Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Info Usurpa 680
26 abr 2011
::: Butlletí setmanal de contr@informació des del 1996 Nº 680 setmana del 27 d'Abril al 03 de Març de 2011 :::
usurpa-groc.jpg
usurpa_680.pdf
usurpa 680.pdf (243,87 KiB)
MANIFESTACIÓ UNITARIA 1 DE MAIG ARA ENS TOCA A NOSALTRES a les 17h als Jardinets de Gracia <M> L3 i L5 Diagonal

CONCENTRACIÓ CONTRA L'ATUR Divendres 29 a les 10:45 plç Catalunya / Ronda st Pere

MOLA FM FORA DEL 96.6 !!! INTERFEREIX A RADIO PICA I RADIO BRONKA DES DE SETEMBRE

FOOD NOT BOMBS menjador gratuït cada Dimarts i Dijous 21h a la Pl. Països Catalans <M> L3/L5 Sants Estació (fnb.bcn.sants ARROBA gmail.com)

V ANIVERSARI LA DIRECTA
Disabte 30 a l'Ateneu Popular de Nou Barris, c/ Portlligat 11-15 a les 23h Concert La Troba Kunfu + Balkatalan Experience 6e anticipada 8e taquilla

DIA INTERNACIONAL DEL SABOTATGE
Disabte 30 d'Abril a la Pça. De l'ajuntament de KNY a les 10:30h Xerrada Podem viure sense capitalisme + Exposicions El neoliberalisme és pecat + Espectacle El sindicat venut i el Zapatazo 14h Paellada Popular. A la CGT-Cornella ctra. Esplugues, 41. 18h Xerrada 1r de Maig 20:30h Concert Mobylette, Atrinchera2.

XII FESTA MAYOR ALTERNATIVES CERDANYOLA
Dimecres 27 a les 18h Taller de Serigrafia
Dijous 28 al Casal Popular La Clau. a les 18h Cantautor Lo penjat de la guitarra + futbol taula + kafeta i pinxos
Divendres 29 al Camp de futbol de Montflorit, 19h Barraques 21h Carpa cuina 22h Pregó i Txupinazo 22:30h Concerts Mateolika, Rumba sin rumbo, Kòdul, Els baratos, Los morositos
Dissabte 30 al skate park del Turonet a les 10:30h Skate + Vermut musical Disaster Jacks + From lost to the river Al camp de futbol Montflorit 19h Barraques 21h Sopador 22h Actuació Bestia de Foc + Colla Bastonera 22:30h Concerts Theverlong + Drink Hunters + Atrako a mano armada + Karbunko + Xuorum.

JORNADA EDUCACIÓ POPULAR I LLIURE
Disabte 3 al Centre Civic de Drassanes c/ Nou de la Rambla 43 a les 19h Xerrada De la escuela al mundo + Propuestas educativasen el marco de la interculturalidad


El seu joc s'ha acabat, ara ens toca a nosaltres
Aquest joc consta de guanyadors i vençuts. En aquest joc nosaltres sempre perdem.
Sembla que la nostra situació sigui fruit de la mala sort en el joc de la vida. NO, Això és el que ens volen fer creure. Que no tinguem mitjans per a subsistir, que el lloguer sigui impossible, que perdem la feina, que a partir d’ara ens jubilarem més tard i haurem de cotitzar més anys, no és fruit de les nostres errades o de la mala sort, NO.
Es tracta d’un sistema que ens fa còmplices en la seva producció de desigualtat.
A aquesta forma de fer-nos còmplices en la nostra pròpia explotació li diem PRECARIETAT i EXPLOTACIÓ. Aquest és el seu joc.Es tanquen hospitals i s’acomiaden a mestres per a salvar bancs. Es tolera la corrupció mentre gent és a la presó per robar menjar. NO, diem no a les retallades i aquesta estafa, aquesta situació té responsables, i són els mateixos de sempre -Polítics, grans empresaris i banquers- treballen per al seu propi benefici a costa de la nostra vida precària. Ha arribat l’hora que aquest joc acabi. Ara ens toca a Nosaltres!. Juntem-nos totes les que vivim aquesta precarietat, el 1 de Maig comencem: els i les joves,els desocupats, els hipotecats, els que no ens jubilarem, les que no tenim futur, els i les metges, els professors i els alumnes, els pares i les mares. Tothom tenim alguna cosa a dir!
Aranosaltres 19.04.2011


INFO USURPA!
Telèfon: 932844756 (Dimarts 13:00h a 16:00h)
email:<usurpa ARROBA riseup.net>
http://usurpa.squat.net
Mira també:
http://usurpa.squat.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat