Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[VÍDEO] MANIFESTACIÓ per l'1 de maig a Castelló
04 mai 2011
200 persones reivindiquen l'1 de maig sota la unió de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa a Castelló de la Plana.
[VÍDEO] MANIFESTACIÓ per l'1 de maig a Castelló

200 persones reivindiquen l'1 de maig sota la unió de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa. A Castelló de la Plana quedà clar el rebuig en alça cap a les cúpules dels sindicats com CCOO i UGT, que pacten amb el govern espanyol venent, clarament, els interessos dels i les treballadores.
A les 11:00 del matí eixia la manifestació des de la plaça de la Independència. Gent de distintes edats i reivindicacions aplegaven esforços per denunciar públicament les contradiccions del sistema capitalista, càntics com “Rebaixem els honoraris, als polítics i empresaris!” o “Triplement perjudicades: oprimides i explotades!” feien sentir als ciutadans el que els mitjans  de comunicació no els hi conten.
La convocatòria es desplaçà a la plaça de les Illes Columbretes, un dinar popular i música posaren fi a la jornada, no sense abans llegir els manifestos dels sindicats CGT i COS, a més, del text unitari de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa, i es recordà amb unes emotives paraules els darrers cassos de sindicalistes que lluiten cada dia als centres de treball i que són represaliats pels estats legitimadors del capitalisme.


This work is in the public domain
Colera camping CNT