Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Atenco, 5 años de resistencia
29 abr 2011
Des de Barcelona, acció de rebuig a L'Estat Mexicà per la repressió a San Salvador Atenco el maig del 2006 y en solidaritat amb les dones en resistència.
Atenco_conc_bcn.jpg
Les dones d’Atenco, a dia d’avui continúen amb la seva lluita amb la mateixa dignitat que les va dur deprés del fets del 3 i 4 de maig a denunciar la tortura sexual a la que van ser sotmeses pels cossos policials en una operación concertada pels tres nivells de govern. Davant la impunitat que preval sobre aquell operatiu d’Estat, volem convocar a totes les organitzacions, col·lectius i persones a movilitzar-se amb una acció global solidària els dies 3 i 4 de maig del 2011 de cara als 5 anys d’impunitat.

Invitem a realitzar accions diverses per exigir a l’Estat Mexicà justícia per les dones d’Atenco i que ens envïin la informació d’aquestes al correu mujeresdeatenco ARROBA centroprodh.org.mx
Les 11 dones que demanden justicia davant la Comissió Interamericana de Drets Humans en contra de l’Estat Mexicà, no cessen en la seva lluita per justícia i reconeixement de la responsabilitat de l’Estat, evidenciant la seva política misògina i preversa on les dones lluitadores són preses com a “botí de guerra”

Exigim:

El cessament a l’obstaculització del tràmit de la petició contra l'Estat Mexicà davant la Comissió Interamericana del Drets Humans, el qual es troba en etapa d'admissibilitat. Que el govern mexicà aturi la seva política d'impunitat que acompanya i perpetua els delictes comesos contra les dones ja que, en el marc del 5è aniversari dels fets, no hi ha hagut responsables.
Mira també:
http://www.laotraindependencia.blogspot.com/
Sindicato Sindicat