Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Concentració de la CNT al Departament de Territori i Sostenibilitat
02 mai 2011
Crònica de la concentració de la CNT de Barcelona davant el Departament de Territori i Sostenibilitat, denunciant la precarietat laboral, la subcontractació il.legal i el malbaratament de fons públics.
concentracion-departament-26-abril-11-001.jpg
Després de més de 4 mesos des que vam decidir denunciar la cessió il.legal de treballadors, hem fet públiques les greus vulneracions dels drets dels treballadors que succeeixen a les instal.lacions del Departament de Territori i Sostenibilitat amb total impunitat, i amb el seu ple coneixement, ja que hem arribat a notificar via burofax diverses vegades la situació en què ens trobem.

Aquesta situació no és aïllada de la nostra àrea, ni tan sols del Departament de la Generalitat en què ens trobem, és una cosa habitual en les subcontractes de la Generalitat de Catalunya, hi ha companys al Departament de Cultura denunciant la cessió il.legal, i companys al SEM (Servei d'Emergències Mèdiques) denunciant condicions laborals i assetjament laboral per part dels seus superiors.

El 26 de Abril de 2011, ens hem tornat a concentrar, sota el lema "STOP a la precarietat laboral, la subcontractació il.legal i el malbaratament de fons públics", aquesta vegada a les portes de la central del Departament de Territori i Sostenibilitat en Avinguda Josep Tarradellas, 2-4-6 per fer-nos sentir.

Esperem que amb aquesta concentració pacífica l'administració s'adoni que no pot oblidar-se dels problemes que es generen a causa de la seva mala gestió i esperem que posi tots els mitjans possibles per solucionar aquesta greu situació.

Des de la Secció Sindical de AGI-TES agraïm la participació dels nostres companys i animem a tots els treballadors a lluitar pels seus drets.

Bloc de la Secció Sindical: http://cnt-agites.blogspot.com
concentracion-departament-26-abril-11-02.jpg
concentracion-departament-26-abril-11-03jpg.jpg
concentracion-departament-26-abril-11-004.jpg
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=780
http://www.cnt.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració de la CNT al Departament de Territori i Sostenibilitat
03 mai 2011
Mucho lerele...pasé por ahi y no araban de fumar porros,ademas tengo a un colega k trabaja ahi y está de puta madre
Re: Concentració de la CNT al Departament de Territori i Sostenibilitat
03 mai 2011
Tú, aparte que seguramente has tomado ya muchas drogas hasta el punto de estar pa que te encierren, ya no te aguantan en ningún lado... seguramente ni en casa el loquero.

Adelante con la lucha y a por ellos que esto es una carrera de fondo. ¡Aúpa CNT!
Re: Concentració de la CNT al Departament de Territori i Sostenibilitat
03 mai 2011
Ya se sabe que los responsables del "departamnet" no sólo fuman porros..., por eso están tan a gusto, de "puta madre" y "sobraos", y a eso le llaman "currar"...
Solidaridad con lxs trabajadorxs que denuncian abusos, acabemos con la precariedad.
Re: Concentració de la CNT al Departament de Territori i Sostenibilitat
03 mai 2011
Endavant amb la lluita, al Departament d'Interior ens retallen recursos de treball i es pategen els calés en webcams de milers d'euros.
Sindicato Sindicat