Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
:(
Primer foren els de la Lliga Regionalista, hereus de la oligarquia mes conservadora, amb Prat de la Riba. Antecessors de l'actual CiU, enriquits per la ma d'obra barata que fugia de la miseria i el caciquisme de regions enrederides i la demanda a una Europa trasbalsada per guerres i revoltes. Ells volien la identitat, pero sobre tot, una part dels calers de l'industria bel·lica, el colonialisme i l'especulacio territorial.
Despres fou l'Estat Catala l'any 1932, de la ma d'un coronel de l'exercit colonial espanyol, anomenat francesc macia, malcontent perque no li donaven el poder que ell creia que mereixia.
A la Guerra Civil, la coalició PSUC-ERC fou el primer esglaò d'una devallada de les forces republicanes al maig de 1937, aprofitant que les milicies revolucionaries combatien al front d'Arago, per dividir la resposta republicana contra el facciosos. La derrota fou inevitable.
El catalanisme personificat per Cambo and co, va finançar i rebre a les tropes feixistes com alliberadors del poble catala l'any 1939.
Un quart de segle mes tard, amb les butxaques plenes, amb deu al seu costat, el catalanisme torna a mirar cap a la Europa dels negocis.
Pacten amb el bunker tardofranquista la 'transicio democratica'.
MOri la dictadura? Revolució social? Castig pels opressors? Nooooo!
Llibertat [amb limits], amnistia [demanem perdo als botxins?] i ESTATUT d'AUTONOMIA [els calers, per nosaltres]. Aixo es tenir 'seny'.
I campi qui pugui.

Fent pais... i fent caixa.
Banca Catalana. Cas Casinos. Cas Turisme. Cas Pallerols. Cas Consorci de la Zona Franca. Cas Torras-KIO. Cas arquebisbe Carles-Camorra. Cas Estevill-Pique. Cas Pretoria [3%]. Cas Palau.
Cas Hisenda. Cas Ciutat-Vella. Cas Riviera. Cataclisme socio-economic amb l'immobiliari com a rerefons. Crisi galopant. Corrupcio generalitzada.
PERO IMPUNITAT ABSOLUTA PELS CERVELLS D'AQUESTES MACROESTAFES.

Cal deduir que Deu sempre sap perdonar als seus fidels... sobre tot quan son catalanistes de soca-rel.
Vist aixo, que la impunitat esdevé la norma si t'amagues sota el paraigues de 'Catalunya' i la 'catalanitat', els pitjors elements d'aquesta societat han pres bona nota.

Feixistes com l'Anglada reclament un 'Pacte per Catalunya' i treuen un bon grapat de vots amb arguments xenofobs.
Neofranquistes peperos com l'Albiol i la 'morritos calientes' doblen el seus resultats a Catalunya i tornan a ser la clau de la gobernabilitat del Principat com a l'any 1996.
Deixan de banda a suqueros reconvertits en burgesos benpensants i ultramontants impresentables com UNC, Estat Catala, Endavant, CUP, etc. i passant de puntetes sobre la desfeta total d'un PSC controlat per l'ala catalanista radical dels Maragall, els Serra, els Obiols, la Tura, etc
Ara ens trobem amb la multiplicacio de opcions catalanistes independentistes de DRETA i de ULTRADRETA.
Primer foren els Heriberts Barreras i el Max Cahners, despres els Angels Colom i les Pilars Raholas, despres els Carreteros i els Laportas, els Alfons Lopez Tenas i els Carods Rovires.
Tots ells ben forradets i ben situats amb el cuento del catalanisme.
Poc a poc hem pogut veure el gir catalanista radical de suqueros i sociates. La pela es la pela. I la pela, de moment, es basicament catalanista i convergent.
Ara venen noves colles de boixos nois que no tenen cap problema a l'hora de barrejar el discurs catalanista-indepe amb discursos xenofobs cada cop mes a prop de la territorialitat animal-depredadora, potser consequencia de la crisi.
Aci, a l'IMC BCN, caldria dir 'prou' a tanta animalitat territorialista, per molt que s'amagui sota els sentiments patriotics, la identitat nazional, la cultura, la parla, el marxisme nazi-onanista o el desviacionisme pastelero anarco-indepe.
En Mussolini i en Hitler varen començar les seves 'glorioses trajectories' barrejant precisament aquest dos conceptes: patria i socialisme.
Que aquesta vegada ningu no digui que no estavem avisats.
Mira també:
http://www.estat-catala.net/web/
http://identitatcatalana.cat/lestat-que-volem/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
ostres, sincerament, crec q sintetitzant-ho molt, és un dels pitjors pamflets que he llegit en molt de temps. Per no tenir, no té ni la gràcia del Lerroux. En fin, dos apunts còmics: (1) incloure Plataforma per Catalunya i el PP (amb insults prou patriarcals: "Albiol i la 'morritos calientes'"), en l'independentisme català actual; i, de forma igual, una mica més de rigor històric al voltant de la Lliga no aniria malament, però en fi. I (2)"marxisme nazi-onanista o el desviacionisme pastelero anarco-indepe.": brillant altra vegada. Com que és nacionalisme, li direm com nazi, i si cuela cuela i si no, ...
en fi, de tant trist, ni tant sols m'ha indignat.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
mes trist es veure la careta de l'independentisme ploramiques-Doctor Jeckyll dels PSAN-OSAN-Endavant, Maulets, ERC, CDC, JNC, PSUC, Estat Catala, PI, Reagrupament, etc. caure a terra i transformant-se en el Mr Hyde xenofob, plutocratic, mononeuronal i excloent que s'amaga sempre sota la mentida nazional-identitaria.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Aqui l' autor d' aquest post es passa molts moments i personatges històrics per alla on vol...sols cita i nombra el que li bé de gust i el que li va bé per deixar als catalans a l' altura del betum,fa un análisi més simple que una escopeta de fira..
Crec que està fet amb l' intenció de buscar la confrontació i degradar i fracturar la unió dels moviments socials entre anarquistes, indepes, marxistes...
Res nou baix el sol, últimament a indymedia hi ha especialistes amb aquests temes..
Per debatir sobre l' independentisme, anarquisme, patriarcat.. ja tenim els nostres espais físics,alla on ningú pot manipular i fer-se passar pel que no és.
Mossos no ho esteu aconseguint..
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
fantàstic! "xenofob, plutocratic, mononeuronal i excloent que s'amaga sempre sota la mentida nazional-identitaria", això ja s'acosta més al lerrouxisme!, més literatura!, més literatura i menyus anàlisi, sr.Stevenson, ja ens agrada! muera la inteligencia!
Una persona q posa a la mateixa línia PSAN i CDC n'ha de saber molt, eh, de l'anàlisi polític, és fi i subtil, mesurada i analítica, sobre quines bases socials en composen les bases, i sobre les seves directrius politiques: I, sobretot, q no falti: dir-los naZis! brillant!

en fin, endavant amb els "els sentiments patriotics, la identitat nazional, la cultura, la parla, el marxisme nazi-onanista o el desviacionisme pastelero anarco-indepe.", ladran, luego cabalgamos!
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
jaj hem fan por.. d' aqui 4 dies aquests ens foten una revolució...
Estan calant a la societat amb els seus analisis, ... mare meva..
Fan uns analisis igual de científics i creibles que els discursos racistes de plataforma x cat& company, no se pk dic fan si això ho ha escrit algun mosso o algun arreplegat sense suport..
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Posar al PSAN i a CDC a la mateixa linea te molt sentit: el vector que els uneix a vegades s'anomena 'Alfons Lopez Tena', a vegades s'anomena 'Joan Laporta' i a vegades s'anomena 'Antoni Ferret'.
A l'IMC BCN ja tenim la ma trencada i el cul pelat d'esllavissades criptoconvergents suqueras.
De moment, intimideu als indy-mods per que esborrin els posts de CGT i deixin barra lliure als llepaculs ploramiques de Endavant-CUP-SEPC-COS per fer propaganda pre-electoral, que ells sempre tenen 'Laporta' oberta per anar a 'fer pais' com deu mana -amb sous- a ERC, a SC o a CiU. Ja ens coneixem, bonics de la mama.
Catarsi, es el que cal fer a l'IMC BCN.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Jo he anat als últims actes de la COS i hi havia gent de la CGT, també m' he passat moltes vegades pels locals de la CGT per diferents assumptes i soc indepe.
Sou intoxicadors o imbècils?
Mentre alguns treballem per la unitat i ser uns moviments on realment tonguem la força per canviar quelcom altres es dediquen a desmoralitzar, confrontar i intentar degradar-los.
Bé no ho aconseguireu ja k indymedia no es el centre del món ni de res, peró sou uns imbècils..
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Doncs li preguntes als indymods per que amaguen els posts de la CGT anarcosindicalista i li donen barra lliure a un PARTIT POLITIC com Endavant-CUP que es presenta a les eleccions de maig [i despres fa aliances amb CiU] per fer propaganda gratuita a un mitja contrainformatiu... i despres els tractes 'd'imbecils', si tens pebrots.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Que les CUP es presenten a les eleccions ja ho se.. tens proves dels pactes amb CIU?
A mi em pareix que ets un especulador o et fa rabia quelcom del moviment i per desacredita'l uses aquesta merda argument que no s' aguanta per enlloc..
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Amb lo de la CGT no ho he vist que indymedia li fagi boicot, si és així es totalment injust..
Peró no crec k res tingui a veure amb les CUP ni endavant.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Hey Joe...! So many time, brotha! :-)

No solament hem de lidiar amb cripto-cony-vergents de l'escala de grisos (o, millor, de marrons) que va del pantone marró 477 al 462 (més o menys el mateix marró merda). També hem de lidiar amb anarco-sindi-Carlistes, manda collons!
I, per acabar d'adobar-ho, som els anarcos, els ateus que no creiem en dracs i donzelles i rondalles per a canalla del Cau, els qui sembrem la desunió i el sectarisme. Som els qui creiem que NO hi ha "pobles" sinó "poble" ni "cultures" sinó "cultura", ni "territoris" sinó "planeta Terra", els qui fotem zitzània. TORNEU AL CAU I DEIXEU EN PAU EL MÓN LLIBERTARI I AQUESTA SUPOSADA WEB ALTERNATIVA, COLLONS!!!!
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
I encara hi ha alguns ubicats més a l'esquerra:

http://izquierdanacionaltrabajadores.blogspot.com/

Que són els que en el futur marcaran el camí d'un nou feixisme a cara descoberta.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Hey, corax! WTF! Com va, mon ami?
Doncs, aci, ja veus, amuntegant.se'm la feina amb aquesta colla de cagabandurries quatribarrats.
Els que no pensen en 'esser' si no en 'tenir'.
En tenir un Estat propi, exercit propi, fronteres amb fil espinat per exclore forasters pobres i migrants sense papers, privilegis, dret de pernada, caixa oberta exclusiva i barra lliure. Tot i enyorant els temps feliços del 68, del 77, del 88... quan encara erem inocents, -vull dir candids, que inocents encara ho som.
Bueno, prou de nostalgia i anem per feina:

per 'A':
Dades del pacte CUP, CiU, ERC per controlar l'alcaldia de Vilafranca:
http://www.directe.cat/noticia/13760/ciu-cup-i-erc-foragiten-el-psc-de-l
Article censurat a la CGT avui mateix.
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/417312/index.php
per pressions dels mateixos que pacten amb CiU alcaldes i privilegis...

Com va la cosa per la terra ferma, cosi?
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Aquest terra no sé si és massa ferma... encara es pot reactivar la falla del Francolí... i fer trontollar tot lo establert i esgarrifar tant de burgès botiguer de merda (o "ratolí de sagristia" que diria Garcia Oliver) jajajajaj!!! N'hi han que es reclamen "cossetans" i tot!! I per què no de l'Àfrica austral ja què, fa uns 50.000 anys, els primers espècimens d'Homo sapiens varen venirr ca a Europa des de l'Àfrica travessant Àsia? la puta mania d'elevar a tret diferencial determinista-darwinista qualsvol cony-tingència històrica o, pitjor, qualsevol palla mental mística sentimental (és a dir, cèntim - mental, en romano paladín, la puta pela)
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
Desde el meu punt de vista doncs no ho trob bé que es pacti amb CIU ni amb ERC, tampoc tink res de nazi, crec que és una acusació bastant greu i totalment gratuita sense sabe rni qui soc ni que faig.
Que les CUP pactin a un poble, 3 o 5 amb els burgesets no vol dir que tota l' EI siguin uns burgesos ni uns criptovergents...
Soc indepe, si i no estic dacord amb tots aquests pactes i hem fa molta rabia que passi això però no generalitzis amb tota aquesta merda gratuita que surt per la vostra boca.
Amb aquestos arguments que utilitzeu feu demagogia barata i molt de fastig i no per això anire rajant del moviment anarquista ja que tinc amic i són molt respectables, poc tenen a veure amb la vostra imbecibilitat.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
22 mar 2011
ibecilitat volia dir..
Salut!
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
Ostres, Joe, quina alegria. Cada cop s'esta posant mes fotut escriure, informar, opinar a aquest sumider que tal vegada fou una web altermondialista. Ara es una psucursal de CiU-ERC-HB amb comisaris politics i gestapo. Censuren els articles de CGT i donen barra lliure als botxins etarres, als convergents, als catalibans i a la penya de la Santa Inquisicio (ave madia putisima). Es igual. Ja tenen menys visites que la web de la alaska y los pegamoides. Nomes cal fer un cop d'ull a l'apartat http://barcelona.indymedia.org/?category=cultures per comprendre que l'IMC BCN es ara un sumider etnocentric sense cap atractiu. A la web mare http://www.indymedia.org/ ja ho saben.
La sacrificaran [nuke it] quan la cosa ja faci pudor. Mentres tant, no ens privarem de dir el que pensem d'ells i del cul de sa mare [un futbolin?].

Bueno, company, cuida't. Salut i força!


postdata
A K... torna a la sagristia, carallot, que tindras amonestacio del mossen Ferret!
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
la qüestió d'aquest suposat pacte, ja es va parlar en aquesta web i es va demostrar com era tot fora de lloc, donat que no s'ha arribat a donar mai. així que prou intoxicar sempre amb la mateixa merdeta, ... que ja fa pudor!
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
El cartell aquest que has posat ja fa temps k va surtir i a l' ocasió ningú va dir res.. com es k ara surts tu després de tant temps¿ seras un mosso buscant la confrontació¿ qui sap..
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
Pel 'llibertari' aquest... de la gestapo nacional-catalina.
Mosso, jo? Si... home, el que tu diguis.
La realitat del independentisme es aquesta, encara que no us agradi als popecillos amb ambicions politiques. La realitat es que cada cop us assembleu mes als boixos nois i ells tenen mes afiliats que vosaltres.
Intoxicador? Anem progressant, abans els qui assenyalavem les miseries del catalibanisme erem 'tronats' i 'no ens haviem pres la medicacio', etc.
Malauradament -per vosaltres- la penya ja s'en ha adonat que els mes papistes que el papa [lease PSAN, OSAN, SEPC, Endavant, PCPC, etc.] no sou 'blat net': mes aviat 'la veu del seu amo' convergent.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
ara resulta q el q realment voleu és q l'IMC indymedia sigui una barra lliure de comentaris cutres entre 2 colegues q fa temps q no es veuen. Bravo!

L'avantguardia revolucionària torna! uuuhhh...amb comentaris tant intel·ligents com "fer trontollar tot lo establert i esgarrifar tant de burgès botiguer de merda": a qui fas trontollar, pallasso? i si creus q l'EI són botiguers, és q el teu horitzó mental està anclat al sr. Esteve: actualitza't!,
O, també "cripto-cony-vergents, anarco-sindi-Carlistes, gestapo nacional-catalina, 'la veu del seu amo' convergent": un anàlisi realista, analítica, i mesurat, del q és l'EI avui.

És tant barroer l'anàlisi del text de la notícia, q treu tota credibilitat als possibles debats q pugui haver-hi a aquest post. Hi ha posicions i textos per debatre, seriosos; hi ha anàlisis riguorosos, polítics i històrics. Però la línia del text de dalt, i dels comentaris posteriors, no són sinó intoxicació. I, si no ets mosso, realment és encara pitjor, perquè llavors ets el q s'anomenaria un "tonto útil": què aportes, colega? Res? Et sona "res"?

Com sempre: el q aportes és q l'EI és propera al catalanisme de drets (l'històric, Lliga Regionalista et.al.; al actual, CiU), el vincules amb el q tu consideres barretinaries (educació en el lleure -per cert, saps qui és Eudald Canibell? llegeix-; i altres elements per tu folklòrics i estigmatitzadors), i, de tant en tant, amb el nazisme.
També, al llarg del text, associes l'independentisme català a PxC i al PP.
Realment creus q amb aquest text, un anàlisi fet en 2 minuts, amb ressaca, aconseguiràs convèncer algú més enllà del teu llepa-culs?
Et suggereixo la resposta? No
Però tu continua amb la teva croada mística contra les polítiques identitàries, continua la teva censura i adoctrinament ideològic contra tot el q soni a nacionalisme, continua fent d'avantguarda revolucionària i acusant-nos de naZisme...
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
I si voleu més proves de la deriva dretana de l'EI mireu el pacte que han fet a Girona on es presenten junts amb Reagrupament (l'escissió dretana d'ERC). El número 3 de la llista de la CUP a Girona és un ex militant del PI i de Convergència i Unió.
Et fan falta més evidències?
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
Yo del texto no he entendido nada, porque está mal escrito y mezcla muchas cosas.

Lo que si que he entendido es que en mi barrio los únicos que hacen algo por la lucha revolucionaria de base son los indepes de l'Assemblea de Joves, Endavant, el Casal, etc. que son los que más se preocupan por la unidad y movilización de los trabajadores.

En fín, será otro anarco frustrado que no ha conseguido un proyecto con más de 5 meses de vida...
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
oye, paseante, sigue paseando, que tus opiniones atufan a neoestalo uniformado y tus juicios de valor sobran.

Reafirmant la tesi del article, El Periodico informa avui d'un 'nou flirt' entre inde[pene]dentistas que riete tu de la Shakira i el Pique... Deu els cria i ells s'ajunten:
http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/portabella-laporta-recau
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
encara estàs a l'etapa: pedoculopis?
Indymedia fot pena amb posts tant buits de contingut com aquests.
Oh si! encara se li dirà debat!
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
Una merda de post. Un paio q l'únic q diu és: l'EI = lliga regionalista, CiU, i, també, a PP i PxC (?!?!?), i, de tant en tant, al nazisme.
Amb aquest anàlisi, poc es pot fer.

A més a més, quan es fan comentaris q fan referència a les lluites reals, de carrer, es tiren pilotes fora.

La pretesa avantguarda revolucionària altertant contra les desviacions herètiques del comunisme i de l'anarquisme!

Et respnodré amb preguntes:


(1) realment per tu l'EI és: (1.a.) la dreta catalana (l'històrica, Lliga Regionalista et.al.; al actual, CiU); (1.b) igual al PxC i al PP, com ho associes al post; o bé, (1.c.) és nazisme?
(2) EI és només barretinaire, i senyor Esteve? Saps qui és Eudald Canibell?
(3) Diries q aquell pamflet és un anàlisi q pot convèncer algú més enllà del teu llepa-culs?

L'única (única) diferència entre el Lerroux (previ a 1907) i l'autor del post, és q Lerroux tenia gent, omplia estadis, connectava amb les classes populars. I el lamentable autor del post no és ningú, no representa ningú, no té connexions amb ningú més q amb l'altre lamentable llepa-culs (amb qui es saluden de forma adolescent "Hey Joe...! So many time, brotha! :-)" i "Hey, corax! WTF! Com va, mon ami?"). I això és una cosa a celebrar!
L'EI, com tots els moviments socials, té centenars d'errors (estratègics, ideològics, doctrinals) (i es podrien debatre amb arguments sòldis, rigurosos, subtils, no amb aquestes patranyes pseudo-filosòfiques rimbombants). Però, com a mínim, com a mínim, té la voluntat d'estar present a les lluites al carrer; als barris, a les manis, a les vagues, a les jornades de lluita. I, congratulem-nos germans, de q el neo-lerrouxisme no és res més q un parell de tarats penjant posts sense contingut a indymedia!
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
Jo vaig avisar al principi k això era un post provocador, que no aporta res i fet per algun mosso o tonto útil(k es pitjor) kom diu algú per dalt..
Indymedia m' ho va sensurar, no se pk.. no hem vaig posar a plorar ni a omplir tots els posts de merda...com fan alguns.
Últimament frequenten la gent k sols busca el conflicte amb l' objectiu de confrontació entre els diferents moviments.
No els hi donarem aquest desig..
A fer devats als nostres espais fisics on tohtom ens veiem les cares i on es tenen k argumentar les coses no x internet detras una pantalla dient bajanades..
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
Si, si... la Ei ja la coneixem:
* els maulets, un politoxicomans ploramiques que encara no saben qui eren els Maulets
* endavant, pel darrere, que son una secta nacional-socialista controlada per capellans ex-suqueros
* psan [passant] marxistes de sagristia que varen donar suport al Laporta les darreres eleccions.
* no ens extendrem amb el psuquis, els troskos, els malcontents i les malcontentes que nooo... d'aillo.

les 'grans accions revolucionaries' de la Ei
- un tontet crema una rojigualda. L'entxampen.
[ja tenim 'martir', je, je = 'koncerts solidaris' per l'embrotiment del jovent xupiguai, amb Skorbut and the indepen-dents: 10 mangos + les pastis + les birres]
- una tonteta endollada a l'ajuntament li dona als seus amiguets bascos adresses i matri[cul]es dels regidors peperos. L'entxampen.
[ja tenim martir, jeje = 'Koncert solidari' amb los Pollas Verdes : 10 euracos + mes les pastis + mes les birres]
- uns tontets li tallen les potes, enlloc de tallar-li els pebrots, al toru del bruc. Els entxampen.
[ja tenim martirs...
- alternativament, fent una 'marxa de torxes' amb cara de palo i que no es noti que estem colocats.
- alternativament, penjem 400 post de solidaritat amb el martir o la martiresa tot i fent promocio del koncert o la kafeta.


una cosa els aplega: tots estan subvencionats pel govern de la generalitat que ens aixeca la camisa.
ara direu el que volgueu, que per aixo us paguen...
els outsiders "llepem molt", sí, sí...
23 mar 2011
Pel qui signa "un post de pena / un comentarista de pena" i em / ens regala el qualificatiu de "llepa-culs":

Mira, tros d'imbècil il·lustrat (és a dir imbècil adulterat per la cultureta-gafapasta xupigüai, és adir, imbècil al cub): justament d'espectacles no lamentables sinó vomitius de LLEPACULS me'n he fet un fart de presenciar-ne; i justament NO he volgut pagar cap de les pleitesies que pagueu vosaltres. Saps què és ser un outsider, ací, a Catalunya? Tens ni puta idea del coneixement de primeríssima mà que jo pugui tenir de tota la fastigosa merda que hi ha darrera la trajectòria del CAU a CIU amb parada i fonda a les CUP o les JERC i/o colònies als Pebrots...? Doncs, jo per circumstàncies sí. I fa molta pudor. I s'ha de tenir un estómac que jo no tinc ni cap persona decenta no té solament per presenciar-ho. Lo de "ratolins de sagristia" no solament queda curt, sinó inclós simpàtic.

Si vols arguments, entra al blog de l'Estel Negre i empapa't dels articles del mestre Ignasi Llorens. O inclòs dels escrits d'un marxista crític com Castoriadis o d'Eric Hobsbwan, què n'opineen sobre QUALSEVOL DISCURS IDENTITARI que es pretengui "d'esquerres" o "revolucionari".

Lerrouxista ta tia i llepaculs ta p-t- m-r-. Fote't una infusió de flux vaginal de la Rahola, xaval, que canta més que un cul cony-vergent.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
bravo l'escapada cap a endavant!
o sigui, no només no respons al post anterior, sinó q la lies encara més!
ara el tema és les persones q participen de l'EI són uns politoxicomans (res a veure amb d'altres moviments, suposo, oi?). I, alhora, acabes aplaudint la repressió contra la combativitat...i, suposo, celebrant les tortures als "tontets", oi? ja tenim màrtirs?
I no només això, sinó q dius q estan subvencionats pel govern de la Generalitat??? Mira, colega, això li dius a la cara de la persona q va estar a la presó, i a veure com acaba tot plegat. Tu ets un valent de post, oi? Perquè no vens a dir-ho a una xerrada de la COS? o de negres tempestes?

i, repeteixo:
"Una merda de post. Un paio q l'únic q diu és: l'EI = lliga regionalista, CiU, i, també, a PP i PxC (?!?!?), i, de tant en tant, al nazisme.
Amb aquest anàlisi, poc es pot fer.

A més a més, quan es fan comentaris q fan referència a les lluites reals, de carrer, es tiren pilotes fora.

La pretesa avantguarda revolucionària altertant contra les desviacions herètiques del comunisme i de l'anarquisme!

Et respnodré amb preguntes:


(1) realment per tu l'EI és: (1.a.) la dreta catalana (l'històrica, Lliga Regionalista et.al.; al actual, CiU); (1.b) igual al PxC i al PP, com ho associes al post; o bé, (1.c.) és nazisme?
(2) EI és només barretinaire, i senyor Esteve? Saps qui és Eudald Canibell?
(3) Diries q aquell pamflet és un anàlisi q pot convèncer algú més enllà del teu llepa-culs?

L'única (única) diferència entre el Lerroux (previ a 1907) i l'autor del post, és q Lerroux tenia gent, omplia estadis, connectava amb les classes populars. I el lamentable autor del post no és ningú, no representa ningú, no té connexions amb ningú més q amb l'altre lamentable llepa-culs (amb qui es saluden de forma adolescent "Hey Joe...! So many time, brotha! :-)" i "Hey, corax! WTF! Com va, mon ami?"). I això és una cosa a celebrar!
L'EI, com tots els moviments socials, té centenars d'errors (estratègics, ideològics, doctrinals) (i es podrien debatre amb arguments sòldis, rigurosos, subtils, no amb aquestes patranyes pseudo-filosòfiques rimbombants). Però, com a mínim, com a mínim, té la voluntat d'estar present a les lluites al carrer; als barris, a les manis, a les vagues, a les jornades de lluita. I, congratulem-nos germans, de q el neo-lerrouxisme no és res més q un parell de tarats penjant posts sense contingut a indymedia!"

tio, digues què fas al carrer, a part d'escriure posts de merda? on està la teva gent q es desencanta de l'EI? és el teu colega llepa-culs WTF? perquè si sou vosaltres dos, me'n alegro, sincerament
quina mania tenen els llepa-figues de titllar tothom de llepaculs
23 mar 2011
Ves esperant, llepa figues de la rahola i xucla polles del laporta. Ves esperant, q et compensaran amb una cadira, ni que sigui de cony-serge d'ajuntament, pels teus serveis i la teva feina bruta. Potser omplireu estadis (com el lerroux) anant esperant, mentre als outsiders ens la sua"quants" ens segueixen, tenim el verb "seguir" desterrat del vocabulari...
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
ets bo, noi, ets bo: fes acudits sobre menjar i xupar conyes i polles. Això sí q és contundent, eh. M'estàs fent replantejar tot el meu posicionament polític.
D'altra banda, t'asseguro q visc del meu treball, i cap intoxicador tonto útil d'internet com tu, em farà replantejar el meu rol (a part del classisme q supures).
Alhora, et recordo q no has respost cap dels interrogants q et plantejava, i cada vegada em fas escriure posts més llargs. Pd: a part de Hobsbawn, et recomano llegir la resposta q li feia Fontana, i la distinció entre imaginada i imaginària; però suposo q el temps del debat ha acabat, oi?

bravo l'escapada cap a endavant!
o sigui, no només no respons al post anterior, sinó q la lies encara més!
ara el tema és les persones q participen de l'EI són uns politoxicomans (res a veure amb d'altres moviments, suposo, oi?). I, alhora, acabes aplaudint la repressió contra la combativitat...i, suposo, celebrant les tortures als "tontets", oi? ja tenim màrtirs?
I no només això, sinó q dius q estan subvencionats pel govern de la Generalitat??? Mira, colega, això li dius a la cara de la persona q va estar a la presó, i a veure com acaba tot plegat. Tu ets un valent de post, oi? Perquè no vens a dir-ho a una xerrada de la COS? o de negres tempestes?

i, repeteixo:
"Una merda de post. Un paio q l'únic q diu és: l'EI = lliga regionalista, CiU, i, també, a PP i PxC (?!?!?), i, de tant en tant, al nazisme.
Amb aquest anàlisi, poc es pot fer.

A més a més, quan es fan comentaris q fan referència a les lluites reals, de carrer, es tiren pilotes fora.

La pretesa avantguarda revolucionària altertant contra les desviacions herètiques del comunisme i de l'anarquisme!

Et respnodré amb preguntes:


(1) realment per tu l'EI és: (1.a.) la dreta catalana (l'històrica, Lliga Regionalista et.al.; al actual, CiU); (1.b) igual al PxC i al PP, com ho associes al post; o bé, (1.c.) és nazisme?
(2) EI és només barretinaire, i senyor Esteve? Saps qui és Eudald Canibell?
(3) Diries q aquell pamflet és un anàlisi q pot convèncer algú més enllà del teu llepa-culs?

L'única (única) diferència entre el Lerroux (previ a 1907) i l'autor del post, és q Lerroux tenia gent, omplia estadis, connectava amb les classes populars. I el lamentable autor del post no és ningú, no representa ningú, no té connexions amb ningú més q amb l'altre lamentable llepa-culs (amb qui es saluden de forma adolescent "Hey Joe...! So many time, brotha! :-)" i "Hey, corax! WTF! Com va, mon ami?"). I això és una cosa a celebrar!
L'EI, com tots els moviments socials, té centenars d'errors (estratègics, ideològics, doctrinals) (i es podrien debatre amb arguments sòldis, rigurosos, subtils, no amb aquestes patranyes pseudo-filosòfiques rimbombants). Però, com a mínim, com a mínim, té la voluntat d'estar present a les lluites al carrer; als barris, a les manis, a les vagues, a les jornades de lluita. I, congratulem-nos germans, de q el neo-lerrouxisme no és res més q un parell de tarats penjant posts sense contingut a indymedia!"

tio, digues què fas al carrer, a part d'escriure posts de merda? on està la teva gent q es desencanta de l'EI? és el teu colega llepa-culs WTF? perquè si sou vosaltres dos, me'n alegro, sincerament
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
Ospa, "només som dos" i ja no t'aclares amb qui ha dit què ni a qui li preguntes què.

Jo no t'he de presuadir de res. Ja estàs tu solet prou abduït. A mi què m'expliques de què treballes tu o si vius del conte. Classisme? per criticar a qui s'arrossega a canvi de trebalar en un ajunta-fems, per molt nul·litat que sugui, a canvi d'un carnet o d'enarbolar una quadribarrada?Ja tinc prous pels blancs a la barba per permetre que un gafapasta em passi formularis i m'obligui a cumplimentar-los. ves a canalitzar la teva ànsia estalo-nazionalista a la OJE o a la seva versió "autòctona" dels Rebrots dels pebrots.
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
qui pot parlar amb un paio amb un discurs tant infantiloide? només cal veure el vocabulari que utilitza, les expressions i que gairebé no sap ni escriure!
Nano, per poder parlar, aprèn a parlar.
I potser d'aquesta manera, trobes les paraules (i fins i tot raonar!!!) i donar forma a aquesta mena de ràbia que se't crema per dins. Potser serà més útil per la teva causa que manar a la gent que sen vaig a prendre "flux vaginal de la Rahola".
No és gaire convincent que diguem, no?

pd: m'encanten els jocs de paraules tant ben trobats que realitzes, espectaculars. Crec que la millor ha estat *cony-tingència*. Encara estàs a l'etapa pedoculopis?
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
23 mar 2011
I tu, ei, fantasma? has superat el grau de llobató del cau? t'has tret la eso per ràdio maimó? aportes quelcom apart de diagnosticar ràbia en els altres o hidrofòbia als gossos de la teva camada?
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
24 mar 2011
No podia acabar d'altra manera.

(1) Un post de merda. Amb un anàlisi de merda. Era, bàsicament, EI = nacionalisme català de dretes (Lliga Regionalista, EI) + PxC i PP (sic!) + nazisme. (Cal esperar 15 posts pq algú aporti alguna cosa al debat: Hobsbawn, Llorens i Castoraidis: una recomanació, si vols debat seriós a indymedia, podies començar x aquí, enlloc de l'anàlisi merdós).

(2) Uns comentaris q bàsicament es dediquen a insultar a les respostes. Q, atenció!, diu xupar conys i polles (estàs a 2n d'ESO o què?). Que celebra i felicita la repressió, en la seva versió més suau (encausats toro d'osborne) i en la seva versió més punitiva (penes de presó per Laura Riera). Que és un intercanvi de salutacions pseudo-adolescents-pseudo-bronxeres entre dos petaos -l'autor del post i el llepaculs-. No podia acabar d'altra manera que insultant la discrepància ("fantasmes, gossos de la teva camada). Què podíem esperar, d'altra banda, però, amb aquell anàlisi del post?

(3) I, reitero, trobo q des del conjunt dels moviments socials i, específicament, de l'EI, cal celebrar q, a dia d'avui, el neo-lerrouxisme estigui en franca decadència, a tots els nivells (no passa així arreu dels Països Catalans, també cal dir-ho). No tenen organitzacions, no hi ha bases socials, no tenen manifestacions; tenen dos tarats (l'intel·lectualoide dels jocs de paraules, i la claca), que fan d'avantugarda revolucionària, amb tendències esquizofrènciques (demanen censurar els posts de l'EI, i l'acusen simultàniament de ploramiques; només responen amb l'insult, i pretenen estar convençent algú). És una bona notícia. A vegades calen posts de merda com aquests per adonar-nos-en.

salutacions, especialment, a ddedissentir
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
24 mar 2011
EEEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPP!!!, NANOOOOOOO!!!

No t'embalis. Saps llegir? Saps llegir per ordre (primer el post 1, després el post 2; etc.)...? Perquè les respostes a aquest fil segueixen una seqüenciació i, evidentment, no podem obviar l'ordre en què apareixen les respostes o ometre (típic dels nazionalistes) allò que desmanega les vostres "tesis".

Al post número 11 (primer meu en aquest fil i en mesos i mesos de no intervenir per a res), no despotrico de NINGÚ en concret; opino que tot l'espectre de l'EI pertany a la mateixa escala de "marrons".

A continuació, al post núm 21, se'm titlla de "LLEPACULS" (què, tu tampoc no has superat l'etapa "caca-cul-i pis", eh?).

I, la veritat, amb els ous pelats de dècades d'acció directa, de patir-les i passarles de tots colors i d'aguantar burgesos i nens de papà del cau, l'últim que aguanto és que un llepa-culs autèntic o de la mateixa corda dels tipical ass-suckers, em digui a mi llepa-culs. I, ara, si t'interessa l'anarquisme, et pots llegir (molt amé per cert) "La Revolta dels Quixots", els articles del Llorens o pots apuntar-te a un curs de windsurf sobre merda. En unaltre context no m'importa debatre; adreçant-me a ments termostàtiques de l'EI, com ja ho he fet ací moltes vegades, amb el resultat de rebre insults, doncs, como que no; no venc enciclopèdies. Ompleneu estadis... de boixos nois!

Bon Vent!
Re: L'independentisme català, esbiaxant-se cada cop mes cap a la dreta [i cap a la ultradreta]
24 mar 2011
no sé si en sé, però almenys intento llegir, i t'asseguro q el post no era, precisament, un anàlisi subtil q convidés a la discussió.
Que reps insults? Doncs tens la pell molt fina, pq si aquí es despotrica d'algú, aquest és de la gent de l'EI (amb la seva mentalitat termostàtica, no?).
I, francament, si en un altre context t'agrada debatre, però aquí no, doncs tenim un altre q no fa altra cosa q enfonsar indymedia. gràcies!

pd: i, per cert, no cal q em recomanis lectures anarquistes, pq aquí la gent no és tant sectària com tu...ara bé, de fet, els termes del debat haguessin estat força més profitosos si, enlloc d'esmentar PP, PxC, i nazisme, tot relacionant-los amb l'EI, haguessiu aportat Hobsbawn i Llorens..

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more