Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
19 abr 2011
Endavant OSAN fa públiques les resolucions de la seva darrera Assemblea Nacional, celebrada els passats 11 i 12 dedesembre de 2010 a la localitat de Tarragona.
Resolucions Endavant OSAN 2011-2.gif
1_Resolucions_Endavant_OSAN_2011.pdf
Resolucions Endavant OSAN 2011.pdf (522,86 KiB)
Cal que ens centrem en les contradiccions i els problemes de les classes populars per tal d’oferir una alternativa real a l’ordre establert. En aquest sentit és imprescindible tenir en compte les lluites socials i polítiques que es donen actualment, i els seus protagonistes. Tenir-les en compte no vol dir considerar-les a l’hora de fer el nostre discurs, vol dir involucrar-s’hi sense reserves, treballar des de la base amb les activistes d’aquestes lluites, aportant el nostre gra de sorra en forma de treball militant i oferint un projecte polític global, la Unitat Popular, que vinculi les múltiples lluites locals i sectorials a un projecte global d’alliberament.

Temps de canvis, temps de lluites !
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
bla bla bla bla bla
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
Amb la "S" de "socialista" a les vostres sigles i encara "cal que us centreu" (compte!, centrar-se, no radicalitzar-se) amb els "problemes de les classes populars"... "OSAN-na a dalt del ceeeel"... germans petits i grans, toqueu-vos el cul amb les dues mans... i "20 cul - eu les múltiples lluites" (fins ara i previsiblement per sempre, massa nazionals). És el que té el Cau i l'escoltisme, la lobotomització i l'acné crònics, no tenen volta de full.
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
Encara esperem que expressis quelcom entenible per als mortals analfabets que no entenem els teus sempre lúcids i constructius comentaris que sempre busquen el millor per al moviment anticapitalista del qual, per molt que et molesti, formem part l'EI i seguirem formant-ne part fins que aconseguim la construcció del nou paradigma(quin? Aquesta és la nostra feina, crear-lo entre totes).
Per sort cada cop som més, a banda i banda de les diferents postures ideològiques anticapitalistes, els que entenem que l'enfrontament entre nosaltres no porta enlloc i que només podem avançar totes plegades, agafant aquells camins que cadascú cregui més idonis i deixar que els altres també ho facin (sempre que tinguin present un mínim de lògica aplastant). El món no és estàtic i per tant la ideologia tampoc no hauria de ser. Si tu et vols quedar estàtic dos segles enrere, tu sabràs, nosaltres no ho creiem oportú.
Un apassionat com tu a la natura hauria de saber que aquelles espècies que no s'adapten acaben desapareixent.
Una part important important dels llibertaris, autònoms, anarquistes, socialistes, comunistes i indepes ho estem intentant i sembla ser que ja tenim prou de visionaris apocalíptics i buscabregues com tu, que tant poden ser personatges com tu, a qui no sabria adjectivar ideològicament, com d'altres de qualsevol de les tendències descrites anteriorment.
Bon vent i barca nova i com ja tens una certa edat, a veure si tenim sort i la teva espècie (tant transversal dins el moviment anticapitalista) acaba extingint-se per vella i pesada.
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
Unaltre cançó dels escoltes cristians, de la OJE "atòctona": Oh quan els sants marxin plegats! Així us voleu, plegats, plegables, adaptables, interclassistes, tots de la mà, maciasalavedres, millets, pujols i raholes amb puigantics i quicosabaters.. i així voldríeu a tothom, plegat, adaptat als discursos etnocèntrics, manejables, conduïbles, reconduïts, controlables pel poder, dividits per etiquetes i marques de propietaris del ranxo ("catalans", "gallecs", "camerunesos",...).

Per cert, repassa els teus coneixements d'història natural, els escorpins, p.e., no han evolucionat gens des de l'era primària... i són ben vius. Hi ha qui necessita canviar de jaqueta ("adaptar-se") i hi ha qui no renega de ser un inadaptat.
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
picot deixa de fumar petardos...
Surt una estona al carrer, llegir tant també es dolent..
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
deu ser per això que eles escorpins dominen el planeta...
Sindicato Sindicat