Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La marxa unitària de l’1 de Maig pujarà als barris rics
24 abr 2011
La convocatòria pretén assenyalar els agents culpables de la crisi financera en ple debat sobre les retallades socials i el creixement dels desnonaments.
Ha estat un dilema recurrent durant les mobilitzacions anticapitalistes unitàries de l’1 de Maig dels últims anys: circular pels barris populars o travessar els guetos elitistes dels barris rics de la ciutat de Barcelona. Enguany per primer cop, s’ha escollit la segona opció i s’ha recuperat la màxima “que la crisi la paguin els rics”. La manifestació del vespre d’aquesta jornada en suport als treballadors i treballadores recorrerà alguns dels carrers més emblemàtics de la Barcelona opulenta situada entre la Via Augusta i Pedralbes. El punt de partida serà als Jardinets de Gràcia a les 5 de la tarda. El lema escollit pel cartell de convocatòria de la marxa és prou significatiu i eloqüent: El seu joc ha acabat, ara ens toca a nosaltres. La protesta, però, no només es convoca en relació a les problemàtiques del món laboral, enguany també vol ser una suma transversal de les lluites per l’habitatge i, en general, per un altre model de repartiment de la riquesa. En aquest sentit, el material que s’ha editat per convocar l’acte incorpora el dibuix d’un gran taulell del joc del Monopoly, on es veuen caselles que fan referència a les revoltes àrabs, els desnonaments de famílies hipotecades, la privatització de serveis públics, l’augment de l’edat de jubilació als 67 anys o els casos recurrents de corrupció política.

Per més informació es pot accedir a la web www.aranosaltres.org.

ara_nosaltres_Poster1.jpg

Primer de Maig a Barcelona: El seu joc s'ha acabat... ara ens toca a nosaltres - (aranosaltres)

Jardinets de gràcia 17.00 Metro linea 3 i 5 Diagonal.

Aquest joc consta de guanyadors i vençuts. En aquest joc nosaltres sempre perdem. Sembla que la nostra situació sigui fruit de la mala sort en el joc de la vida. NO, Això és el que ens volen fer creure.

Que no tinguem mitjans per a subsistir, que el lloguer sigui impossible, que perdem la feina, que a partir d’ara ens jubilarem més tard i haurem de cotitzar més anys, no és fruit de les nostres errades o de la mala sort, NO.

Es tracta d’un sistema que ens fa còmplices en la seva producció de desigualtat. A aquesta forma de fer-nos còmplices en la nostra pròpia explotació li diem PRECARIETAT i EXPLOTACIÓ. Aquest és el seu joc. Es tanquen hospitals i s’acomiaden a mestres per a salvar bancs. Es tolera la corrupció mentre gent és a la presó per robar menjar. NO, diem no a les retallades i aquesta estafa, aquesta situació té responsables, i són els mateixos de sempre -Polítics, grans empresaris i banquers- treballen per al seu propi benefici a costa de la nostra vida precària.

Ha arribat l’hora que aquest joc acabi. Ara ens toca a Nosaltres!.

Juntem-nos totes les que vivim aquesta precarietat, el 1 de Maig comencem: els i les joves,els desocupats, els hipotecats, els que no ens jubilarem, les que no tenim futur, els i les metges, els professors i els alumnes, els pares i les mares. Tothom tenim alguna cosa a dir!

Jardinets de gràcia 17.00

Linea 3,5 Diagonal
---

Som l’assemblea per un 1 de maig diferent, alternatiu, combatiu, de veritat, etc… un assemblea oberta desde la que crear una mobilització que estigui a la alçada de la situació que estem vivint.

En aquests moments ja hi ha força feina avançada però si et vols afegir, posa’t en contacte o passat per la propera assemblea. El dia 28 d’Abril a la Casa de la Solidaritat (C/Vistalegre 15, Raval, BCN)

Pots posar-te en contacte al mail: si ARROBA aranosaltres.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La marxa unitària de l’1 de Maig pujarà als barris rics
25 abr 2011
Clar que sí, mani a pedralbes.A chuparla els rics!

http://www.youtube.com/watch?v=9SRCSknr5nw
Re: La marxa unitària de l’1 de Maig pujarà als barris rics
25 abr 2011
empoderament popular!
Re: La marxa unitària de l’1 de Maig pujarà als barris rics
25 abr 2011
Ya era hora!!!
Cansados de hacer la ruta de siempre: Plz Universitat-Pelai-Catalunya-Via Laietana-Plz Sant Jaume, de que los guiris nos echaran fotos, de formar parte del panorama del centro de la barcelona de diseño, de hacer procesiones en vez de manifestaciones....cansados!!
Enhorabuena por la decisión, un apunte:
¿Porqué no terminar la mani en el puerto deportivo y abordar algún yate?

Eat de rich!!!
Sindicato Sindicat