Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Nous Programes i Tele aviat al TDT!
19 feb 2011
Estimada audiència activa i participativa;
Comencem a dir adéu al UHF i mirem cap al TDT.
És a prop, molt prop, tant a prop que aviat serem a la vostres pantalles digitals…!! Difonent els vostres vídeos i explicant la nostra rerere-realitat…!
Adéu a l’UHF. Benvinguda TDT!

Mira okupemlesones.org

Iniciem poc a poc una campanya de socis: 15 euros l’any per una tele alternativa a les vostres llars (i de pas fins a casa de la vostra iaia, iaiu tiets i família!)!! Qui us dona més??????????

Hem tingut unes setmanes de kaos programatiu i alguns problemes tècnics. Però aquí seguim; i ens presentem a mitjans de febrer amb una…


Programació novedosa i super-rekete-bona!

En prímicia i per fi a LaTele dos programes nous! Y tu qué miras gilipollas! un repàs pel punk de tots els anys amb la guarrilla presentació del punkike i del miki: que ja han causat estralls amb el seu grandiós trailer! Gràcies!!

També estrenem l’Entrevista de Txema Bofill: en aquesta ocasió parlem amb la Concha una testimoni viva que va participar al maig del 37 i a la declaració de la Torrassa – a l’Hospitalet de Llobregat- el Comunisme llibertari… No us la perdeu!

I per informar-nos i reflexionar juntes… continuem amb els debats, en aquesta ocasió vam muntar una taula rodona per entendre els darrers esdeveniments al nord-d’àfrica! Una hora i mitja de converses resumida en 5 blocs!

La programació de l’aigua segueix corrent; ara de la mà d’Enginyers sense frotneres ens arriba un video informatiu i la crida a la població italiana per un referèndum sobre la gestió de l’aigua.

No acabem aquest resum sense celebrar que les mobilitzacions han donat el seu fruit i el jutge ha aturat la subasta del pis de José Luis Burgos que volia fer el Banco Santander (de Satán!); i també i per últim al resum, -però com a primer vídeo de la llista- tot el nostre suport al Centre Social Can Vies que durant 13 anys ha calat al barri de Sants: sense subvencions ni tuteles: autogestionant la creació i la participació de totes, però que per ràbia i mala sort; ara afronta el seu possible desallotjament per la demanada interposada per TMB.

Can Vies és del barri com LaTele sera del TDT!

De moment… al 52 UHF trobareu més programació i pel·lícules! Salut i bona vista!!!!!!!!!!

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat