Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Nova concentració de la CNT contra INTERNITY
11 mar 2011
La CNT de Barcelona continua amb les mobilitzacions per a exigir la readmissió de la delegada acomiadada per INTERNITY.
8marzointernity01.jpg
La CNT de Barcelona continua amb les mobilitzacions per a exigir la readmissió de la delegada acomiadada per INTERNITY, distribuïdora de productes VODAFONE, després de la constitució de la Secció Sindical. Unes 15 persones es van concentrar el passat dimarts 8 de març durant algunes hores a les portes d'una de les botigues de la cadena al carrer Manso, denunciant a la població, a través de megafonia i octavetes, l'actitud i els abusos de l'empresa cap a seus treballadors. A més, es va desplegar una pancarta reivindicant el sentit del 8 de març com una jornada de lluita de la dona treballadora, recordant a l'empresa que les nostres accions no s'aturaran fins a la readmissió de la nostra companya.

INTERNITY, com és el seu costum, va respondre amb l'únic llenguatge que coneix, és a dir, el de la repressió. Va cridar als Mossos d'Esquadra, els quals, era que no, es van presentar immediatament per limitar-se a constatar la legalitat de l'acció del nostre sindicat. Resulta indignant, encara que de cap novetat, que la policia no perdi cap segon a respondre a la crida de les empreses per a reprimir i intimidar les protestes dels treballadors, mentre que la justícia laboral i Inspecció del Treball triguen mesos a comprovar les més flagrants violacions per part de les empreses. Un doble tracte constant que evidència, encara més, la necessitat que els treballadors recorrin a l'acció directa per contrarestar els atacs dels empresaris.

Per tot això fem un nou crida a NO COMPRAR A LES BOTIGUES D'AQUESTA CADENA DE TELEFONIA, fins que els seus responsables demostrin un mínim de decència i respecte pels drets dels seus empleats.

PROU DE REPRESSIÓ SINDICAL!
BOICOT ALS PRODUCTES DE INTERNITY!

Agència Confederal de Premsa CNT-AIT Barcelona
Federació Local de Sindicats de Barcelona

Pl. Duc de Medinaceli, 6, Entr. 1ª (Metro Drassanes, L-3)
Tel/Fax: 933 170 547 - sov(a)barcelona.cnt.es
8marzointernity02.jpg
8marzointernity03.jpg
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=766
http://cntinternity.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa