Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Crònica de la concentració de CNT davant Vodafone
20 abr 2011
Crònica de la concentració de CNT davant Vodafone
concentracion-vodafone01.jpg
Des que Internity acomiadés el febrer passat a la nostra delegada a l'empresa, ja han estat diverses les vegades que aquest sindicat s'ha concentrat davant la seu de Vodafone a Barcelona per recordar-li a aquesta companyia que el fet que cedeixi els seus productes i la seva imatge a Internity-Avenir Telecom, la converteix en responsable directe del tracte que Internity proporciona als seus treballadors i treballadores.

És una vergonya que en ple segle XXI, Internity, empresa que té en nòmina a més de 700 treballadors (la majoria dones), negui una cosa tan bàsica com són els drets sindicals i utilitzen l'acomiadament i la repressió sindical com a bandera. Si creu aquesta empresa i el seu director general, que podran callar aquest sindicat i als seus empleats d'aquesta manera, és que no saben qui som la CNT. Com també s'equivoca Vodafone si pensa que podrà adoptar tranquil•lament una posició de no intervenció en el conflicte que aquest sindicat i Internity tenen obert.
La concentració d'aquest dissabte així ho demostra. Un grup de militants vam estar durant diverses hores desplegant una pancarta i explicant a clients, empleats de Vodafone i transeünts els abusos que dia a dia han de patir els treballadors de Internity; posant l'accent en la política repressiva que en matèria sindical adopta Internity i que ha acabat amb l'acomiadament fulminant de la nostra delegada només set dies després de notificar a l'empresa la creació de la Secció Sindical.
Aquest sindicat continuarà les mobilitzacions contra Internity i per extensió a Vodafone, fins aconseguir que la nostra delegada recuperi el seu lloc treball i siguin reconeguts els drets de tots i totes les treballadores.
concentracion-vodafone02.jpg
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=775
http://cntinternity.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa