Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Agencia Prensa rural y la associacio catalana per la pau
18 feb 2011
¿La associacio catalana per la pau financia a terroristas?
http://centrodeestudioobjetivo.blogspot.com/2011/02/agencia-prensa-rural

Creemos que una organización innternacional seria debería evitar financiar estas páginas, con pruebas e imágenes hacemos la denuncia.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agencia Prensa rural y la associacio catalana per la pau
18 feb 2011
Si us plau, moderadors, amagueu aquest missatge que criminalitza la lluita camperola a colombia i amapara i justifica el terrorisme d'estat.

L'ACP, a la qual aquesta tal Alejandra acusa de finançar terroristes, té una llarga i coherent trajectòria de suport a lluites de tot tipus, i la seva tasca és àmplicament reconeguda a Catalunya i a tots els països i regions on col·labora.
Re: Agencia Prensa rural y la associacio catalana per la pau
18 feb 2011
Ese artículo da a entender que el Estado Colombiano no persigue las FARC.

Cae por sí solo desde el primer párrafo.
Re: Agencia Prensa rural y la associacio catalana per la pau
19 feb 2011
En serio, admins, això és propaganda uribista. Feu el favor!
Re: Agencia Prensa rural y la associacio catalana per la pau
25 feb 2011
L’Associació Catalana per la Pau (ACP) va nàixer l’any 1990 impulsada per un col·lectiu d’homes i dones, vinculats a diverses organitzacions i moviments socials compromesos en la lluita per la pau i el desarmament i en la transformació de les relacions entre el Nord i el Sud del planeta.

Treballa a Colòmbia des de l'any 2001 en suport a la població desplaçada i als sectors camperols, especialment estigmatitzats pels diferents governs i blanc de les actuacions de l'estat i el paramilitarisme en el marc del conflicte social i armat que viu el país.

El suport polític i econòmic de l'ACP a l'Agència Prensa Rural, fa part del treball de solidaritat i cooperació amb els sectors camperols, especialment amb l'Asociación Campesina del Valle del Rio Cimitarra amb la que està vinculada. És una agència especialitzada en la difusió de les propostes de les organitzacions camperoles que es fa ressó de les denúncies que aquestes fan davant les actuacions de l'exèrcit i el paramilitarisme especialment.

L'estigmatització de les propostes de les organitzacions camperoles i de la solidaritat internacional amb elles forma part de la guerra bruta a la que l'estat colombià dedica grans quantitats de diners en tots els fronts. També a internet.

L'ACP, seguirà insistint en la solució negociada al conflicte armat i seguirà al servei de les organitzacions socials colombianes que aposten per la pau i la justícia social.
Re: Agencia Prensa rural y la associacio catalana per la pau
25 feb 2011
yo conozco la trajectoria de la ACP, una asociación que se dedica a la solidaridad y cooperación internacional en favor de los derechos humanos, la libertad y la justicia social. si que la ACP ha condenado la represión, los asesinatos a juristas y sindicalistas en Colombia y en muchos países del mundo. Tambien da solidaridad y cooperación con ONGs del Palestina y del Líbano en favor de las libertades, la igualdad entre mujeres y hombres. sus projectos en el Líbano dan suporte a organizaciones de mujeres por la igualdad, y la mejora de las condiciones sociales de las mujeres.
Sra. Alejandra un poco de rigor por favor.
Re: Agencia Prensa rural y la associacio catalana per la pau
25 feb 2011
Alejandra Cadena no quiere conocer a la ACP ni a su trayectoria, no da amparo a el trabajo que hace la ACP y el de otras organizaciones por la Paz . Solo busca el descredito de esta organización para justificar el terrorismo de estado tratando de criminalizar al que esta en contra de este terror que la ACP denuncia a diario. Para mi esta claro que esta persona "si no es inventada " justifica lo injustificable.Es otra maniobra Uribista de sembrar la duda , eso quiere decir que la ACP hace muy bién su trabajo.
Re: Agencia Prensa rural y la associacio catalana per la pau
06 mar 2011
Alejandra tira de la Cadena!!!
Sindicato Sindicat