05 mai 2011
seamos conscientes de nuestra fuerza, no dejemos de escandalizarnos de las brutezas del poder, y no entremos en la optica de la bruteza que el estado nos quiere meter, nos tienen miedo, no nos pueden controlar y usan las armas de las provocaciones (atacan las manis, arrestan a la gente por excusas estupidas,etc), para que nos radicalizemos no ya en nuestras ideas, que ya lo son.Sino en nuestras respuestas. Intentan asi provocarnos y anticipar nuestras respuestas, para intentar que seamos como ellos nos quieren y asi poder reprimirnos mas facilmente.

El viejo esquema accion-represion-accion. Dentro de la dinamica del "enemigo" de meter en primera pagina. La crisis golpea fuerte, la paz social se ha ya terminado, ellos lo saben y necesitan carne fresca para poder dar a engullir a lo mas retrogrado del pais (burgueses de todos los colores, viejos arneses nostalgicos y honestos maltratadores de mujeres, osea sus votantes).

Nunca seremos como ellos quieren!

Solidaridad a los apaleados, encarcelados, torturados, a los que tienen juicios y por ultimo, pero no por importancia, a la chica muerta por culpa de los jueces, de la policia, de los politicos, de los periodistas que de alguna manera han hecho posible este esperpento de pais, que asco.
Sindicat Terrassa