Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
1er dinar social d'Horta-Guinardó
01 abr 2011
104_cartell.JPG
Aquest dissabte 2 d'abril a les 10:30h les assemblees socials d'Horta-Guinardó i de Can Baró s'ajunten per a discutir el seu futur en el marc d'unes jornades d'intercanvi d'experiències amb d'altres assemblees socials com les de Nou Barris, Clot i Gràcia al Centre Cívic del Guinardó. Debatrem sobre els diversos projectes engegats aquests darrers mesos, prepararem l'1 de maig que ve i discutirem sobre el futur d'aquests órgans de participació popular que estem creant. Per acabar, dinarem totes plegades per a conèixer-nos millor i fer germanor. El preu del dinar serà de 6 euros i anirà destinat a cobrir les despeses del dinar i a preparar material per a les pròpies assemblees.

Des d'aquestes plataformes no volem deixar de convidar a tothom que creu en l'autoorganització dels treballadors i les treballadores. Les Assemblees Socials som totes i per això és molt important que hi participem. Animeu-vos a participar del I Dinar Social!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 1er dinar social d'Horta-Guinardó
02 abr 2011
Basta ya de nazionalistas en BCN IMC!!!

Hiros a adorar a la moreneta.
Re: 1er dinar social d'Horta-Guinardó
04 abr 2011
mas que pardino, debería ser pardillo.

Esto no es un cartel de ningún grupo "nacionalista" si no de una asamblea social donde habrá internacionalistas seguramente. Pero te recomiendo informarte un poco del país en el que vives y del trabajo que hace la Esquerra Independentista y quizás después, cuando hayas visto que hay mundo más allá de tu ombligo, te sobreviene un ataque de humildad, y opinas alguna cosa interesante.
Sindicat Terrassa