Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[Villalar2011] Vine amb el bus comunero!
29 mar 2011
busnaNNER.jpg
23 d’ABRIL: DIA NACIONAL DE CASTELLA
VINE AMB EL BUS COMUNERO!


Com cada any, milers de castellans i castellanes celebrem el 23 d'abril a Villalar de l@s Comuner@s, el nostre dia nacional en record a les tropes comuneres derrotades per l’emperador Carles V a aquesta població val·lisoletana.

Des de Comuner@s dels PP.CC. organitzem un bus que sortirà des de Barcelona ( Plaça Joan Peiró, Estació de Sants) el divendres 22 d'abril a les 8h del matí, amb parada a Tarragona (a la Plaça Imperial Tarraco), a les 9.15h, i amb tornada el diumenge 24 d'abril a mitja tarda, amb les mateixes parades.

Aquest any a Villalar, comptarem amb concerts, com els d'Obrint Pas, Potato, Escuela de Odio o Eina (a la carpa de l'Izquierda Castellana) o els de OpcioK-95, KOP, Habeas Corpus o Macarrada (a la carpa de Resaca Castellana) entre d’altres, i sobretot, activitats polítiques durant els dos dies, com la ofrena floral al monòlit dels Comuner@s, teatre, cultura popular, documentals, trobades internacionalistes, esmorzars, dinars, sopars, i zona gratuïta d'acampada.
No t'ho pots perdre!!!

El preu del viatge serà de 36 euros anada i tornada des de Barcelona, i 31 euros des de Tarragona, sent necessari fer un ingrés previ per reservar les places. Per formalitzar la reserva de la plaça, donat que són limitades, escriu-nos al mail busvillalar2011.ppcc ARROBA gmail.com, envia'ns el teu nom, cognom i un telèfon de contacte i t’acabarem de donar tota l’informació.

Moltes gràcies a tots i totes, i us hi esperem!!!
Mira també:
http://comuneras-ppcc.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Villalar2011] Vine amb el bus comunero!
29 mar 2011
madremia tio moriros un mes. Saves lo que paso en burgos este verano?. Que los impresentables de la resaca castellana le pegaron a un chaval de 19 años por que les tiro un cubata sin querer y el chico se quedo en coma que la verdad no se si murio o si se recupero (no tengo ni idea). Anda, que izquierda castellana son 4 locos amigos de maulets....
El nacionalismo sepandeix igual que ho va fer el nacionalisme de hitler musolini, franco y demes. per que?. Per la millor manera de agregar gent per una causa, es treure una identitat colectiva i nacional perque tothom o senteixi. Despres una mica de demagogia i.... puf es concerti en nacionalisme. Ya estic fart de anar a castella y tenir que aguantar els imbecils que em pregunten que si soc catala o español i a qui a catalunya igual. Deixeu-nos enpau que intoxiqueu de la misma manera que els fatches amb el problema nacional i ells es el que volen. Vui anar per tot arreu sense que sem discrimini per ser o no ser catala o español. Que us fotin¡¡¡¡¡
Re: [Villalar2011] Vine amb el bus comunero!
29 mar 2011
Villalar de los comuneros és una diada popular on monten paradeta/activitats/concerts tot tipus d'organitzacions com Resaka Castellana o IzCa-Yesca que ja has dit com també CNT, CGT o comunistes varis.

NO MANIPULIS
Re: [Villalar2011] Vine amb el bus comunero!
29 mar 2011
Tant de bo tots els castellans fossin com aquests.
Re: [Villalar2011] Vine amb el bus comunero!
29 mar 2011
Aquí no he conegut cap indepe de maulets o x l' stil k hem descrimini per ser castellà..
Estas manipulant i fent demagogia barata.
També hi ha anarkes k trafiquen amb droga i x axo no tots els anarquistes són camells..
El comentari es algo absurd.
Tu pots ser el que et vulguis sentir, ningú t' ha de dir que tens que ser, com si vols sentir-te una foca de l' àrtic, si et sents identificat amb les foques per la seva cultura, la seva llengua..
Re: [Villalar2011] Vine amb el bus comunero!
30 mar 2011
Aneu amb el vostre bus i no torneu espanyolistes no sé que cony feu al nostre pais. Visca catalunya lliure d'espanyols.
Re: [Villalar2011] Vine amb el bus comunero!
30 mar 2011
el de dalt és un mosso

...amb poca imaginació per currar-se un comentari que de veritat ens faci emprenyar
Sindicato Sindicat