Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Nova arma dels Mossos
22 feb 2011
Armament suïs, per a "manifestants perillosxs"...
i a sobre amb pretensions humanitàries
Molt fort!! Els cabrons de Mossos s'han comprat unes noves escopetes per substituir les piloteres i quedar aixi superbé amb la opinió púbica.

http://www.acn.cat/acn/599790/Societat/text/Mossos-dEsquadra-Brugger-%26

L'arma en qüestió es com una pilotera pero molt colorida, com un juguet. A part de la òstia que fot, la bola despren un agent quimic, superpebre,que deixa cec, paralitzat i confus durant un temps determinat. Armament químic!! I tambe hi ha un altre model que despren una taca que triga molt a borrar-se per a identificar persones.

http://translate.google.con/translate?hl=ca&sl=en&tl=ca&u=http%3A%2F%2Fw

L'arma, diuen, te una precissió exacte fins a 50 metres. Perque han calculat que una persona mitjana pot tirar una pedra mitjana a 40 metres amb certa facilitat. ¿?

Aquesta es la seva democracia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova arma dels Mossos
22 feb 2011
nuevas armas poara manifestantes

http://barcelona.indymedia.org/newswire/index.php
Re: Nova arma dels Mossos
23 feb 2011
no sortire més de casa... tinc por a la mort..
Re: Nova arma dels Mossos
23 feb 2011
Aquesta arma no és per tant! De fet, ens va millor ja que ara no tenen excusa de disparar més amunt de la cintura! Si ho fan, a denunciar-ho perquè abans amb la pilota podien al·legar que l'arma era imprecisa, però ara no... si ho fan, és perquè han apuntat il·legalment...
Re: Nova arma dels Mossos
23 feb 2011
és veritat! a més, volen utilitzar l'estratègia de la por, fent propaganda d'aquesta arma... diuen que aquesta bola fa menys mal! així que millor que l'altra! i si, a més, de tant en tant disparen per sobre la cintura ens farem d'or! mireu aquesta condemna als mossos per disparar:

http://www.elmundo.es/elmundo/2011/02/09/barcelona/1297259046.html
Re: Nova arma dels Mossos
23 feb 2011
tranquils, vailets.
Nosaltres som mes joves, mes ben parit[de]s i mes inteligent[e]s, one example:
http://www.madmaxmodels.com/weaponprops.html
Re: Nova arma dels Mossos
23 feb 2011
Perquè no us compreu ak-47? Són millors, ens matarieu amb un pis pas..
Penseu-vos-ho, no sé perquè us dono idees..soc així d' estupid..
Re: Nova arma dels Mossos
23 feb 2011
Apart d,aquest armament pagat amb els nostres impostos hi han altrea maneres de com maten els seus jefes diversos:desnonaments,atur,salaris de miseria,etc. etc.LI DIUEN DEMOCRACIA I NO HO ES. NO HO ES. OOOH YEAA
Re: Nova arma dels Mossos
23 feb 2011
Cuanta confianza os queda todavía a algunos ....
... en la policia (nos dispararán por debajo de la
cintura)
... en la justicia (nos indemnizará).
Recortes sociales en los presupuestos para poder armar mejor a la policia. Se estan preparando para las insurrecciones que vienen.
¿Y nosotros?
Re: Nova arma dels Mossos
23 feb 2011
El señor Puig hacer un buen regalo para que los Mossos pueda jugar a ser más represivos contra la libertad de expresión y manifestación, con el dinero público que seguro que con este dinero que serán unos cuantos millones de €, en vez de utilizarlo para paliar la precariedad social, lo utiliza para reprimir a los trabajadores, por lo tanto queda la impunidad del nuevo Conseller Sr. Puig alimentado con armas de represión a los pro sistema Fascistas, para esto si hay dinero, podían señores de la derecha comprarles a los Mossos/as un pico y una pala para que dejen de ser vagos y gandules y se dediquen a realizar
trabajos más dignos (limpiar bosques por ejemplo), que justifiquen sus elevados sueldos y fiestas. Sin embargo el pueblo estamos preparados por los siglos en que el Estado utiliza la represión, no por ello a bien seguro ni callaremos y realizaremos todas las manifestaciones que alga falta, pues la calle es del PUEBLO y NO del GOBIERNO.
Re: Nova arma dels Mossos
24 feb 2011
però si ningú va a les manifestacions com a protesta per la repressió policial contra la llibertat d expressió aleshores els mossos antimasturbis es qedaràn sense feina i els fotaràn al carrer. a més si ningú va a les manis tota la inversió dels mossos en armament aurà estat un fracàs.
manis no. crema de cotxes dels mossos sí (sempre qe no hi hagin mossos a dins).
Re: Nova arma dels Mossos
24 feb 2011
Diuen que reformaran el reglament intern sobre les armes de la Policia. A veure si amb això aprofitaran per colar la puia (kubotan)...
Sindicato Sindicat