Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : corrupció i poder
[vídeo] Convocatòria 20 de febrer Mobilitzacions al Marroc
16 feb 2011
Traducció:
"Soy marroquí y saldré el 20 de febrero por un Marruecos mejor y sin honra, declara uno de ellos ante la cámara. "Soy marroquí y saldré el 20 de febrero para que los enfermos puedan acceder a los hospitales y obtengan cuidados médicos sin que sea necesario tener enchufe". Otro anuncia que se echará a la calle para que sean "juzgados los ladrones que han destrozado el país" y el siguiente aspira, en cambio, "a una Constitución popular y democrática".
Mira també:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pux_fSiFF3o

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [vídeo] Convocatòria 20 de febrer Mobilitzacions al Marroc
16 feb 2011
"Sóc marroquí i sortiré el 20 de febrer per un Marroc millor i sense honra, declara un d'ells davant la càmera." Sóc marroquina i sortiré el 20 de febrer perquè els malalts puguin accedir als hospitals i obtinguin cures mèdiques sense que sigui necessari tenir endoll ". Un altre anuncia que es trobarà al carrer perquè siguin "jutjats els lladres que han destrossat el país" i el següent aspira, en canvi, " a una Constitució popular i democràtica ".


PS: El català és una llengua tan vàlida com el castellà, ni més ni menys. No cal traduir les coses internacionals al castellà i recloure el català "pels de casa", pels "indígenes" ;)
Re: [vídeo] Convocatòria 20 de febrer Mobilitzacions al Marroc
17 feb 2011
Caram, segueix el cop en cadena.
Als despatxos de les agències no paren!
Re: [vídeo] Convocatòria 20 de febrer Mobilitzacions al Marroc
18 feb 2011
es fara quelcom a barna? espero que si
Sindicat