Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Esperançes amb els companys
22 feb 2011
Fa pocs dies han esclatat les protestes al Marroc, tenim que estar pendents del que pot passar al llarg d' aquest temps.
El primer dia de protestes els manifestants van cremar mes de 30 edificis governamentals, un bon nombre d' entitats bancaries i centres comercials.
Als noticiaris estatals ens diuen que totes les protestes volen ser pacifiques i que tots aquests "accidents" són fruit de 4 joves descontrolats amb ganes de liar-la. Just el mateix que van dir amb els "accidents" quan es van viure la passada vaga del 29 de setembre.
Pel que es veu els hi comença a incomodar aquestes revoltes democràtiques i més al Marroc, poc en sentirem parlar, i sobretot diran que la gent surt pacificament i bla bla bla..
A Egipte els moviments revolucionaris, tant comunistes com anarquistes, han sortit reforçats, probablement el nombre de militants ha augmentat considerablement.
EEUU i Europa probablement faran el possible per axafar aquests moviments i conduir aquestes revoltes pel seu camí, però encara hi han esperançes i companys disposats a donar-ho tot per acabar amb l' imperialisme Europeu i yanki i l' alliberament del seu poble.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Esperançes amb els companys
24 feb 2011
Discrepo. L actual onada d aixecaments populars a països islàmics és un pla dels serveis d intel·ligència francès i nordamericà dirigits per jueus capitalistes francesos qe el qe volen assegurar és qe els països qe envolten a israel deixin de ser integristes islámics. Així no oferirán un perill contra israel en cas d una aliança islámica. el qe volen els jueus francesos capitalistes és tenir a israel un lloc tranqil de vacances o per a jubilar-se.
És a dir, és precisament l imperialisme jueu franconordamericà el qe incita les revoltes prodemocràtiqes antifonamentalistes. Així doncs, els serveis d intel·ligència de EEUU i Europa, com putetes qe són no només no oposen resistència a aqests moviments sino qe els provoqen i controlen per protegir en definitiva a israel.
Personalment em sembla bé qe es carreguin al mubarak, al gadafi i a cualsevol altre dictador islàmic. Al mateix temps estic a favor de qe israel sigi destruit amb un megapetard nuclear disparat per accident des de l irán. Van ser els mateixos jueus francesos els qe van crear el nazisme i la segona gerra mundial, precisament per tenir una excusa per crear israel com a lloc de vacances jueu.
Re: Esperançes amb els companys
24 feb 2011
Per una part dient que a estats units i Europa els hi interessa es vertitat, però dir que el nazisme.... i que tot està tant ben controlat.. ho veig una paranoia...
El que si k s veritat és que ha estats units i europa no els hi va del tot malamet, encara k tb es un mal de cap.. tots aquests dictadors la gran majoria estaven amb ells i a l' iran i tot això també els hi interessa per intentar canviar el poder.
Però quan esclata una revolta no es facil de controlar i direccionala, estar clar que tenen molts mitjans i milions, però sempre hi ha petites oportunitats..
Re: Esperançes amb els companys
24 feb 2011
Del mismo modo que la ceguera occidental fue incapaz de prever las revueltas existen algunos exquisitos revolucionarios de salón cuya miopía política es equivalente a su reaccionarismo de fondo. Para ellos, tras las revueltas del mundo árabe sólo se esconde la mano oscura de Washington y la CIA (...)

Lo que nos enseñan los pueblos del mundo árabe en sus revueltas, los jóvenes airados, los estudiantes y trabajadores, los hombres y las mujeres, en sus esperanzadas protestas es que es falso que el poder sea una losa indestructible que aplasta nuestras vidas. Al poder político es posible abatirle.

(...) por encima de la fuerza y las bayonetas, el poder se sostiene sobre el consentimiento de los sometidos. Basta que estos digan NO, pierdan el respeto al carácter omnímodo, omnipresente y falazmente inamovible del poder para que todo pueda ser puesto patas arriba por la arrolladora fuerza destructiva y, la vez, constructora de algo nuevo, de las masas.
Re: Esperançes amb els companys
25 feb 2011
pero verlo como qe tales iniciativas son un desarrollo natural como derecho del pueblo a no ser oprimido lleva a dos errores..

1. ignorar los oscuros intereses de los grupos capitalistas masones o judíos (o los qe sean) e ignorar su capacidad de organizar tales revueltas usando servicios de inteligencia como privilegios de tales grupos capitalistas.
2. creer qe las revoluciones contra los abusos de los estados surgen por arte de magia pues esto anula la capacidad de iniciar tales revoluciones.

por tanto es más práctico..
1. ante cualqier movilizazión popular contra un estado, considerar la posivilidad de intereses de grupos capitalistas privilegiados qe puedan sacar un provecho de tales movilizaziones i qe por tanto sean tales grupos capitalistas los qe organizen tales movilizaziones.
2. buscar las vías prácticas para realizar tales revoluziones o movilizaziones sin esperar a qe surjan espontáneamente.
3. estar seguro de qe uno no perteneze a la red de servizios de inteligenzia utilizados por los grupos capitalistas qe operan desde el poder en las somvra.
Re: Esperançes amb els companys
25 feb 2011
revuelta popular -> poderosos acojonados -> oscuros intereses -> a desinformar como sea
Re: Esperançes amb els companys
26 feb 2011
oscurosos intereses-> información desinformante->revuelta pseudopopular->poderosos descojonándose.

¿o acaso vas a iniziar tú una revoluzión popular contra el capitalismo judeomasónico i contra la antropófaga monarqía? asta la misma revoluzión rusa estava dirijida por judíos. el mismo marx era judío. los médicos de los mismos presidentes de la urss eran judíos qe drogavan a los presidentes soviéticos cuando i como qerían.
Re: Esperançes amb els companys
26 feb 2011
es imposivle una revoluzión contra el capitalismo sin tener en cuenta las organizaziones capitalistas supraestatales, es dezir, concretamente, organizaziones de judíos capitalistas sionistas i de vanqeros masones.
porqe unos i otros pueden iniciar una revuelta cuando i donde qieran usando servicios de intelijencia.
si no az la prueva. invéntate un sistema político justo, perfecto i popular. intenta una revolución para ese sistema i verás como los movimientos sociales se oponen i dirijen tu propuesta hacia una sozialismo demócrata, o sea, azia una mierda dirijida por capitalistas judeomasónicos.
Re: Esperançes amb els companys
26 feb 2011
la prensa de israel estaba muy preocupada con la perdida de su amigo Mubarak. Aqui tambien nerviosillos.
Re: Esperançes amb els companys
27 feb 2011
pero el servicio de intelijenzia israelí estava muí contento con el derrocamiento prodemocrático de los rejímenes islámicos fanáticos qe los rodeavan, confiados de qe tales revoluziones son ovras de judíos capitalistas franceses.
Sindicat Terrassa