Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[COS] Eleccions sindicals: Bons resultats de la COS a Osona
24 abr 2011
Durant les passades dues setmanes van tenir lloc diferents procesos electorals a la comarca d'Osona, en els quals els nostres companys i companyes de la Unió Comarcal de la COS a Osona, van obtenir uns resultats molt bons. Aquests procesos foren les eleccions sindicals celebrades a dos comitès d'empresa de Tona i un de Vic.
178189_mercadonacos.jpg
En el cas de Tona, les eleccions sindicals es desenvoluparen a l'empresa del metall P Roquet i en l'ajuntament de la localitat. En ambdós casos, la llista guanyadora ha estat la de la COS, aconseguint majoria en l'ajuntament (3 delegats de la COS per 2 de la UGT), i essent la primera força a P Roquet, empresa osonenca del sector del metall amb més de 170 treballadors, i on la COS hem tingut representació tradicionalment. Així, en aquesta empresa, presidirem el Comitè d'empresa, a més de ser la llista més votada i comptar amb 4 delegats de la COS, per 4 de la UGT i 1 d'independent. En el cas de l'empresa Tekor, de Vic, la COS ha obtingut 1 representant de 5 al comitè. Els altres 4 els ha obtingut la UGT.

La llarga trajectòria d'honest treball sindical continua donant fruits positius a la comarca d'Osona, en un moment de creixement i augment de la presència del sindicat arreu del país.

Ben aviat tindrem més notícies sobre altres procesos a comarques com l'Alt Empordà, l'Horta, el Garraf, etc.
Mira també:
http://sindicatcos.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=367
http://sindicatcos.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [COS] Eleccions sindicals: Bons resultats de la COS a Osona
24 abr 2011
sabeu que es fer spam? doncs aquesta "noticia" es a dir omplir qualsevol minucia indymedia per a chafar altres noticies d'interés general.
Bé, es la tónica dels indepes, fer dels seus actes una gran espectacularitat i grans pancartes, d'això ja en sabien els grans publicistes bolchevics, veig que encara han aprés alguna cosa d'ells.
Anims i sort aviam si podeu treure la merda d'indepes de la CGT que ho coopen tot i marxin amb vosaltres a tocar el bombo i la pandereta per a sortir en la tele, també animar a la intersindical que treguin als troskos manipuladors d'assemblees d'aquell sindicat, i aixì si es deixen d'eleccions sindicals potser es poden considerar anarquistes.
Re: [COS] Eleccions sindicals: Bons resultats de la COS a Osona
24 abr 2011
ep, parles amb un to...

assabenta't: els raros, els minoritaris en els moviments socials a data d'avui sou els no independentistes, que rere la vostra pseudoaparença "n-nacionalista" s'hi amaga col·laboracionisme amb Espanya i amb el seu projecte uniformitzador cultural castellà.

No ho entenc maco, si algú ha de marxar sou les tifes espanyoles, en aquest país i en tots els portals que tenen per nom qualsevol indret de la seva geografia sobreu.

I quan guanyem, us ho deixarem ben claret.
Re: [COS] Eleccions sindicals: Bons resultats de la COS a Osona
24 abr 2011
Els comentaris els trobo provocadors, i no van a cap lloc, sense aportar res d' interés ni de profit.
Menys intoxicadors i manipuladors com aquests 2 que han comentat,k sols busquen la confrontació entre els diferents moviments.
Els fa por la unitat, ja van tenir una mala experiència el 29s.
Re: [COS] Eleccions sindicals: Bons resultats de la COS a Osona
25 abr 2011
Yo sí que entro en el debate pues creo que seguimos con los mismos errores que en el pasado como el presente, la táctica sindical de los comités o elecciones sindicales no es más que el inmovilismo de la clase trabajadora, y por lo tanto la creación de una nueva elite que todo lo decide, aunque por abajo se realicen asambleas, LOLS no es más que la continuidad del sindicalismo verticalista, con aquellos enlaces y jurados que los CCOO, querían ocupar, al sistema no hay que cambiarlo desde dentro sino que hay que destruirlo desde afuera y esto es presentando la alternativa, de SECCIONES SINDICAL, como la organización de cada comité sindical, la asamblea tiene que sé soberana y decisoria, estas son y otras más las ideas de actuación y participación dentro de los tajos de trabajo, es decir ejercer la SOLIDARIDAD LA ACCIÓN DIRECTA. EXPERENCIAS LAS HAY. Probarlo y romper con lo que el Estado impone. Salut.
Re: [COS] Eleccions sindicals: Bons resultats de la COS a Osona
25 abr 2011
Paco, la meva experiència al llarg dels anys és que no hi ha projecte més autoritari, més dèspota i més injust que el proposat pels que paradoxalment deien lluitar contra això.

Com una persona anarquista es constitueix ELLA MATEIXA com a representant dels treballadors i comença a parlar per ells, iniciant un conflicte en l'empresa que CAP treballador havia decidit. Només per respondre a les necessitats PROPAGANDÍSTIQUES del sindicat que duus a les siglesa.

Cadascú creurà el que voldrà. Només demano que la gent faci un esforç per ser crítica i per preguntar-se si els que van d'antiautoritaris no són els més autoritaris de tots, i els que es queixen de avantguardisme i de direcció dels treballadors no serà perquè la volen exercir ells.
Re: [COS] Eleccions sindicals: Bons resultats de la COS a Osona
25 abr 2011
Voleu saber què és la COS? Doncs pregunteu pel seu pacte amb els carcellers d'extrema dreta integrats a Catac:

http://prisionesnet.puntoforo.com/viewtopic.php?t=149

Poca-vergonyes! I aquests van d'antifeixistes!

Salutacions, macos.
Re: [COS] Eleccions sindicals: Bons resultats de la COS a Osona
27 abr 2011
pep, en tot cas hauries de dir què és la IAC, la Intersindical Alternativa de Catalunya.

La COS abans estava dins la IAC, tal i com surt en aquesta entrevista, però va sortir fa molt de temps. CATAC (el sindicat funcionarial) encara ho està.

La meva pregunta és la següent: si la IAC són tan dolents per tenir CATAC, que fa el sindicalisme alternatiu i els moviments socials treballant amb la IAC? aquest sindicat que té (o tenia, per ser exactes) funcionaris de presons, està en totes les manis i assemblees unitàries, etc. i cap anarco aixeca la seva veu per protestar...
Re: [COS] Eleccions sindicals: Bons resultats de la COS a Osona
27 abr 2011
Molt senzill: això que dius sindicalisme alternatiu són uns hipòcrites i van col·laborar molts anys amb Catac malgrat haver donat cobertura a l'extrema dreta carcerària. Mentres tant, qualificaven de feixistes i portaven als tribunals els únics funcionaris que denunciaven les pallisses dels seus socis sindicals. Aquesta és la teva esquerra alternativa.
Sindicato Sindicat