Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Esplais Catalans celebra la Monifesta't, la IV trobada de monitores i monitors dels esplais laics
23 mar 2011
Reivindicar l'esplai com un espai laic, d'associació i de voluntariat són els objectius primordials d'aquesta gran trobada que se celebrarà els propers 26 i 27 de març a Canet de Mar i en què hi participaran vora 400 joves monitors i monitores.
Sovint, explicar com entenem nosaltres l’esplai sorprèn a la resta. Sorprèn perquè som gent jove, voluntària i activa. Sorprèn perquè el reconeixement social i administratiu de la nostra tasca, a voltes no és el que voldríem. Enguany però, la Monifesta't, la trobada trianual de tots els monitors i monitores d'Esplais Catalans, ens oferirà un bon espai per reflexionar, debatre i reivindicar-nos. Serà un bon moment per poder manifestar conjuntament que els monitors i monitores d'Esplac som persones voluntàries, que eduquem a infants i joves no per remuneracions econòmiques, ni per cobrir un servei, sinó que som educadors i educadores per convicció. Perquè defensem que participar a l'esplai és la millor manera de participar en la societat activament i de transformar-la d'acord amb la nostra visió.
Durant la Monifesta’t obrirem una jornada de 12 debats sobre les diferents dimensions i aspectes que defineixen el nostre model d’esplai com ara el joc com a eina educativa, els valors en l'educació en el lleure, l'internacionalisme, la laïcitat, les activitats de vacances, etc. Els debats aniran dinamitzats per persones expertes sobre els diferents temes, vinculades a Esplais Catalans. Amb les conclusions que se n’extreguin redactarem un manifest que llegirem durant l’acte públic que es durà a terme el dissabte a les 20:30h a l’envelat de Vil·la Flora de Canet de Mar.
La Monifesta't també tindrà una vessant festiva amb el concert de la nit del dissabte 26 de març amb els grups: Se atormenta una vecina, Osteria Popolare Berica, Reggae Soldiers i Space Invaders. El concert, que es durà a terme a l'envelat de Vil·la Flora, començarà a partir de les 21h i serà d'entrada lliure i gratuïta per tota la ciutadania. La Trobada de monitors i monitores d'Esplac finalitzarà el diumenge amb un gran joc pels participants i un dinar de cloenda a la plaça Universitat de Canet de Mar.

Més informació i dossier de premsa:
Podeu descarregar el dossier de premsa de la Monifesta't a la Sala de Premsa de www.esplac.cat.
Mira també:
http://www.esplac.cat
http://www.trialesplai.cat

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more