Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
VÍDEO: No al tancament de TV3 al País Valencià
21 feb 2011

Per tot arreu estan apareixent iniciatives espontànies de mobilitzacions per dir no al tancament de TV3 al País Valencià.

19-02-2011 Borriana TV3.jpg
Esquerra Independentista de la Plana.png

VÍDEO: 19-02-2011. Concentració contra el tancament de TV3

Per tot arreu estan apareixent iniciatives espontànies de mobilitzacions per dir no al tancament de TV3 al País Valencià:

Castelló de la Plana
1.500 persones es concentren a la plaça Santa Clara convocades a través de les xarxes socials per protestar contra la censura espanyolista sobre les emissions de TV3 al País Valencià. (19-02-2011)

Borriana
Sota el lema "Els valencians volem TV3" 500 persones s'apleguen a plaça de la Mercè per reivindicar la continuïtat de les emissions de TV3 al País Valencià. La concentració es convertí en improvisada cercavila pels carrers de la ciutat. (19-02-2011)

CONVOCATÒRIA contra el TANCAMENT de TV3 a les comarques de la Plana:

CASTELLÓ DE LA PLANA
Dissabte 26 febrer 2011
19:00 MANIFESTACIÓ
PLAÇA DE LA INDEPENDÈNCIA (LA FAROLA)


This work is in the public domain

Comentaris

Re: VÍDEO: No al tancament de TV3 al País Valencià
21 feb 2011
SI al tancament de totes les televisions al País Valencià i a tot arreu.

Recorda: tens un enemic a casa, el teu televisor
Re: VÍDEO: No al tancament de TV3 al País Valencià
21 feb 2011
I jo dic ... encara que soni utòpic, si volen una televisió en català al País Valencià no seria millor centrar els esforços en construir-ne una d'alternativa enlloc de demanar que emiteixi TV3
Re: VÍDEO: No al tancament de TV3 al País Valencià
21 feb 2011
i tu què fas?
Re: VÍDEO: No al tancament de TV3 al País Valencià
21 feb 2011
x, volen una televisió en llengua catalana i que la gent la vegi. Les coses com a indymedia les miren 4 gats, sincerament. En canvi TV3 té una programació potent (encara que sigui xunga com la resta) en infantil, esports, programes, etc., que la converteixen en un canal de força qualitat i amb un share important (especialment a la meitat nord del PV).

D'altra banda, respecte al primer missatge, mentre no es dongui un escenari d'aquest tipus, no voler veure que es tracta d'un atac brutal a la llengua i la cultura perpetrat per un govern feixista (encara més que la resta) damunt una part de la població és ser realment un imbècil. Si tantes ganes tens de que no hi hagi teles, bé que hi han hagut durant anys repetidors a molts indrets i tu segurament no n'has tocat ni un. Que passa, que esperes a que el Camps et faci la feina bruta?
Sindicato Sindicat