Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
El text següent està realitzat per persones que el passat diumenge 1 de maig vam participar a la manifestació alternativa unitària. Considerem necessari fer públiques algunes reflexions sobre comentaris i declaracions que ens alarmen, per contribuïr a la clarificació de la situació i al debat sobre la lluita al carrer.

1.Els diversos atacs a seus bancàries, concessionaris, empreses d'assegurances, cotxes de gama alta i altres no van ser obra de policies infiltrats a la manifestació, sinó de manifestants anticapitalistes de diverses tendències polítiques.

2.La tàctica concreta de realitzar accions d'aquest tipus en el si de mobilitzacions massives no és nova, sinó que forma part d'una tradició de més de trenta anys a les lluites socials de Barcelona. Per altra banda, aquests atacs no parteixen només de la ràbia i la impotència engendrada per la violència quotidiana del sistema: també tenen un caràcter conscient i polític molt clar, definit pel seu potencial d'agitació i expressió radical, en relació al tipus d'objectius atacs i al context de protesta en el que es realitzen. En aquest sentit, és rídicul calificar d'indiscriminats els sabotatges de cotxes i vivendes de luxe practicats al barri de la Bonanova, doncs està molt clara la condició de classe que va motivar aquests atacs – i que per altra banda, donava sentit a la manifestació-.

3.Una cosa és dir que hi havia policies amb la cara tapada al darrera de la manifestació, i una altra ben diferent és dir que els grups d'encaputxats que realitzaven accions eren policies. Qui sabent del cert una cosa, diu l'altra, ataca l'honestedat política més bàsica, genera suspicàcies gratuïtes i amb la seva manipulació ajuda a la premsa en la seva estratègia de confusió i estigmatització d'una eïna tant necessària com les altres: el sabotatge.

4.Qui recorre constantment a la figura del “provocateur” per excusar públicament els disturbis i protegir la seva imatge, sembla no adonar-se que el que avui la gent es pregunta als llocs de treball, als parcs i als bars plens d'aturats, no és perquè es produeixen disturbis, sinó perquè NO s'han produït amb molta més intensitat.

5.Haver-se manifestat pels barris més opulents de Barcelona en plena crisi, on viuen algun dels responsables polítics i econòmics més poderosos del país, sense expressar de la forma més contundent la nostra ràbia, hagués suposat infligir-nos a nosaltres mateixos una humiliació imperdonable. Pel contrari, l'empenta i l'esperit combatiu que va dominar la marxa ens va recordar la realitat de la nostra pròpia força, ajudant a mantenir viva la flama col·lectiva que es va encendre el passat 29 de setembre.

6.Estem d'acord amb la necessitat d'un fort servei d'ordre a les manifestacions, però no per pacificar i desarmar encara més els anticapitalistes, sinó per defensar-nos de les maniobres policials i poder atacar millor.

7.Qui el passat diumenge va centrar la seva preocupació en els cotxes de luxe destrossats, faria millor en pensar en ell mateix i en el seu futur, ja que si no bastim aviat una força prou ampla i radical, d'aqui poc ens podrem considerar molt afortunats de poder treballar dotze hores al dia fins els 70 anys netejant aquests mateixos cotxes per un sou miserable.

Endavant amb les manifestacions, les assemblees, els talls de carrer, les vagues i les accions.
Solidaritat amb els detinguts el Primer de maig i amb tots els altres represaliats.
Patricia Heras, ni oblit ni perdó.

Autònoms.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
És extrany, em considero independentista i socialista i em sento molt més identificat amb aquest raonament que amb el del PCPC, per exemple (a part d'utilitzar un llenguatge molt més planer i no constants acusacions de "infantilistes", "esquerranistes", etc.). Doctor, és greu?
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
dues puntualitzacions rrrapides:
1. el punt 4 em sembla pressumptuós. Lamentablement, al dia següent de la marxa (i amb això sento molt decebre) el tema de conversa era bin Laden i el barça-madrid del dimecres...encara queda molt per fer amb "la gent", company*s.

2. queden per solucionar coses importants d'estratègia que em semblen vitals per avançar: una és com evitem que gent que va a una mani com la del 1r de maig sense ganes de brega no rebi ni hagi de còrrer, coses que, entre altres coses (com el mateix fet que altres companyes rebin),reforça -i molt- l'opinió negativa sobre els atacs durant la mani, i resta gent. vamos, que si la "massa" (uf) protegeix les accions, com fem per què tota aquesta gent sigui alhora "protegida"? Per altra banda, i crec que té relació amb l'anterior, és com neutralitzem els secretes infiltrats, que haberlos haylos. hi ha formes. hi ha formes?
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
Estic d'acord amb el company "a", hi ha molts aspectes que s'han de perfilar i treballar, tot hi això, essent tant pocs al bloc, es va intentar frenar la càrrega fins que la situació va ser (jo considero)insostenible.

Salut!
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
els bancs roben milions a la ciutadania, el sistema financer provoca una crisi amb conseqüències socials brutalment perjudicials per a la majoria. En una manifestació de l'1 de maig es reventen seus bancàries i caixes i algun concesionari de cotxes de luxe...jo crec que la balança encara està molt desiquilibrada. Ens volen menjar, ens volen retallar, donem un missatge de lluita i de combativitat...creem conflictivitat social contundent! si això no s'atura nosaltres tampoc! La manifestació i les accions dutes a terme l'1 de maig van ser un missatge contundent, esperem que el camí de la desobediència civil i la revolta generalitzada arribi ja! és necessari!
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
hi han formes perque la gent no rebi, ja sigui en la forma de ubicarse a les manifestacions, un altre es com han dit les companyes i els companys del comunicat son els cordons de seguretat, on en altres paisos funcionen perfectament, apart son aquest mateixos cordons ames de la gent de la mani els que fan fora als secretes, a vegades algun que altre secreta pot pasar desapercebut en moments de confusio pero generalment van en grup alhora de ficarse pel mig ja que esta en risc la seva propia seguretat en cas de ser descoberts i els facilita les detencions , i per ultim i no menys important, i sense voler despreciar a ningu cadascu te una forma de veure les coses, i crec que la gent cuan va a una manifestació no va a passar el rato ni a prendre-s'ho de paxorra, les manis es un eina combativa i al menys si vas tens que esta minimament alerta, ja que per petit que sigui l'incident els mossos no dubtaran en carregar perque es la seva feina com a mercenaris que son

Salut i anarquia i que no s'apaqui la flama!
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
Pos mu bien...les acabáis de meter un marrón a los detenidos. Estas cosas no se cuelgan en la red.
¿Realmente creéis que a alguien le importaba quién había sido el autor?
No se puede ser tan ingenuo.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
Sobre el punt 7:

Malmetre un vehicle pel simple fet que es mes o menys de luxe, és lícit? és ètic? Coneixem prèviament si es d’un explotador? un metge? un rentista? un auditor? un arquitecte?... Sabem de que treballa? Sabem mes enllà del seu status econòmic, si és bona persona o no?

Es segur que aquestes accions tenen un caràcter polític, però conscient?
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
De acuerdo totalmente con la necesidad de organizar la defensa de la manifestacion. por otro lado no veo donde esta el marrón de lo que se esta debatiendo aqui,.. no se ha dicho ni una sola palabra sobre la actuacion de los detenidos (que por lo que tengo entendido, fueron detenidos porque estaban ayudando a cara descubierta a un compañero que se habia atrancado con un container). Menos paranoia legalista y mas seriedad a la hora de hacer criticas por favor.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
Deja de decir chorradas, pues en el comunicado ni siquiera se habla de autorias. Que creias que por decir por todos lados que fueron los secretas los causantes de los disturbios el juez va a absolver a lxs acusadxs? Desde luego, el ingenuo eres tú. Está claro que has tenido pocos conflictos legales y menos conocimientos de derecho penal.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
per a pacient

esta clar que et sents mes indentificat amb aixo que amb el pcpc,

com molt be diu el comunicat les autories del acte es de "manifestants anticapitalistes de diverses tendències polítiques." tots junts anarquistes o comunistes llibertaris i comunistes o socilistes TOTS JUNTS contra un MATEIX enemic, el estat capitalista

crec que s'esta conscienciant la gent que ja prou de quedarnos miran com ens oprimeixen, es hora de pasar a l'accio

ells ens seguiran oprimin i manant sinó fem res i que el conseller Puig vulgui il·legalitzar manis es molt bona noticia, em sento orgullos aixo vol dir que estem fen les coses be i que ens tenen por

avans s'il·legalitzaven manisfestacions, sindicats, partits politics, per que? per que ara hi ha democracia? NO

ara no il·legalitzen perque NO SON LLUITADORS I VERITABLEMENT REVOLUCIONARIS i cuan les coses començen a ser revolucionaries, ells, tenen por, tenen por que s'estengui la rabia, que la gent lluiti

endavant amb la lluita, a segui pujant als barris rics, perque com deia ma mare, "los ricos tambien lloran"

PD: els de tunez, egipte, etc eren uns revolucionaris i lluitadors,... i aqui som uns infantils i utopics etc etc... SIGEU COHERENTS, clar el que diu el parti va a misa

no al autoritarisme, la revolucio desde el poble i per el poble
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
crec, com ha dit més o menys abans el company, que cremar cotxes i destrossar vivendes és un acte sectari.
Atacar bancs o seus de grans empreses em sembla totalment legítim: ells són culpables de la crisi i ens ataquen a nosaltres dia dia. ara bé, sabem qui són totes les persones que viuen en un bloc de pisos, encara que estigui a sarria, sant gervasi o pedralbes? és probable capitalistes, explotadors...però no en tenim ni puta idea en realitat.
això intenta ser una crítica constructiva, trobo que no hi ha cap necessitat de fer-ho, i a més ens treu credibilitat ja que els mass-media aprofiten per explicar només això.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
El punto 4 presuntuoso?. Si los diarios hablan de Ben Laden, o del Barça, es porque lo que sucedió puede reproducirse por "simpatía" o "efecto dominó", y saben que no pueden señalar el ejemplo, sino perseguirlo. Mejor callarlo y hablar de lo que hacen los "Estados Hundidos" y el Barça, o sea, mirar para otro lado para despistar. Quienes no pueden dejar de enterarse son las instituciones de poder de Catalunya, y la clase alta y dominante, pues sus calles no estaban para el desfile cotidiano y me imagino llevando lxs niñxs al colegio tapándoles los ojos para que no lean las "obscenas" pintadas.
Las personas que quieren manifestaciones tranquilas, apenas si se enteraron de lo que pasaba. Siguieron con el desfile de los lamentos como si nada, y lxs que se enteraron, hicieron como que no pasaba nada, aceleraron el paso y de manifestación hasta casa. Y esto no es una crítica hacia ellas, sino lo que pasó, hicieron lo que tocaba, darle el sentido normalizador de una manifestación a una situación que podía haberse convertido en una "razzia" indiscriminada. Todas somos necesarias.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
per què no poses un punt sobre mentir en les assemblees? em refereixo a acordar una cosa i fer una altra.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
violencia de qui?

mireu: de la servidumbre moderna

http://www.delaservitudemoderne.org/video-es.html#pelicula

crea revolucio!! la proxima mes forta!
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
Molt bon comunicat companys/es. I sense el llenguatge i els tòpics del comunicat del PCPC.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
bé, altres tòpics diferents
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
04 mai 2011
Aprendan a escribir Stalinistas, comunicados como este son una muestra de compromiso y humildad!
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
Ni uns al cel ni els altres a l' infern.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
Què tindrà a veure aquí la humiltat?
Vols dir que humiltat és callar-se les crítiques?
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
Un escrit molt correcte i amb el que hi estic gairebé totalment d'acord.

Lluitar contra el sistema comporta transgredir les lleis i a la vegada patir repressió. Si no s'estar disposat és legítim, però no es pot acceptar que sigui aquesta gent (la que no estar disposada) la que doni la cara, deslegitimant, tergiversant o camuflant la lluita, també legítima, de la resta del moviment anticapitalista.
Potser el problema de tot plegat és que una part dels anticapitalistes encara no ha entès que no es poden demanar permisos per a fer les manifestacions perquè, si ho fas, després has de dir aquestes coses tan estranyes per a que no et caigui a tu tot el pes del sistema.

Això sí, de la mateixa manera que trobo positiu els avenços que estan havent pel que a l'aproximació entre l'EI i els sectors autònoms i llibertaris per a lluitar contra el sistema, crec que també hem d'intentar no partir de la mateixa el moviment entre, dit demagògicament, gent que vol seguir un model pacifista i gent que creu més en un model de confrontació directa: totes som part del mateix.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
Un escrit molt correcte i amb el que hi estic gairebé totalment d'acord.

Lluitar contra el sistema comporta transgredir les lleis i a la vegada patir repressió. Si no s'estar disposat és legítim, però no es pot acceptar que sigui aquesta gent (la que no estar disposada) la que doni la cara, deslegitimant, tergiversant o camuflant la lluita, també legítima, de la resta del moviment anticapitalista.
Potser el problema de tot plegat és que una part dels anticapitalistes encara no ha entès que no es poden demanar permisos per a fer les manifestacions perquè, si ho fas, després has de dir aquestes coses tan estranyes per a que no et caigui a tu tot el pes del sistema.

Això sí, de la mateixa manera que trobo positiu els avenços que estan havent pel que a l'aproximació entre l'EI i els sectors autònoms i llibertaris per a lluitar contra el sistema, crec que també hem d'intentar no partir de la mateixa el moviment entre, dit demagògicament, gent que vol seguir un model pacifista i gent que creu més en un model de confrontació directa: totes som part del mateix.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
no t'agobies pacient, jo em considere llibertari i el bloc que més em va apanyar de la mani eren els de l'EI, i va essent així ja durant prou de temps en les últimes manis, o inclús la CGT avoltes.
Les ganes de brega son inevitables i els discursos de partits polítics jerarquics que volen extendre la seva ideologia sí o sí a tothom ja cansa.
i sí, preferisc al lumpen desposseït de conciència de classe que es baralla amb la policia quan els demanen el dni, que els lectors hipererudits que encara no han superat els 80 realitat.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
D' acord amb el text. Pero com han comentat mes a dalt crec que atacar cotxes de luxe o vivendes no te cap sentit!! No sabem res del propietari!
Contra bancs, asseguradores, ETTs, grans empreses, INEM cap problema. Sisplau, una mica de cap; que no som hooligans del futbol.
Accio directe amb conciencia
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
D' acord amb el text. Pero com han comentat mes a dalt crec que atacar cotxes de luxe o vivendes no te cap sentit!! No sabem res del propietari!
Contra bancs, asseguradores, ETTs, grans empreses, INEM cap problema. Sisplau, una mica de cap; que no som hooligans del futbol.
Accio directe amb conciencia
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
Molt interessant la resposta. Tenim un debat obert que hem de tractar. Algunes idees:

1. Pregunta que imagino que no es pot respondre: Les activitats autònomes estan en un marc consensuat?

2. Jo sé de gent que no ve a aquestes manis perquè no li mola el rollo aquest de grups encaputxats fent accions emprant la mani com a escut. Potser el problema es resol millorant la imatge d'aquests grups i explicant millor les coses als assistents, no ho sé. El que vull dir és que una cosa és actuar autònomament i una altra desvinculadament. No sé si s'entén.

3. Per altra banda, em fa por que estiguem forçant la situació i ens podem enganxar els dits. Com diu el leninisme del PCPC, la violència ha d'estar legitimada. Ara mateix no ho està, i l'estat podria reformar la llei i fotre molta canya. És molt fàcil reprimir durament gent que fa aquestes accions.

4. Estic totalment d'acord en què les manifestacions cutres són cosa del passat, de quan eren un acte realment subversiu. Okupar el Banc de Pl Catalunya va ser una acció brutal. Fer destrosses en espais simbòlics no sé si compleixen la funció de propaganda (perquè no pot ser més que això, oi?).
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
Molt interessant la resposta. Tenim un debat obert que hem de tractar. Algunes idees:

1. Pregunta que imagino que no es pot respondre: Les activitats autònomes estan en un marc consensuat?

2. Jo sé de gent que no ve a aquestes manis perquè no li mola el rollo aquest de grups encaputxats fent accions emprant la mani com a escut. Potser el problema es resol millorant la imatge d'aquests grups i explicant millor les coses als assistents, no ho sé. El que vull dir és que una cosa és actuar autònomament i una altra desvinculadament. No sé si s'entén.

3. Per altra banda, em fa por que estiguem forçant la situació i ens podem enganxar els dits. Com diu el leninisme del PCPC, la violència ha d'estar legitimada. Ara mateix no ho està, i l'estat podria reformar la llei i fotre molta canya. És molt fàcil reprimir durament gent que fa aquestes accions.

4. Estic totalment d'acord en què les manifestacions cutres són cosa del passat, de quan eren un acte realment subversiu. Okupar el Banc de Pl Catalunya va ser una acció brutal. Fer destrosses en espais simbòlics no sé si compleixen la funció de propaganda (perquè no pot ser més que això, oi?).
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
Jo també sóc independentista i em sento més identificat amb aquest comunicat.

Ara bé, en ambdós comunicats hi ha coses importants que cal valorar, també en el del PCPC.

Com sempre, quant més esforç posem en analitzar el que ha passat i en exigir-nos a nosaltres mateixos que la propera ho fem millor, més avançarem qualitativament. És una obvietat que crec que tots podem compartir, i que crec, està per sobre de ser autònom, estalinista o independentista.

I un últim apunt de quelcom que ningú ha dit. Trencar coses, des d'un punt de vista exclusivament material, retroalimenta el capitalisme, perqué tot allò destruït, s'ha de reposar i ha de tornar a ser fabricat per a que torni a ser consumit. Això en últim terme accelera la diferenciació entre els pocs que tenen molt i els molts que tenen poc. Només demano que aquesta valoració es posi a la balança.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
ah, es clar...

Doncs quedem-nos totes a caseta que si sortim al carrer a protestar afavoreix al capitalisme perquè hauran de contractar més en policia, es crearà alarma social i s'invertirà més en sistemes de seguretat com càmeres, noves armes...

Una mica de serietat si us plau
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
un vídeo boníssim!

http://okupemlesones.blip.tv/file/5108148
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
05 mai 2011
el comandante marcos tambien es un mossos d'esquadra... como el resto de los encapuchados...
o como los extra-parlamentarios acusan a los que les joden el politiqueo de policías.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
06 mai 2011
Luego a escribir
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
06 mai 2011
MOLT BO COMUNICAT A VEURE SI ES CRITICA MENYS LA LLUITA SOCIAL AL CARRER, I NO SOLS ALGUNS DE BOQUILLA FRASECETES I PROCESIONS PSEUDO-REVOLUCIONARIES.

EL COTXE QUE CREMAVA ERA UN VOLVO ELS GOSSOS EL VAN APAGAR RADID, I SEGUR QUE ERA D´UN MALPARIT EXPLOTADOR NO VINGUEU AMB MONSERGUES DE QUE POBRET,

NINGU ES FA RIC TREBALLANT SINO EXPLOTANT I ESPECULANT I ACOMIADANT...

NO ERA UN SUBMILEURISTA SINO DELS QUE ELS CREEN.. PROU DE PACIFISME DE TONTOS UTILS, BUENISMO TONTO DE IZQUIERDOSOS..

ERA UN PORC CAPITALISTA DE BARRI RIC..

UN DELS QUE ESTAN A LES MESURES DE PATRONAL CATALANA O VORA SEU..
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
06 mai 2011
UN, havien d'haver cremar el Mercedes del teu pare, subnormal.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
07 mai 2011
I les assemblees per a què serveixen?

Si els convocants acorden que no hi ha d'haver cap mena d'acció violenta, anar a la manifestació a fer "sabotatges" és anar contra la manifestació. Per tant, no se us hauria de deixar participar mai més en cap manifestació unitària per higiene.

Destrosseu quatre coses, pireu i deixeu les hòsties i les detencions per a la resta (gent gran, nadons, minusvàlids, entre ells).

Si voleu liar-la ningú us ho impedeix, però no ens utilitzeu als demés com a escuts humans. Amb aquestes actituds vosaltres també sou l'enemic a combatre.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
07 mai 2011
I les assemblees per a què serveixen?

Si els convocants acorden que no hi ha d'haver cap mena d'acció violenta, anar a la manifestació a fer "sabotatges" és anar contra la manifestació. Per tant, no se us hauria de deixar participar mai més en cap manifestació unitària per higiene.

Destrosseu quatre coses, pireu i deixeu les hòsties i les detencions per a la resta (gent gran, nadons, minusvàlids, entre ells).

Si voleu liar-la ningú us ho impedeix, però no ens utilitzeu als demés com a escuts humans. Amb aquestes actituds vosaltres també sou l'enemic a combatre.
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
07 mai 2011
¿Por higiene...? Uuuhmmmm..., a qué me suena esto, ¿quizá a limpieza étnica?
¿Escudos humanos...? Uuuhmmm..., a qué me suena esto, ¿quizá a los discursos que utilizan los que hablan de imperios del mal...?
Antinazi, eres un poco patético y muy socialdemócrata. Deja de utilizar las fórmulas sensacionalistas de la criminalización, que como sigas así te propondran para la consellería de interior.
Se me ocurre que por qué no vas a las asambleas para preguntar para qué sirven, en vez de esperar que alguien te responda aquí las mentiras que quieres oir o las verdades incómodas.
Desde luego que somos tus enemigos, pero no sólo quienes hicieron esas acciones, sino también quienes no participamos de ellas pero nos consideramos anticapitalistas.
Eres un reaccionario por mucha careta antinazi que te pongas...
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
08 mai 2011
dirty rotten imbecile ets imbecile i a més, és evident que ets tu el que no ha anat a l'assemblea preparatòria en la qual es va acordar "combativa però no violenta"
Re: Les coses clares. Algunes puntualitzacions sobre la manifestació unitària del Primer de Maig.
08 mai 2011
Anti....nazi, anaba a dir, a nivell personal, crec que la relació entre la gent de les accions i els manifestants va quedar molt clara cada cop que aplaudien al veure aquestes accions, d'altra banda, aquesta relació es fa més forta quan veus que els pocs que fan les accions es queden bloquejant la càrrega dels mossos perque 8.000 persones no prenguin mal i s'arrisquen a detencions, tortures, presó, etc...

Per això m'agradaria aprofundir en el tema de la seguretat en les manis que es parlaba en els primers comentaris

Salut companys!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more