Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Acció contra els bancs a Horta (Barcelona)
19 abr 2011
El passat divendres 8 d'abril, sobre les 4 de la tarda, una desena de companys vam irrompre al carrer Horta aturant el tràfic i atacant dues sucursals bancàries a cops de martell. També es van realitzar pintades animant a la lluita, es va cridar que l'acció era una resposta a tota la misèria que els bancs estan produïnt, i es van llençar octavetes amb el següent text:


"COMENCEM LA REVOLTA

El dimecres passat a Nou Barris els mossos reventaven la porta d'una familia desnonada, que havia ocupat una vivenda de protecció oficial, sent detinguts el pare i alguns veïns solidaris. Fa unes setmanes, els antidisturbis desallotjaven a Vic a unaaltra familia que es trobava en les mateixies condicions, acabant la mare (embarassada) a l'hospital.A principis d'any, un veï del Gornal es suicidava a un parc després de rebre l'ordre judicial que l'obligava a deixar el pis que ocupava amb la seva filla i la seva dona.

I aquests són només tres casos d'entre milers. D'entre milers de persones que veuen com la seva vida és destruída i es veuen abocades a la misèria, impunement i de forma totalment legal.

Aquesta és la verdadera cara del sistema. Això és el que s'amaga rere la màscara democràtica: una dictadura dels rics i dels poderosos. Dels bancs que han provocat la crisi i tot i així no deixen de créixer a costa de la misèria, dels polítics que ofeguen la població amb retallades i es neguen a rebaixar-se un sol euro dels seus sous milionaris, de tots aquells que passi el que passi troben la manera de seguir gaudint dels seus privilegis aplastant els demés.

Ens tenen a les seves mans i ho saben. Ens hem empassat que les coses es canvien votant a un o altre partit, que s'ha de protestar pacíficament, que s'ha de ser tolerant, que estem en democràcia i hi ha mecansimes per arreglar les coses... i així ja ens han vençut, perquè pacificant-nos ens han fet dèbils, incapaços de fer respectar les nostres necessitats. Pel contrari, els esclats de revolta que aquests dies han sorgit diferents punts del món ens recorden allò que hem oblidat, i que temps enrere, quan a Barcelona florien barricades per tot arreu, ens feia ser fortes : LA LLIBERTAT NO ES DEMANA, ES CONQUESTA

Sortim al carrer d'una vegada. Plantem cara a totes les barbaritats que estan passant, plantem cara als seus abusos. Tinguem la dignitat de no deixar-nos maltractar en silenci. Girem la truita, imposem les nostres necessitats sobre els seus privilegis.

Això s'ha d'acabar, i només ho podem fer entre tots.
AUTO-ORGANITZACIÓ, SOLIDARITAT I LLUITA
PAREM ELS DESNONAMENTS, PAREM LES RETALLADES
COMENCEM LA REVOLTA"

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció contra els bancs a Horta (Barcelona)
21 abr 2011
que dius, que comneça la revolta de la meva polla?...lerdos
Re: Acció contra els bancs a Horta (Barcelona)
21 abr 2011
Segur que els vostres papis, son del ram de la banca....viva chiquito de la calzada.
Re: Acció contra els bancs a Horta (Barcelona)
21 abr 2011
que dius, que comneça la revolta de la meva polla?...lerdos
Re: Acció contra els bancs a Horta (Barcelona)
26 abr 2011
dieu "auto-organització", però quina alternativa se'ls hi ofereix a aquests treballadors/es per a organitzar-se?? com poden arribar a establir lligams amb la gent que vol actuar??

no és per criticar a qui fa coses, però em podeu dir, des d'un punt de vista revolucionari, de què serveix aquesta acció si després li manca la part d'organització popular? quin avenç ha representat aquesta acció per a la lluita?

(no és una conya ni una desqualificació, és una pregunta seriosa)
Sindicat Terrassa