Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
4.800 xinesos desembarquen al port d'Heraklio (Creta)
24 feb 2011
Éxode de milers de persones.
L'aberrant situació a que en Gadafi està conduïnt el seu pais està portant a la població a intentar sortir per tots els mitjans del pais, especialment els immigrants.
Avui dijous 4.800 xinesos han arribat al port de la capital de Creta (Heraklio) per allotjar-se en hotels de la illa fins la seva repatriació a la Xina. Molts han arribat tan sols amb lo posat, quedaran recluïts en els hotels, vigilats (n'hi ha que no duen cap tipus de papers, ni evidentment cap visat) i controlats també per l'embajador de la Xina al pais. I aquests son els afortunats que han pogut escapar!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 4.800 xinesos desembarquen al port d'Heraklio (Creta)
24 feb 2011
que repsol estigui tan preocupada només vol dir que volen enfonsar al govern del Gadafi amb l'ajut yanki i ja està. A Iran no han aconseguit res però aquí sembla que ho tenen més fàcil. No em crec de la missa la mitat.
Re: 4.800 xinesos desembarquen al port d'Heraklio (Creta)
24 feb 2011
Está clarismo! Libia está siendo atacada por hordas de lienigenas sionistas reclutados por la cía y drogados por la UE que trabajan para al-Qaeda. Lo sé yo, seguidor de Tomás de Aquino y del camarada inoxidable, que no necesito información exterior para saber cómo es la realidad. ;)

No os penseis... que si Hizbulá y el frente popular para la Liberación de Palestina han apoyado la rebelión y tratado a Gadafi de tirano y fascista, es simplemente porque son agentes de la CIA, de los iluminati y el Opus Dei. ;)

Se entienden muchas cosas al ver la reacción de la gente frente a cómo Gadafi está consiguiendo frenar la revolución árabe. ¡Con razón la izquierda en europa no se come una mierda!
Re: 4.800 xinesos desembarquen al port d'Heraklio (Creta)
26 feb 2011
sarsamarcuello.. tienes suerte de qe los tontacos moderadores sean unos represores de ideas.
Re: 4.800 xinesos desembarquen al port d'Heraklio (Creta)
26 feb 2011
Gadafi és un dictador, però no és pitjor que la OTAN, per moltes brometes sionistes i absurdes que facis, Sarsamarcuello. Que les revoltes al món àrab poden i, varies d'aquestes, seran capitalitzades i buidades de contingut (per fer reformes, sense reformar res, transicions que realment no canviaran res), en mans de les potències europees i americanes, així que menys bromejar amb merdes de l'estil CIA i Illuminati, pq molts que feu aquest tipus de crítiques, llavors us creieu la primera teoria de la conspiració que us posen al davant, ...
Re: 4.800 xinesos desembarquen al port d'Heraklio (Creta)
27 feb 2011
socialisme sí, però sense partitcràcia.
la cia, el cni, l fbi, l fsb,,, existeixen. molt ingenus són els qi creuen q els serveis d "intel·ligència" no poden provocar revoltes populars, manifestacions, moviments, sectes,,,
tamvé existeixen els massons i els lobbies jueus i no només a estats units. per exemple, l obama i el zapatero són massons. banqers ultracapitalistes com el botín també ho són.
i molt ingenus són els qe es neguen a creure qe jues i massons capitalistes utilitzen serveis d intel.lijència per a produir revoltes o movilitzacions per als seus interessos.

i perqè socialisme si el socialisme és complertament jueu sionista?
hi han noves teoríes sense cap "isme". jo en tenia una de molt bona, però un burgès (xirinacs), me la va vulguè robar i la nacional se´l va carregar a trets a sabadell.
Sindicat Terrassa