Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Un grup d´ultres assalta una representació teatral al TNC de Bcn amb crits de "Viva Cristo Rey" i "Viva Francoc
01 abr 2011
Tornen els feixstes de "Cristo Rey" i amb total impunitat reapareix el terror ultra a Barcelona, després de l´agressió a Terrassa contra membres que demanaven el vot en el referèndum per l´autodeterminació.
174718_atac_ultra_obre_teatre.jpg
Notícia treta de Kaosenlared:
http://www.kaosenlared.net/noticia/grupo-ultras-asaltan-representacio-te


Un grupo de ultras asalta una representació teatral en el Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona al grito de "Viva Cristo Rey" y "Viva Franco"
Vuelven los fascistas de "Cristo Rey" y con total impunidad reaparece el terror ultra en Barcelona, después de la agresión en Terrassa contra el referéndum
Kaos. Antifascista | Hoy a las 10:26 | 291 lecturas | 5 comentarios
www.kaosenlared.net/noticia/grupo-ultras-asaltan-representacio-teatral-b
Compartir: Publicar en Facebook Publicar en Twitter Publicar en Meneame Publicar en Google Buzz Publicar en Technorati Publicar en Delicious Publicar en AlternativeWeb
[Aumentar tamaño texto] [Disminuir tamaño texto] [Versión para imprimir] [Enviar esta noticia] [Noticia anterior] [Noticia siguiente]
[assalt ultra al TNC] assalt ultra al TNC
[Traducción al castellano]

Dues persones han interromput la funció de Gang Bang, que es representa aquests dies a la Sala Tallers del TNC. Segons testimonis de persones que assistien a la representació de l'obra de teatre dos individus "van saltar a l'escenari del TNC interrompent la funció de Gang Bang cridant 'Viva Cristo rey' i amenaçant els actors!.". Els atacants han llençat bombes pudoroses, un fet tipificat al codi penal.

L'entitat E-Cristians va amenaçar l'obra amb una querella perquè se situa en un local d'oci gai durant el cap de setmana de la visita del Papa, i el turisme pontifici fa incrementar la clientela del local. Els ultres indentificats amb el lema de "Cristo Rey" responen al perfil dels grups ultradretans catòlics. Aquesta mena d'atacs d'ultres s'han reproduït amb impunitat durant les darreres dècades, amb atacs a cinemes, llibreries o teatres.

Els dos ultres que han atacat l'escenari han fugit corrents de la sala sense que que se'ls pogués retenir. Així i tot, després dels aplaudiments del públic envers els actors que han restat bocabadats, l'obra ha continuïtat amb normalitat. Els assaltants han llençat bombes pudoroses, confeccionades amb productes químics, que podrien haver causat una fugida tumultuosa massiva al recinte amb conseqüències imprevisibles. Aquesta mena d'actes estan castigat pel codi penal espanyol, però habitualment compten amb la impunitat i la indulgència policial i judicial.

Les crítiques de l'entitat ultraconservadora e-cristians mantenen un correlat amb aquesta agressió, ja que havia demanat la retirada d'aquesta obra del TNC per abordar la relació entre homosexualitat i eEsglésia. Aquesta obra de teatre està ambientada en un local d'intercanvi sexual masculí durant la recent visita del papa a Barcelona.

El terrorisme ultra compta amb un llarg historial d'atemptats contra locals gais, sex-shops, saunes i llibreries durant les darreres dècades. Aquesta activitat terrorista va girar entorn del grup Milícia Catalana, liderada per Carlos Francisoud i d'orientació ultracatòlica i espanyolista, que tot i la gravetat dels seus atemptats (també contra locals independentistes com els del MDT a Plafrugell, Manresa i Barcelona, o a la Clínica Dexeus) sempre van ser afavorits pel sistema policial i judical.

Els crits dels atacants de "Viva Cristo Rey!" remeten a un grup paramilitar que va sembrar el terror durant els darrers anys del franquisme i la Transció política. Aquest grup comptava amb impunitat governativa i estava composta per joves feixistes que anys després han destacat en la seva carrera política conservadora, en el món judicial o l'empresarial, sense haver passat comptes amb la justícia pels seus crims terroristes.

Video dels fets:
http://www.youtube.com/watch?v=IfE2tuO3gVk
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=IfE2tuO3gVk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un grup d´ultres assalta una representació teatral al TNC de Bcn amb crits de "Viva Cristo Rey" i "Viva Francoc
01 abr 2011
A la salut dels assaltants:

http://www.youtube.com/watch?v=N7S0-xN8vdo

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more