Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
28 feb 2011
Després d'obrir conflicte amb l'empresa INTERNITY a causa del acomiadament de la delegada del sindicat en constituir la Secció Sindical, la CNT de Barcelona va iniciar les mobilitzacions en contra de l'empresa.
internity01.jpg
Després d'obrir conflicte en contra de l'empresa INTERNITY-AVENIR TELECOM, distribuïdora de productes VODAFONE, a causa del acomiadament de la delegada del sindicat en constituir la Secció Sindical, la CNT de Barcelona va iniciar el passat dissabte 26 de febrer les mobilitzacions en contra de l'empresa amb tres concentracions simultànies en diferents botigues de la cadena.

Al centre de treball de la companya acomiadada, ubicat a l'interior del centre comercial Gran Via 2, una vintena de persones va desplegar una pancarta i es van repartir octavetes. L'acció va suscitar la immediata resposta per part de la seguretat privada del centre comercial, que va amenaçar amb trucar als Mossos d'Esquadra perquè dissolguessin la concentració. Rebutjant les provocacions, el piquet va decidir traslladar-se a l'exterior del recinte per continuar cridant al boicot de l'empresa i exigint la readmissió de la companya, no sense abans improvisar una manifestació a l'interior del centre comercial per expressar el rebuig davant l'evident atemptat contra la llibertat dels treballadors per a manifestar-se davant del seu centre de treball i denunciar les nocives pràctiques de l'empresa.

A més d'acomiadar als treballadors que decideixen organitzar-se per lluitar pels seus drets, INTERNITY no aplica el sou ni les categories que marca el conveni del sector. Rutinàriament obliga els seus treballadors a entrar 15 minuts abans de l'hora sense que aquest temps compti com a temps treballat ni sigui compensat. Altres vegades directament se'ls obliga a doblar torns. El súmmum de l'abús arriba en els casos en què se'ls descompta de la nòmina de forma col•lectiva les pèrdues ocasionades per robatori dels productes, arribant a vegades la quantitat descomptada al conjunt de la plantilla a superar el preu de l'objecte desaparegut. A més pateixen una pressió excessiva per part dels coordinadors per complir els objectius de vendes marcats per l'empresa, que varien segons la seva antull i provoquen brusques variacions del sou mensual, i que es tradueix en què els treballadors es veuen obligats a vendre el que sigui i com sigui al client, sense poder oferir un servei adequat tenint en compte les necessitats reals d'aquest.

Des de la Confederació Nacional del Treball, considerem l'acomiadament de delegats i afiliats com una pràctica particularment greu de repressió sindical i, més encara, com un atac directe al sindicat que no deixarem sense resposta, i contra el qual oposarem totes les nostres forces. Esta molt equivocada l'empresa si creu que amb la repressió contra els seus treballadors, i no mitjançant el diàleg i el respecte als seus drets, va a solucionar un problema que ella mateixa ha creat.

Per això fem una crida a la resta de treballadors de Barcelona a no comprar a les botigues d'aquesta cadena de telefonia, fins que els seus responsables demostrin un mínim de decència i respecte pels drets dels seus empleats.

READMISSIÓ IMMEDIATA DE LA COMPANYA ACOMIADADA!
PROU DE REPRESSIÓ SINDICAL!

Agència Confederal de Premsa CNT-AIT Barcelona
Federació Local de Sindicats de Barcelona
Pl. Duc de Medinaceli, 6, Entr. 1ª (Metro Drassanes, L-3)
Tel/Fax: 933 170 547 - sov(a)barcelona.cnt.es
internity03.jpg
internity06.jpg
internity09.jpg
internity10.jpg
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=762
http://www.cnt.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
28 feb 2011
Grandioso conflicto, llevado de manera portentosa, con el analisis efectivo y estrategico de la noble CNT, organizacion que condujo a los trabajadores al borde de la libertad.
Esperemos que no lo manipulen los aspirantes a periodistas alternativos y digan que hay 4 gatos, donde claramente se ve al pueblo bravo y enfurido tomar al asalto, pero organizados las tiendas de telefonica
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
28 feb 2011
Jo no seré tant tonto com el de dalt, però si que m'agradaria saber, perquè aquest tipus d'actes es comunica tant sols a la gent de CNT, tant dificil, hagues sigut, comunicar-ho juntament amb l'escrit de l'altre dia?
Les vostres raons tindreu, però quan més sigam més riurem.
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
28 feb 2011
@Aisenyor, las concentraciones no son acciones masivas, con 10-15 personas basta y sobra...sin contar que siempre está el riesgo de encontrar un encargado o segurata exaltado o que se llame a la policía, además de que con una convocatoria pública se pierde el "efecto sorpresa" que es fundamental, por lo que es entendible que los sindicatos prefieran organizarlas con gente de confianza, mientras que en otro tipo de acciones se convoca públicamente para alcanzar el mayor apoyo posible. Creo yo...
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
28 feb 2011
Iluminati de la "j", es todo mucho más sencillo que querer justificar estrategias concretas y endogámicas.
Las concentraciones pueden ser o no ser masivas, no hay un barómetro en el que se especifique cual es el número óptimo, y además te puedes encontrar con todo tipo de situaciones, por lo que no nos expliques tu corta existencia, que sabemos más historias de las que tú nos puedas contar.
¿Cuál es el "efecto sorpresa" del que hablas?, si sólo se trata de plantar una pancarta y repartir octavillas.
Lo "entendible" es que cada cual hace las cosas como le parece y vosotros las hacéis así y punto. Ni teorías, ni tonterías, ni bla, bla, bla... Se comunica sólo a la gente de CNT, porque hay que ser del "club", que de eso se trata, de propaganda, no de solidaridad, ni acabar con el capitalismo. "Its only" espectáculo, y eso es lo que os gusta. Anarccosindicalismo "fashion".
Ah!, y a ver si dejas de creer, que ya eres mayorcito.
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
28 feb 2011
Com tremola el capital amb la cnt cavalgant de nou!!!

patètic tot plegat!!!
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
28 feb 2011
els que critiqueu tant sou una mica inútils. Amb gent com vosaltres no m'estranya gens que prefereixin fer aquest tipus de concentracions d'aquesta manera i no públiques. Amb vosaltres no es pot anar gaire enlloc, els super revolucionaris sou uns flipats que viviu en una realitat paral·lela i no teniu la més mínima idea del que representa ajudar o ser solidari amb les altres persones.
Aplastant cadires amb el vostre cul segur que acabeu amb el capitalisme no com aquests burrus de la CNT fent concentracions, manifestacions, vagues i ajudant la gent que té problemes al curru.
Els dels 4 comentaris de dalt hauríeu de perdre alguna feina i veure-us en la soletat més absoluta fotent-vos de fàstic
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
28 feb 2011
Joder...que deprimente es leer comentarios en Indymedia...

Al Sr. autodenominado como Gilipollas: no veo el sentido de tanto ataque, simplemente estaba exponiendo mi interpretación personal con respecto a lo planteado por Aisenyor. Pero menos mal que estás tú para iluminarnos y decirnos cuales son las verdaderas y oscuras intenciones de la CNT, sin contar que hay que agradecerte tu manual sobre concentraciones...era lo que el antagonismo barcelonés estaba esperando para avanzar hacia la revolución social...

En fin, toda mi solidaridad con la compañera despedida, pero parece que eso a nadie le importa...
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
01 mar 2011
El que faltava que *cuatros llests de torn, saber-lo tot li venja a dir-li a la *CNT, de com han d'actuar això d'una banda , per una altra perquè està la *INDY *pagina? sinó per a informa sobre alguna cosa en concret, que en aquest cas és l'acomiadament d'una treballadora, i més tot i que l'empresa s'enceba en la repressió de l'acomiadament i per crear una secció sindical i no acceptar el joc burgès de les eleccions sindicals, altra més *CNT té els seus propi mitjans d'actuació i de propaganda que és l'acció directa, altra més ja sabem que hi ha molt *anti- i molt aigües festes, i no dubto de molts infiltrat que actuar com policies, i de moment perquè segueixi les dolentes llengües, a qui no li agradi la informació que segueixi dient ximpleries, que el *ANARCOSINDICALISMO malgrat qui li pesi segueix viu.

salut i anarquia
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
01 mar 2011
Hagués sabut que la gent s'anava a posar així, no hagues dit res, puc entendre el que dieu de l'efecte sorpresa, sobretot al que és a dintre d'un centre comercial.
Puc no compartir moltes de les coses que es fan a CNT, però també entenc que aquest no és el lloc ni la millor manera de discutir això i sens dubte, les maneres que aquí s'utilitzen no són en absolut les més adients.
Per acabar d'aclarir, amb el meva pregunta no volia fer dubtar sobre les formes de la CNT, sinó què, al igual que es va fer, amb la gent de l'auditori, m'hagués agradat poder sodalitzarme amb aquesta persona acomiadad.
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
01 mar 2011
No se de qué os quejáis. Eso es lo único que sabéis hacer. Os quejáis de que alguien pretenda decirle a la CNT cómo hacer las cosas, pero es que sois tan cortitos y estáis tan metidos en la queja, que no sabéis distinguir cuando alguien os pregunta o cuando alguien os recrimina.
No necesitáis que nadie os diga nada, pero sí que estáis aquí diciendo cómo se deben de hacer las cosas, y si alguien os lo hace notar, entonces a quejaros. Sois unos "calimeros". Si la CNT tiene sus propios medios de propaganda, entonces ¿a qué viene aquí?, no será que sus medios son sus medios y los medios de todos también son sus medios.
El día que empecéis a respetar se os respetará, mientras tanto mejor que os encerréis en vuestro sindicato para quejaros de que todos se meten con vosotros y no salgáis hasta el mes que viene.
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
02 mar 2011
Te ha escrito un comentario uno de la CNT, no toda la CNT, asi que no generalices, ni te dirijas a toda la CNT, porque dudo que ellos hayan consensuado lo que te dicen por aqui, ni que te vayan a incluir como punto a tratar en un pleno...
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
02 mar 2011
Aunque lo parezca, no soy lerdo. El señor "j" acaba diciendo "creo yo", pese a todo habla de "los sindicatos", luego hay más que hablan con los mismos argumentos y no considero que sea la misma persona por las maneras diferentes de expresarse.
Ni generalizo, ni me dirijo a toda la CNT, respondo a varias personas, entre las cuales te puedes incluir, por esa manera tan especial de sentiros atacados en lo más "sagrado", cuando es algo tan sencillo como decir que no se hacen convocatorias públicas "porque no nos da la gana" o "porque nuestra estrategia no es esa" o por la causa que sea.
¿Quién abre el manual de "cómo se hacen las cosas"? ¿Quién habla de la CNT?¿Quién nombra oscuras intenciones?.
Además de cursillos de música, tendréis que hacer también de lectura y comprensión.
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
02 mar 2011
No me voy incluir, ni me siento atacado, porque no soy de la CNT. Fui de la CGT, y ahora solo milito en un ateneu llibertari.
Y simplemente opino.
Lo de Gilipollas empieza a venirte como anillo al dedo.
Yo que tu dejaba ya el debate, que entre todos lo hemos desviado, como no, a derroteros que no aportan mucho.
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
02 mar 2011
No me voy incluir, ni me siento atacado, porque no soy de la CNT. Fui de la CGT, y ahora solo milito en un ateneu llibertari.
Y simplemente opino.
Lo de Gilipollas empieza a venirte como anillo al dedo.
Yo que tu dejaba ya el debate, que entre todos lo hemos desviado, como no, a derroteros que no aportan mucho.
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
02 mar 2011
Grave error, porque no hablo de una organización concreta, sino de quienes os sentís aludidos, por lo tanto, si tú no te quieres incluir, ya te incluyo yo. Lo de "gilipollas", ya me lo aplico yo mismo, porque por lo menos soy más honesto que todos vosotros juntos y no es cierto que hayamos desviado el debate, sino que lo habéis creado por no hablar claro.
El debate es una cosa y la información, que no debate es otra.
En cuanto a la información, estoy en contra del despido de una trabajadora, por esas razones y por cualquier otra, y comparto el llamamiento al boicot contra esa operadora y contra todas las operadoras, pues son todas iguales.
Los sindicatos no deberían de actuar como la mafia, que permite el comercio si se les respeta y se les paga en metálico o en especies, sino instrumentos de la clase trabajadora en la lucha contra el capital, y eso significa que aunque no haya conflicto, la lucha sigue.
No hemos desviado el debate, estamos justamente en él, en determinar qué es lucha y qué es espectáculo.
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
02 mar 2011
Si et molesta que la CNT de Barcelona fagi FEINA REAL I EFECTIVA

Si et molesta que la CNT de Barcelona ÉS UNA REALITAT SINDICAL

Si et molesta que la CNT de Barcelona fa la feina BEN FETA I CREIX...

T'HI POSES FULLES, CARALLOT!
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
04 mar 2011
Felicitats!
Estic d'acord amb lo de que ets Gilipolles!
Re: La CNT inicia les mobilitzacions en contra de l'empresa INTERNITY
04 mar 2011
Por fin estamos de acuerdo en algo. Y ahora que ya ha quedado claro que soy gilipollas, ¿qué más?, ¿o eso va a ser todo?.
Porque situaciones de despidos como el de la delegada de CNT y peores, vamos a vivir unos cuantos. ¿O eso no importa?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more