Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
19 abr 2011
Endavant OSAN fa públiques les resolucions de la seva darrera Assemblea Nacional, celebrada els passats 11 i 12 dedesembre de 2010 a la localitat de Tarragona.
Resolucions Endavant OSAN 2011-2.gif
1_Resolucions_Endavant_OSAN_2011.pdf
Resolucions Endavant OSAN 2011.pdf (522,86 KiB)
Cal que ens centrem en les contradiccions i els problemes de les classes populars per tal d’oferir una alternativa real a l’ordre establert. En aquest sentit és imprescindible tenir en compte les lluites socials i polítiques que es donen actualment, i els seus protagonistes. Tenir-les en compte no vol dir considerar-les a l’hora de fer el nostre discurs, vol dir involucrar-s’hi sense reserves, treballar des de la base amb les activistes d’aquestes lluites, aportant el nostre gra de sorra en forma de treball militant i oferint un projecte polític global, la Unitat Popular, que vinculi les múltiples lluites locals i sectorials a un projecte global d’alliberament.

Temps de canvis, temps de lluites !
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
bla bla bla bla bla
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
Amb la "S" de "socialista" a les vostres sigles i encara "cal que us centreu" (compte!, centrar-se, no radicalitzar-se) amb els "problemes de les classes populars"... "OSAN-na a dalt del ceeeel"... germans petits i grans, toqueu-vos el cul amb les dues mans... i "20 cul - eu les múltiples lluites" (fins ara i previsiblement per sempre, massa nazionals). És el que té el Cau i l'escoltisme, la lobotomització i l'acné crònics, no tenen volta de full.
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
Encara esperem que expressis quelcom entenible per als mortals analfabets que no entenem els teus sempre lúcids i constructius comentaris que sempre busquen el millor per al moviment anticapitalista del qual, per molt que et molesti, formem part l'EI i seguirem formant-ne part fins que aconseguim la construcció del nou paradigma(quin? Aquesta és la nostra feina, crear-lo entre totes).
Per sort cada cop som més, a banda i banda de les diferents postures ideològiques anticapitalistes, els que entenem que l'enfrontament entre nosaltres no porta enlloc i que només podem avançar totes plegades, agafant aquells camins que cadascú cregui més idonis i deixar que els altres també ho facin (sempre que tinguin present un mínim de lògica aplastant). El món no és estàtic i per tant la ideologia tampoc no hauria de ser. Si tu et vols quedar estàtic dos segles enrere, tu sabràs, nosaltres no ho creiem oportú.
Un apassionat com tu a la natura hauria de saber que aquelles espècies que no s'adapten acaben desapareixent.
Una part important important dels llibertaris, autònoms, anarquistes, socialistes, comunistes i indepes ho estem intentant i sembla ser que ja tenim prou de visionaris apocalíptics i buscabregues com tu, que tant poden ser personatges com tu, a qui no sabria adjectivar ideològicament, com d'altres de qualsevol de les tendències descrites anteriorment.
Bon vent i barca nova i com ja tens una certa edat, a veure si tenim sort i la teva espècie (tant transversal dins el moviment anticapitalista) acaba extingint-se per vella i pesada.
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
Unaltre cançó dels escoltes cristians, de la OJE "atòctona": Oh quan els sants marxin plegats! Així us voleu, plegats, plegables, adaptables, interclassistes, tots de la mà, maciasalavedres, millets, pujols i raholes amb puigantics i quicosabaters.. i així voldríeu a tothom, plegat, adaptat als discursos etnocèntrics, manejables, conduïbles, reconduïts, controlables pel poder, dividits per etiquetes i marques de propietaris del ranxo ("catalans", "gallecs", "camerunesos",...).

Per cert, repassa els teus coneixements d'història natural, els escorpins, p.e., no han evolucionat gens des de l'era primària... i són ben vius. Hi ha qui necessita canviar de jaqueta ("adaptar-se") i hi ha qui no renega de ser un inadaptat.
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
picot deixa de fumar petardos...
Surt una estona al carrer, llegir tant també es dolent..
Re: Resolucions de la VI Assemblea Nacional d'Endavant OSAN
20 abr 2011
deu ser per això que eles escorpins dominen el planeta...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more