Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Concentració CNT-AIT
23 feb 2011
Concentració CNT-AIT 26 febrer 2011 a les 18:30Hrs davant de l'ajuntament de Terrassa
cabeceraOCTAVILLA.JPG
Ara ens han tocat les pensions. Ara toca a la banca fer negoci amb els plans privats. Portem temps assistint a un debat per reformar el sistema de pensions amb el qual s'esta utilitzant un llenguatge molt alarmista (dràstics descensos del superàvit, desequilibri en els comptes de la seguretat social, etc..). Mentre s'omplien les butxaques no els hi ha importat?
I continuen les retallades contra els i les mes desfavorides:
S'han aprovat una serie de nous beneficis fiscals per a les empreses, que per a 2011 li costaran a les arques publiques 230 milions d'euros;
s'ha eliminat el subsidi de 426, pujada de l'IRPF, pujada de l'IVA...
I com no la reforma laboral mes agressiva per als treballadors en tota la historia recent d'aquest estat, que atempta molt seriosament contra la negociació col-lectiva, s'abarateixen els acomiadaments i es fomenta el treball a jornada parcial amb la precarietat salarial que aixo implicara.

En aquesta situació se'ns diu que l'actual sistema de pensions es insostenible. Insostenible es el capitalisme. Convé, per tant, aclarir alguns aspectes:

1- Durant els últims trenta anys el total reportat en concepte de quotes que paguem a la seguretat social ha estat superior a la despesa total efectuada en pensions, subsidis i prestacions de tota classe. El 2010 el superàvit va ser de 11.100 milions d'euros. El govern va crear l'any 2000 el Fons de Reserva de la Seguretat Social, en el qual s'ha anat "guardant" una part d'aquest superàvit. L'any de la seva creació el Fons tenia 604 milions d'euros; el 2009 va arribar als 60.022 milions d'euros.

2- Convé recordar que la Reforma Laboral incrementara la intermitència de les cotitzacions per a la pensió, a l'incrementar la temporalitat i les trajectòries laborals discontinues (ocupació temporal - atur - ocupació fixa - ERO - atur - ocupació temporal), entre altres coses.

Aixi mateix la tendència de la temporalitat passara de ser un "efecte edat", (els temporals son joves i arribats a certa edat tendeixen a tenir contractes fixos, estadísticament parlant) a ser un "efecte generació" estenent la temporalitat a qualsevol edat i sector econòmic fruit de les des-regulacions en el mercat de treball, sobre tot les recents; el que provocara que la pensió resultant en el moment de la jubilació sigui de misèria.

3- Tant augmentar l'edat de jubilació com incrementar els anys per a calcular la pensió suposen un clar atac als drets aconseguits pels treballadors al llarg de les seves lluites:
La primera opció suposaria dos anys menys de pensions treballant dos anys mes (o el que es el mateix: una pèrdua de quatre anys); la segona provocara que s'incloguin molts trams de les trajectòries laborals discontinues rebaixant la pensió ultima.

4- Amb la reforma busquen doncs, dos objectius:
a) retallar el "salari diferit", es a dir la part de salaris pagada per cotitzacions que es retornada a la jubilació.
b) forçar la situació per a promoure la privatització de les mateixes (independentment que s'incentivin per altres vies les privades).

D'altra banda, no oblidem que les pensions privades segueixen sent objecte d'importants desgravaments fiscals des de fa molts anys i aquests desgravaments mai es toquen.

Les nostres alternatives:
Si arriba a haver-hi problemes de finançament, es podran finançar també amb impostos com en altres països: Impostos al capital financer; eliminar els màxims de cotització per a les rendes altes (fent una redistribució mes justa de la renda) i abolir els desgravaments per sistemes privats de pensions. Fomentar la incorporacio de la dona al mercat de treball (per exemple millors baixes de maternitat/paternitat), amb una taxa similar a la d'altres estats europeus, el nombre de cotitzant augmentaria.
A mes de les mesures a curt-mig termini que hem citat, la classe treballadora ha de, en paral-lel, establir una critica radical al sistema capitalista que ens esta col-locant als peus dels sacrosants mercats amb el beneplàcit del govern de torn. Els treballadors i treballadores hem de seguir el Camí de la mobilització i la lluita esbossades el 29-S, que en no pocs llocs i sectors va sobrepassar als sindicats oficials en les seves mobilitzacions per, en definitiva, anar fixant les bases d'un profund canvi. I seguirem dia a dia treballant al carrer.

I la lluita, el dia a dia. Mentre els sindicats pactistes (CCOO i UGT) li fan el joc al govern, la CNT-AIT es posiciona fermament contra la reforma de les pensions, aixi com de la reforma laboral i la resta de retallades perquè els i les de sempre paguem la crisi dels rics.

ARA TOCA SORTIR AL CARRER, ARA TOCA LLUITAR PER ELS NOSTRES DRETS !!!, PER UN TREBALL DIGNE, UNS PREUS DIGNES, PER UNA JUBILACIO COM CAL!!!
Mira també:
http://www.cnt.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració CNT-AIT
23 feb 2011
Anims en la concentració... Hagués sigut un detall convocar la manifestació unitaria el dia de la vaga "suicida", val que era suicida, però també es va veure que no voleu la unitat popular i heu passat olimpicament dels vostres contemporànis, creant concentracions i manis-guetto. Així Així ni un pas enrere cap al barranc de l'abisme... i al congrés deieu que anaveu a obrir-vos més? XDD qui es el taliban ara?
Re: Concentració CNT-AIT
23 feb 2011
Vosaltres creieu que aquest es un bon títol per a la notícia "Concentració CNT-AIT"? Què es més important el motiu de la convocatòria o qui la convoca?
Re: Concentració CNT-AIT
23 feb 2011
A tu et semblas be desviar la noticia. per criticar al que l'ha penjat?
Re: Concentració CNT-AIT
23 feb 2011
Cap novetat en el front. La CNT està llançada a una campanya de autobombo des de fa temps, arribant a coses més que delirants.

És la diferència qualitativa de perquè MAI podran arribar a ser el que és la CGT: perquè aquests no només reuneixen suport entre el seu públic parroquial (anarquistes) etc. sinó entre altres. La CNT mai ho tindrà això, el suport dels independentistes. I sense això (i cada cop més) en aquest país no pots arribar a ser res.

PS: Parlo clar a ple 2011, els que vulguin dir que si al 36 bla bla bla que no esperin cap rèplica per part meva. Perquè el que porto temps defensant (l'evident agudització de la polarització nacional) avui s'ha vist reforçada per un estudi de la fundació Carulla que no deixa de ser una comparativa d'estadístiques anuals i on es veu que la única proposta que sembla tenir possibilitats d'arribara algun lloc és la dels independentistes, pel suport popular.
Re: Concentració CNT-AIT
23 feb 2011
La CGT pretèn disimular el ridícul que va fer el Gener juntant-se amb els quatre arreplegats que els hi riuen les gracietes... donçs us foteu "companys".
I a sobre sou els primers que entre vosaltres us sabotegeu i insulteu... ¡massa aspirants a politics els el que teniu!


Visca la CNT!
Visca l'anarcosindicalisme!
Re: Concentració CNT-AIT
23 feb 2011
Puedes criticar lo que quieras para hay cenetistas que si apoyamo y fuimos a la huelga unitaria y no por eso tengo que criticar todo un sindicato.El sindicato somos todos a diferencia de los paridos que tu supongo que defenderas y por eso nos pasan cosas de estas porque antes que delegar un poder y hacer que este se aplique con mano dura, preferimos discutirlo todo y siempre hay gnte que nos intenta hacer daño aunque se piensen que quieran salvarnos. Pero que los nacionalistes seais una via viable no os lo creeis. Preguntale al hijo del andaluz, a los immigrantes actuales o a los que somos de izquierdas y pensamos antes en la emancipacion del ser humano antes que a la nacional, lo que apollaremos vuetras revueltas nacionalistas de izquierdas con todos los intereses burgueses catalanes por atras. Nos oprime el estado español y catalan me daigual lo que no quiero esque me gobiernen ni españoles ni catalanes. Salud
Re: Concentració CNT-AIT
23 feb 2011
Curiosa la xenofòbia latent que transpues, "a".

Sembla com si el "hijo del andaluz" de per sí, fos algú amb consciència de classe, lluitador, que vol l'emancipació de l'èssert humà i tot això. En canvi, el "fill del català" és SEMPRE sospitós permanent de simpatitzar o servir els interessos de la burgesia. Per què? perquè uns presuntament són bons "de per se" i els altres són "sospitosos"? no és cert que tots naixem igual? perquè partim amb aquesta posició de desaventatja, més encara per algú que es deu considerat antixenòfob? està clar que les nacions si que semblen existir per alguns quan de criminalitzar es tracta, com quan aquell dement mental va escriure algo de "los catalanes a la conquista de España". No els burgesos, no. los catalanes.

Au, si has pogut llegir fins aquí, et convido a que miris aquest vídeo de Ca n'Oriac (Sabadell) per veure que opinen aquests andalusos sobre la independència dels quals sembles haver-te erigit (sense elecció de ningú) com a portaveu:

http://www.vilaweb.tv/?video=6191
Re: Concentració CNT-AIT
24 feb 2011
cnt, ugt, cup, cgt,... en definitiva tots son iguals i no serveixen per res. tots son siglerus, segidors de sigles.
Re: Concentració CNT-AIT
24 feb 2011
Si, tens molta raó, totes les sigles son iguals:
OTAN,SS, URSS, UCD, MOPU, UPyD, ERC,PXC,CNN,RTVE,DGT...


I per acabar amb el capitalisme es millor fer-ho de forma individual, organitzantse puntualmet , total, el capitalisme es una tonteria sense importancia i no cal organitzacions ni res, com ja esta demostrat.
Re: Concentració CNT-AIT
24 feb 2011
i tant qe totes les sigles són iguals!. si les sigles urss haguessin servit de quelcom, el capitalisme hauria desaparegut.

personalment penso qe la forma d acabar amb el capitalisme és amb una gerra nuclear contra els estats units i després reescriure la història dient qe el qe va passar és qe els estats units es van suïcidar.
Bé, i tot això sense enaltir el terrorisme, dintre del context adequat, una federació russa que torni a ser socialista,,, tot dintre d un ordre i dintre de les lleis vigents en el seu moment. sino escric això últim , els censors repressors d indymedia em retiren el comentari per enaltiment de la violència.
Re: Concentració CNT-AIT
24 feb 2011
Creus de veritat que amb una gerra nuclear acabariem amb els estats units?
Jo crec que al menys caldrien un parella de garrafes nuclears, com a minim.
Re: Concentració CNT-AIT
25 feb 2011
Una gerra nuclear són més de dues garrafes nuclears. Una gerra nuclear son mil garrafes nuclears tenin només en compte la capacitat destructiva de rússia.(no escric les lletres mudes com la h o la u de que, qui, gue, gui. la meva ortografia és més coerent qe la teva. una gerra és una gerra com la segona gerra mundial. i una jerra és una jerra d aigua o de ví.)
Re: Concentració CNT-AIT
25 feb 2011
Aleshores:La "Gerra Freda" es alló que posan a taula a l'estiu?
T'has retratat com un veritable referent filosofico-politic.
En quatre comentaris, m'has convençut, i m'han entrat ganes de intoduir-te la espasa-calpe pel recte y pixar-te a la boca mentres et recito lletres mudes. Ni l'Espasa-Calpe ni teva teva boca serveixen per gaire mes.
Re: Concentració CNT-AIT
26 feb 2011
m agrada q em facis aqesta pregunta.

l espasa calpe és en castellà mentre qe els comentaris els e escrit en català, i per tant és nova ortografia catalana.

el fet és qe fa uns dies, estava a casa escrivint per a mí, en el bloc de notes, desconectat de la xarxa, inventant-me una ortografia catalana universal (qe no és aqesta) qe servís per a totes les llengües. el cas es qe dos dias després entro a indymedia i veig qe un comentarista estava escrivint amb la meva ortografia inventada (qe no es amb la qe escric ara). i penso.. si espietes merdetes m espien per tractar de robar-me idees en ortografia, alesores tinc dret a fer servir la ortografia q em dongi la gana, sobretot si es més coerent qe la vostra.

suposo qe a tú t agrada ficar-te coses pel recte i per això as tingut aqesta idea. per a mí el recte es només un canal de sortida. no estic en contra de la teva omosexualitat i ni aqest es el lloc per fer propostes de cites omosexuals ni jo sóc la persona adecuada per rebrer-les.
si vols un lloc adient per a cites omosexuals sádico-anals, potser t auries de dirijr a portals nazis.
tamvé pots anar a un psicoanalista qe t ajudi a resoldre el teu conflicte anal qe et manté aturat a una fase inicial del desenvolupament umá.

escriure ge per a qe es pronuncïi com a gutural ga, no és un invent meu.
per exemple, en anglès, get, la g es pronuncia gutural. o en euskera com a GETXO o GERNIKA.

per coerència jo escriuria jerra freda per referir-me a allò qe la mama et posa a taula a l estiu. i escriuria gerra freda per a referir-me a la gerra diplomàtica entre els estats units i la unió soviètica entre el final de la segona gerra mundial i la destrucció del mur de berlín.

agraïnt el teu interès en una ortografia més coerent, m acomiado atentamén.. faif
Re: Concentració CNT-AIT
26 feb 2011
No et confonguis.
No se si et vull penetrar analment, perque no se com ests fisicament, i per a mi es molt important a l'hora de practicar sexe. No ho descarto, pero com tu dius, no es el lloc per parlar-ho.
Lo de la espasa-calpe, no es el que et penses, es un arma que te la meva familia desde fa moltes generacions, i es ben catalana.
Tu continua inventante ortografies universals sense patir perque et copiin. El que has de fer es registrarles com creative commons, i demanar que et citin com a autor.
D'altre banda quan et conegui et pixare a la boca recitant-te totes les lletres mudes.
Re: Concentració CNT-AIT
27 feb 2011
Tu ets omosexual, jo no ho sóc.
Si l espasa-calpe és en castellà, molt catalana no deu ser. més catalana és l enciclopèdia catalana.
m inventu el qe em don la gana i no pateixu perqe em copiin. enrejistro el qe em dona la gana i no necessito qe em citin com a autor del qe sé qe es ovra meva.
d altrabanda el qe tu pensis digis escrigis o facis ma la bufa. no ets ningú per a mí. i amenaça per amenaça ves en comte de qe jo no et reventi el cap a patadas i qe desprès no et conegi ni ta mara. del teu para no dic res perqe dubto qe el conegis.
a més, subnormalet, si vols escriure en català tradicional, primer aprèn a escriure sense erradas ortogràfiqes, tontulcul.
Re: Concentració CNT-AIT
27 feb 2011
Veig que et posa nervios que et parli de ficar-te una espasa pel cul?
Es una espasa que no et fara mal...
De que tens por, vailet?
Re: Concentració CNT-AIT
27 feb 2011
Veig que et posa nervios que et parli de ficar-te una espasa pel cul?
Es una espasa que no et fara mal...
De que tens por, vailet?
Re: Concentració CNT-AIT
27 feb 2011
Sempre he defensat l'anti-psiquiatria, pero en el teu cas fare una excepció: faif, torna a medicar-te.
Re: Concentració CNT-AIT
27 feb 2011
doncs jo em follaria a la teva mare, però per fer-ho hauria de trencar la meva promesa de no anar amb prostitutes,xerric.
no em fas cap mena de por, tontulcul. però a tú sí et faria por el teu intent d amenaça perqè saps qe t agradaria ficar-te l espasa calpe, o cualsevol altre espasa, pel cul. d altrabanda deu ser el lloc per on llegeixes.
"...".. ets encara més tonto q el calpexerric. no demostro cap desviació ni perversió sexual. és clar qe, sí, as vist la perversió mental del calpexerric i com q és una perversió semvlant a la teva, la teva patètica defensa és veure una perversió en qi no la té. ets patètic (o patètica). i si tamvé ets un patétic tradicionalista de la llengua, et dono el mateix consell.. primer aprèn a escriure en català si vols exijir a d altres qe l escrigin "correctament" (o kurrèctamén).
Re: Concentració CNT-AIT
27 feb 2011
Esto no era una noticia sobre una concentracion contra los recortes sociales????
Alguien sabe como fue?
Los majaras absteneros de contestar e iros a otro sitio a tener discusiones absurdas, por favor.
Re: Concentració CNT-AIT
27 feb 2011
gracias por la ayuda, proletario, aunqe no era necesario. insisto en qe cnt, ait, pp, jons, ccoo, fai,,, es todo lo mismo, qe sus segidores son sigleros i qe no sirven de nada.
(que friki el xirrec, tiene una espasa calpe i farda de tenerla. i el otro, el "...", son tal para cual. ya se pueden ir a tomar por culo i mearse uno en la boca del otro para azer realidad sus fantasías sexuales)
Re: Concentració CNT-AIT
27 feb 2011
No te confundas, amigo.
Tu eres el campeon de los majaras. El que ha empezado a desbarrar con la "gerra nuclear contra els estats units" i otras sandeces de alucinado.
Insisto, deja el espacio libre para que alguien que haya ido a la concentracion contra los recortes sociales cuente como ha ido, y dejate desviar el debate hacia tu persona, que la megalomania, ya se ha demostrado que como alternativa a las organizaciones colectivas, no es mucho mas efectiva.
Re: Concentració CNT-AIT
28 feb 2011
no soi tu amigo. i la guerra contra los estados unidos es la solución mas seria para eliminar la hejemonía capitalista estadounidense. de eso no hay ninguna duda.
insisto en qe las siglas i los sigleros no sirven de nada porqe en definitiva están siendo dirijidos por judios capitalistas o masones capitalistas qe utilizan a toda organizazión rejistrada o identificada.
además, t as colao, listonto. escrives "y déjate desviar el debate hacia tu persona" con lo qe qieres dezir de me deje qe el debate se desvíe azia mi persona. eres tú el qe está obsesionado con mi persona, no ió.
i en jeneral, los qe an ido a una manifestazión no vuelven a intervenir en los comentarios a la convocatoria de manifestazión.
no me confundo, majara profesional.
Sindicato Sindicat