Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
El SEPC acosta a Lleida el nou escenari polític al País Basc
15 feb 2011
Aquest dijous, membres del sindicat d’estudiants basc Iskale Abertzaleak seran els encarregats d’analitzar el moment històric que afronta la societat basca i el nou escenari polític sorgit de les darreres setmanes.
cartell eh.jpg
Aquest dijous 17 de novembre a les 12:30 a la sala de juntes del segon pis del rectorat, membres de l’esquerra abertzale exposaran la situació política que s’està vivint al país basc d’ençà de l’Acord de Gernika, punt de partida d’un nou procés democràtic per decidir en pau el futur d’aquest poble. Aquest acord sorgeix a l’escalf de la renovada estratègia de l’esquerra independentista basca, basada en mitjans polítics i pacífics i que aposta per l’acumulació de forces d’esquerra i sobiranistes. Així mateix, també explicaran l’evolució de la nova iniciativa de representació institucional, Sortu a dia d’avui paralitzada pel Ministeri d’Interior dos dies desprès de la seva inscripció al registre de partits.

La xerrada es troba emmarcada en la cinquena setmana de setmana de solidaritat amb Euskal Herria (www.suporteuskalherria.wordpress.com). A través d’una desena de xerrades a diferents indrets del país com Manresa, València o Barcelona diversos col•lectius de l’Esquerra Independentista del nostre país, com el SEPC cerquen difondre la realitat política del país Basc per mitjà de persones de que viuen i pateixen dia a dia el conflicte polític.

Els estudiants de la UdL organitzats mitjançant el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans SEPC, a través d’aquesta xerrada volem donar difusió i un suport inequívoc a totes les iniciatives que està duent a terme l’esquerra independentista basca a fi de consolidar un escenari polític de pau i democràtic.


Lleida, 15 de febrer de 2011

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans
sepc.udl ARROBA gmail.com
Mira també:
http://suporteuskalherria.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El SEPC acosta a Lleida el nou escenari polític al País Basc
15 feb 2011
Però si vosaltres no esteu per la pau. A cada festa/acte que munteu se senten crits d'ETA per tot arreu... I negueu-ho si hi ha collons!
Re: El SEPC acosta a Lleida el nou escenari polític al País Basc
15 feb 2011
L'esquerra independentista basca té una nova proposta estratègica i l'esquerra independentista catalana li dóna veu al seu país, no li veig on està la dificultat de comprensió.
Re: El SEPC acosta a Lleida el nou escenari polític al País Basc
15 feb 2011
Esteu MOLT pesats amb els bascos, a ells no els importem una merda a veure quan tindrem una mica més d'autoestima i deixarem d'emmirallar-nos amb altres. Potser llavors començarem a fer coses útils pel nostre entorn.
Sindicat Terrassa