Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Cinc detingudes a Manresa en un fals desallotjament del ZTA Banzai
19 abr 2011
Des del moment de la detenció fins a la sortida en llibertat, hi ha hagut un grup important de persones donant suport a les companyes detingudes.
El divendres 15 d’abril a la tarda, 5 companyes de la Zona Temporalment Alliberada Banzai es van trobar per fer arranjaments del sistema elèctric que uns desconeguts havien trinxat de molt mala manera uns dies abans. Als 40 minuts de ser allà, van aparèixer 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra dient que s’estava okupant aquell edifici i que venien a desallotjar. De seguida les habitants que es trobaven en el lloc en aquell moment van respondre dient que aquell edifici estava alliberat des de feia 4 anys i ja hi havia un procés civil obert per aquella causa i per tant no hi havia possibilitat d’una nova acusació. En poca estona va arribar una furgoneta amb antiavalots que de mala manera van procedir a desallotjar l’habitatge i detenir-ne les ocupants. Les 5 persones van ser traslladades a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa. Entre les detingudes hi havia una companya embarassada de 6 mesos per la qual cosa va ser deixada anar a la nit del mateix dia. Immediatament després va haver d’anar a l’hospital per ser atesa a urgències pel cop que li havia donat un mosso a l’obrir la porta i l’estrès que havia patit.

Les altres 4 companyes van seguir detingudes a la comissaria durant tota la nit i el matí del dia següent fins que van passar a disposició judicial per declarar davant del jutge cap a les 14h. Després d’haver pres declaració cadascuna d’elles i individualment les van deixar anar cap a quarts de quatre de la tarda. Les 5 han estat acusades d’usurpació però tenint en compte les estranyes circumstàncies de tot plegat, haurem d’estar atentes als futurs esdeveniments.

Des del moment de la detenció fins a la sortida en llibertat, hi ha hagut un grup important de persones de diversos col·lectius de Manresa i individualitats de diversos llocs fent presència i donant suport a les companyes detingudes. Al llarg de tot el procés hi ha hagut una forta presència policial amb uniforme i sense, sobretot al davant dels jutjats on es concentrava un grup important de companyes que donaven suport a les detingudes a la seva arribada. Cap a les 12 del migdia, més d’una hora abans de l’arribada de les detingudes, van aparèixer els antiavalots que van estar fent moure la gent a empentes i de mala manera limitant els moviments de les que estaven concentrades allà. En aquell moment també es van identificar 8 persones. Cal destacar que de tot el dispositiu només 1 dels agents antiavalots anava amb el número d’identificació i un mínim de 3 portaven la funda de la pistola deslligada, amb el risc que això comporta. El caporal del dispositiu era el nº9124.

Malgrat la seva prepotència i intent d’intimidació, continuarem atentes i presents, perquè si toquen a una, ens toquen a totes.

Notícia treta de LaHaine Països Catalans:

http://www.lahaine.org/index.php?p=52847&lhsd=4

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cinc detingudes a Manresa en un fals desallotjament del ZTA Banzai
25 abr 2011
Ei rates com va? No veieu q sou rates? Viviu com rates, feu pudor a rata i el mes important actueu com les rates.
Apa flipats de la vida aneu a cagar a les vostres comunes hipies, pq si fos per mi alla us quedarieu amb la vostra merda. Tocinos q sou uns tocinos
Re: Cinc detingudes a Manresa en un fals desallotjament del ZTA Banzai
26 abr 2011
Sempre estem igual, no porta el número,té l'arma deslligada, m'ha parlat amb prepotència...no teniu cap més discurs ? Pq no aneu al papa i li dieu ,m'han pegat papa!el q més greu em sap es pel pobre nen q vindra q li espera una vida de merda envoltada de merda!
Feu un favor a la societat i foteu el camp
Re: Cinc detingudes a Manresa en un fals desallotjament del ZTA Banzai
26 abr 2011
Sempre estem igual, no porta el número,té l'arma deslligada, m'ha parlat amb prepotència...no teniu cap més discurs ? Pq no aneu al papa i li dieu ,m'han pegat papa!el q més greu em sap es pel pobre nen q vindra q li espera una vida de merda envoltada de merda!
Feu un favor a la societat i foteu el camp

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more