Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Concentració al Corte Inglés en contra de la cessió il·legal de treballadors (dissabte 12 de març, 18:00)
07 mar 2011
El sindicat CNT convoca a una concentració el proper dissabte 12 de març a les 18:00 h a les portes del Corte Inglés de Plaça Catalunya en contra de la cessió il·legal de treballadors.
El sindicat CNT convoca a una concentració el proper dissabte 12 de març a les 18:00 h a les portes del Corte Inglés de Plaça Catalunya en contra de la cessió il·legal de treballadors a l'Àrea de Gestió d'Infraestructures (AGI) del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Des de fa algun temps, els treballadors de l'AGI denuncien la clara situació d’il·legalitat en la contractació de personal per al servei, externalitzat a una sospitosa cadena d'empreses que comença en l'organisme públic CTTI, el qual subroga en INFORMÁTICA EL CORTE INGLÉS S. A. (IECISA), qui al seu torn es limita a aportar els treballadors mitjançant les empreses SERIKAT i CAST-INFO. En altres paraules, mentre els treballadors realitzen totes les seves tasques sota les ordres del Departament, una multitud d'empreses sense funcions conegudes s'embutxaquen tot el pressupost.

És d'una gravetat enorme que la Generalitat permeti situacions d'aquest tipus en els seus mateixos organismes, sobretot considerant el pervers mecanisme de cessió de treballadors a través de subcontractes, en el qual els treballadors perden en cada esglaó drets i poder adquisitiu, mentre es malgasten milions d'euros. En concret, el concurs de l'Àrea de Gestió d'Infraestructures va ser guanyat per l'empresa INFORMÀTICA EL CORTE INGLÉS S. A. (IECISA) amb una oferta de 2.195.907,99 €, que incloïa, 81.329,92 € l'any per cada treballador, xifra de la qual els treballadors no reben ni tan sols una quarta part, mentre que les subcontractes es porten gran part del pastís.

És per aquests motius que convidem a la població a acudir a la concentració per donar suport als treballadors de l'AGI i protestar en contra de l'actuació de IECISA i el Departament de Territori i Sostenibilitat.

DISSABTE 12 DE MARÇ A LES 18:00 HRS, A LES PORTES DEL CORTE INGLÉS DE PLAÇA CATALUNYA

Bloc de la Secció Sindical: http://cnt-agites.blogspot.com/

Agència Confederal de Premsa CNT-AIT Barcelona
Federació Local de Sindicats de Barcelona

Pl. Duc de Medinaceli, 6, Entr. 1ª (Metro Drassanes, L-3)
Tel/Fax: 933 170 547 - sov(a)barcelona.cnt.es
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=764
http://cnt-agites.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat