Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
11 mar 2011
Els líders sindicals de CCOO I UGT Tenen una visita frustrada a Gràcia quan una quarentena de persones als van rebre a les portes de l'Ateneu Roig mostrant el seu rebuig.
GetAttachment[3].jpg
2.jpg
ie.jpg
Els líders sindicals de CCOO i UGT, increpats en un acte sobre la reforma laboral.


Visita accidentada de CCOO i UGT ahir al vespre a la Vila de Gràcia. La conferència que havien de realitzar els secretaris generals dels dos sindicats, Joan Carles Gallego i Josep Maria Àlvarez, va estar a punt de no celebrar-se perquè una quarentena de joves autònoms els impedien accedir a l’Ateneu Roig. Es van viure moments de molta tensió, especialment quan va arribar Gallego, acompanyat d’un altre membre del sindicat, Andrés Querol, i els joves els van barrar el pas increpant-los per haver donat suport a la reforma laboral. Els concentrats, que duien una pancarta que resava Les vostres accions parlen per sí soles, van escupir i empentar el líder sindical titllant-lo de traïdor i cridant “UGT i CCOO, sindicats del poder!”. Una quinzena d’avalots es van personar davant la seu al cap de deu minuts i van permetre que la comitiva de CCOO entrés al recinte. El segon moment de tensió es va viure quan va arribar Àlvarez, a qui van escupir abans d’entrar, fet que va provocar la rápida intervenció dels Mossos, que van facilitar-li l’entrada a l’ateneu sense que es produissin més incidents.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
11 mar 2011
en Josep Maria es vei del carrer Massens cantonada amb Providencia i es un ciníc , no es el primer cop que rep escupinades al barri.
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
11 mar 2011
Només és pot dir una cosa:
Qui sembra la misèria recull la ràbia!!!!
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
11 mar 2011
Uo, una escupinada. Ara a dormir sabent que heu fet la revolució!

No sé qui fa més mals, els venuts de CCOO i UGT o els retardats mentals.
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
11 mar 2011
I què dirà ara la gent que proclamava que darrere aquesta convocatòria estava la policia?

I què dirà ara la gent que creu que sense organització que convoqui no pot haver gent que estigui organitzada?

I què dirà ara la gent que defensava a CCOO i UGT quan els veïns i veïnes que es van trobar la concentració ens donava el seu suport avisant-nos, fins i tot, del momivents que feia la policia pels carrers del voltant?

I què dirà ara aquesta gent...?
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
11 mar 2011
I no hi estava la policia? Serà que no hi havia maderos movent el cotarro!

Si la gent està organtizada hi ha organització. Caldria no dir tonteries.

No he vist a ningú defensant CCOO i UGT aquí. De quants veïns parlem? 1? 2? Perque diria que no hi havia cap "veí" a la "protesta".

Aquesta gent dirà em va picar la curiositat de passar per allà i eren 20 persones, no 40. Cal mentir?

Salut!
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
11 mar 2011
Ah, per cert, bastant patètica aquesta gent tan organitzada que no és capaç de fer la seva crònica, sinó que és limita a copiar la de l'Independent (http://independent.cat/gracia/2011/03/10/els-liders-sindicals-de-ccoo-i-/), això sí, manipulant la dada de les persones que hi van assistir.
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
11 mar 2011
Doncs dirà... Que darrera d'aquesta convocatòria hi havien 20 persones i van anar a la concentració 25

Doncs dirà... que sense organització mai es podrà passar d'una assistència de trenta persones...

Doncs dirà... que era només una veïna i que la resta dels veïns i veïnes estaven flipan i preguntant si es que havien pillat "a uno de la eta"... Mentre el cambrer del bar del costat responia que eren quatre arreplegats que estaven fotent crits...

La gent diu que les coses no s'arreglen a escopinades, que les coses s'arreglen amb organització, participació i treball conjunt i amb esforç molt d'esforç.
Ens trobarem allà on la lluita ens porti.

PS: Si feu servir el text de l'independent de gràcia em sembla bé però feu el favor de citar la font i no canviar les dades que és massa escandalós.

http://independent.cat/gracia/2011/03/10/els-liders-sindicals-de-ccoo-i-/
és la nota de l'ind
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
12 mar 2011
Per començar, aquesta crònica no l'ha penjat cap persona de les convocants, per molt que li pesi a molta gent. Per tant, la crítica que es pugui fer sobre aquesta no té gaire sentit. Primer informar-se i després criticar.

Segon, sembla ser que no queda clar que és el que s'està criticant. Hi ha una gent que ha decidit fer una concentració perquè els secretaris generals d'aquests dos sindicats sentin que les seves accions tenen conseqüències i per tant que no esperin ser benvinguts (el mínim que es pot fer). Què s'està criticant? que se'ls hagi intentat mostrar el rebuig que generen o altra cosa? L'únic que s'ha pogut llegir aquestes setmanes sobre aquesta convocatòria era merda i més merda, si alguna persona pot fer alguna crítica que tingui cap i peus que la faci, però si l'únic que pot fer és tirar merda, millor que calli. Mentre una gent estava donant la cara al carrer altra estava davant una pantalla d'ordinador posant verds les primeres. Per moltes crítiques que es puguin fer, quines de les dues son més patètiques?

Una mica de serietat.
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
13 mar 2011
autònoma, això que dius no t'ho creus ni tu. La crònica la deu haver penjar "algun treballador anònim", que era el mateix que convocava, no?

Demanes la mateixa serietat que la gent que estava "donant la cara" escopint a la gent?

Va home va, el que no té cap ni peus és defensar aquesta "convocatòria" rídicula, marginal i amb unes formes que no se si titllar de nens de pati d'escola o d'animals rabiosos.

No cal prendre a la gent per idiota, autònoma.
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
14 mar 2011
molt ben fet, aquests traidors i enemics dels treballadors haurien de ser contestats allà on vagin
Re: CCOO I UGT Fora del barri ( crònica concentració )
14 mar 2011
són patètics ymedia a defensar els allibertats de CCOO i UGT entrant a indymedia a defensar els corruptes dels seus líders
Sindicato Sindicat