Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Xerrada de Carlos Tablada avui dimecres a La Torna
04 mai 2011
Avui dimecres 4 de maig a les 18h a l'Ateneu La Torna (C/ St. Pere Màrtir, 37, Vila de Gràcia, Barcelona) xerrada sobre "El pensament econòmic del Che Guevara" amb Carlos Tablada.
Convidat per la Universitat Comunista dels Països Catalans -www.universitat.cat-, la setmana del 3 al 7 de maig en Carlos Tablada, professor de la Universitat de La Habana, membre del Centre d’Investigacions de l’Economia Mundial (CIEM), investigador del Centre Tricontinental (CETRI), redactor de la revista “Alternatives Sud, Louvain-la-Neuve” i fundador del Fòrum Mundial de les Alternatives (FMA), autor de diversos llibres, entre ells “El pensamiento económico de Ernesto Che Guevara“, “Petróleo, Poder y Civilización“, “Guerra global, resistencia mundial y alternativas” i ““Cuba Transición… ¿hacia dónde?”, realitzarà un seguit de conferències on tractarà la problemàtica ecològica en el capitalisme, el pensament econòmic del Che i l’actualitat del Socialisme a Cuba amb l’anàlisi de l’últim Congrés del Partit Comunista Cubà.


- Dimecres 4 de maig: “El pensament econòmic del Che“

a les 18h a l’Ateneu La Torna (C/ St. Pere Màrtir, 37, Vila de Gràcia, Barcelona)

<M> L3 – Fontana | L5 – Diagonal | L4 – Joanic

- Divendres 6 de maig: “Actualitat del Socialisme a Cuba i el Congrés del PCC“

a les 19h al local de l’Associació Cultural Popular “Aramateix” (C/ Montserrat 3-5, Gramenet del Besòs -Sta. Coloma de Gramenet-).

- Dissabte 7 de maig: “Problemàtica ecològica en el capitalisme“

a les 10h dins del curs de la Universitat Comunista dels Països Catalans (Universitat Pompeu Fabra -campus de la ciutadella, Barcelona-).

<M> L4 – Ciutadella – Vila Olímpica

- Dissabte 7 de maig: “Actualitat del Socialisme a Cuba i el Congrés del PCC“

a les 17:30h a l’Ateneu Popular Aurora (Carrer Hostafrancs de Sió, 16 -Barcelona-).
Mira també:
http://www.universitat.cat

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa