Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Les forces d'Al-Assad disparen i detenen civils desarmats a Síria
25 abr 2011
Les forces de seguretat i les milícies armades lleials al president de Síria, Baixar al-Assad, han irromput avui al suburbi de Duma, a Damasc, i han començat a disparar indiscriminadament civils i detenir alguns veïns, segons han denunciat fonts locals de Drets Humans.
Siria.jpg
“Hi ha hagut ferits i moltes persones han estat detingudes”, han indicat aquestes fonts des de Damasc. “Les forces de seguretat estan actuant de la mateixa forma en tots els llocs que hi ha mobilitzacions democràtiques, volen acabar amb la revolució fent ús de la major brutalitat”, han afegit.

Segons les mateixes fonts, totes les telecomunicacions amb Duma han estat tallades. No obstant això, un activista ha pogut escapar després que les forces de seguretat irrompessin al barri, poc abans de l'alba, i ha pogut informar sobre la situació.

Segons les últimes informacions, les

forces de seguretat i de l'exèrcit siri s'han desplegat en almenys dues localitats del país en una operació que ha causat diversos morts, segons activistes de l'oposició i d'organitzacions humanitàries.

.La xarxa informativa de l'oposició ShaamNews assegura que a la localitat de Deraa hi ha hagut almenys vint morts, una informació que no ha pogut ser corroborada en altres fonts per les dificultats per a contactar-les telefònicament.
Mira també:
http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/402253-les-forces-dal-assad-disparen-i-detenen-civils-desarmats-a-si

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat