Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
[Lleida] L’AJLL-CAJEI realitza pintades a bancs i caixes sota el lema “Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil”
30 abr 2011
Aquesta matinada l’Assemblea de Joves de Lleida ha realitzat pintades a diversos bancs i caixes en motiu de l’inici de la campanya que les diferents Assemblees de Joves de la CAJEI han engegat i que porta per lema: “Fem-nos respectar: orgull juvenil!”
HPIM4142.JPG
[Lleida] L’AJLL-CAJEI realitza pintades a bancs, caixes sota el lema “Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil”
Sota el lema “Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil” aquesta matinada l’AJLL ha realitzat pintades a bancs i caixes, accions emmarcades en la primera fase de la Campanya Nacional de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI), de la qual l’Assemblea de Joves de Lleida n’és partícip juntament amb totes les Assemblees de Joves que formem la CAJEI.

Immersos en una crisi capitalista a la qual ens han portat banquers i grans empresaris, el jovent hem decidit dir prou. Ja n’estem farts de patir les conseqüències d’aquesta crisi de la que no en som responsables però que sí que estem pagant, i a un preu molt alt (recordem que l’atur juvenil als Països Catalans supera el 40%). Sabem que el veritable problema és aquest sistema capitalista d’explotació i de les estructures de les quals es nodreix, com el poder adult, que busca crear noves generacions de submisos i submises que aguantin el pes d’aquest sistema que explota a una majoria en benefici d’unes poques.

El jovent estem cansats de ser menystinguts i de que no se’ns tracti com allò que som, un subjecte social i polític del present que volem el lloc que ens toca en aquesta societat. Un lloc que ens permeti desenvolupar-nos com a joves que som, un jovent amb esperit crític i amb ganes de canviar aquest model social i econòmic que està lluny de servir els interessos de la classe treballadora.

És per això que avui sortim al carrer i ho seguirem fent; avui ataquem institucions del capitalisme que perpetuen l’opressió dels i les joves, i continuarem fent-ho fins fer-nos respectar. El jovent som el futur, però també el present i és aquí on hem de guanyar el nostre lloc.

Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil!


Lleida, 30 d’abril de 2011

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Lleida] L’AJLL-CAJEI realitza pintades a bancs i caixes sota el lema “Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil”
30 abr 2011
Això de l'orgull de classe prové de la II Internacional, sino recordo malament, i la seva necessitat de justificar el paper de la classe treballadora dins d'un règim explotador com el capitalisme. També es va utilitzar força als països malanomenats de "socialisme real". Els proletaris no estem orgullosos de la nostra classe, és una condemna, per això el nostre moviment es per superar la societat de classes i abolir-nos així a nosaltres mateixos com a grup social, això si, ho farem plegats en aquesta "aventura".

un proletari que vol deixar de ser-ho
Re: [Lleida] L’AJLL-CAJEI realitza pintades a bancs i caixes sota el lema “Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil”
30 abr 2011
doncs avui al migdia ja no hi eren
Re: [Lleida] L’AJLL-CAJEI realitza pintades a bancs i caixes sota el lema “Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil”
01 mai 2011
Us falta posar "orgull blanc i català"... perquè això d'"orgull juvenil" fa pena, peneta...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more