Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
ExpresArte: plataforma de creació i difusió cultural
28 mar 2011
1_expresarte_cumple.pdf
expresarte cumple.pdf (143,16 KiB)
Expresar-te, un escenari obert que es celebra mensualment des d'abril de 2009, compleix dos anys d'existència ajudant a la creació i difusió de diferents propostes artístiques en l'escena barcelonina. És un projecte dirigit a totes les persones que vulguin mostrar, compartir, experimentar i col•laborar per crear sinergies artístiques.
Expresar-te neix en un moment en què és molt difícil per als nous creadors de Barcelona comptar amb un espai per difondre les seves propostes. El treball per part de l'equip d'organització procura que els artistes puguin treure el seu màxim potencial i es promou la col•laboració entre els participants i la fusió de diferents propostes i/o disciplines. S'intenta que el cartell sigui el més variat possible. A dia d'avui han intervingut més de 1000 persones i s'han tingut mostres d'artistes emergents en camps que van des de la dansa i la música al cinema o les arts plàstiques.
El públic és una part molt important d'Expresar-te. En moltes ocasions, hi ha propostes en les quals es convida a participar als espectadors de manera activa. La participació és dirigida, de manera que cadascun pot fer la seva aportació o no i sempre fins al punt en el qual se senti còmode. S'aposta per la creació d'un espai que sigui un punt de trobada i d'acolliment per a tots els participants.
A més, el públic pot comunicar-se directament amb l'artista per ajudar-li a millorar la seva proposta. De manera anònima, mitjançant la llibreta de crítica constructiva, o a través de les diferents plataformes en la web. Finalment, els artistes espontanis també poden participar, a l'estil del conegut micròfon obert.
Maisa Perk, fundadora i directora, compta amb experiència en la direcció d'aquest tipus d'esdeveniments al seu país d'origen, Holanda. A ella li agrada descriure Expresar-te com un laboratori dins d'una matriu, la qual cosa ens dóna una idea de la dimensió experimental que té l'espai.
Expressar-te aposta per l'art lliure, sent una plataforma de difusió accessible a tot aquell que vulgui participar que s'organitza periòdicament en diferents locals de la ciutat. El segon aniversari tindrà lloc a la sala de RAI, al carrer Carders, número 12 de Barcelona. Per a l'ocasió s'ha preparat una selecció de alguns dels artistes que han participat al projecte durant aquests dos anys. I moltes sorpreses per a tots!

Per a més informació:
www.expresarte.moonfruit.com
Facebook.com/expresarte

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more