Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Aquest dimarts concentració de suport. Jordi absolució !
04 abr 2011
Aquest dimarts concentració de suport. Jordi absolució !
jordiabsoluciop.gif
Solidaritat Antirepressiva

Endavant OSAN vol manifestar el seu suport a les persones represaliades i donar suport a les lluites justes que els seus casos reivindiquen.

No creiem que es pugui avançar en un programa anticapitalista d'independència i socialisme pels Països Catalans sense una confrontació oberta amb l'Estat, les seves institucions i el poder capitalista, per tant les persones que lluiten, tot compartint els nostres objectius estratègics, mereixen el nostre suport contra la repressió i la criminalització.


Jordi absolució ! Víctima d’abusos de la Guàrdia Urbana a Tarragona.En Jordi estudiant i militant d’Endavant (OSAN) és una persona involucrada en els moviments socials i polítics de la ciutat. Ha patit dues detencions i la justificació d’ambdues s’aguanta per un fil, acumulen un munt de mentides per part de la Guardia Urbana de Tarragona.

Convidem a tots els ciutadans i ciutadanes a expressar el seu suport cap en Jordi a la concentració que es farà el dia 5 d’abril, el dia abans del judici, a les 19.00 davant l’Ajuntament de Tarragona. Jordi Absolució! Aturem els abusos de la Guardia Urbana !
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat