Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Alerta Solidària estrena nova pàgina web
15 feb 2011
Alerta Solidària ha renovat el seu espai web, amb una imatge molt més dinàmica i il·lustrativa. Així, tot i que la remodelació encara no està acabada, el web compta amb una pàgina inicial dinàmica en què es van succeint les notícies antirepressives de més actualitat.
webalerta.jpg
La imatge pren més importància, tot i que encara manquen algunes funcions, com la interactivitat de les eines 2.0. Això tot i que Alerta Solidària compta des de fa poc amb un Twitter on va informant periòdicament de tots els actes que se celebren als Països Catalans relacionats més o menys amb la lluita antirepressiva de l'Esquerra Independentista. La pàgina web es gestiona a través del sistema de gestió de continguts Joomla.

La pàgina web disposa de set seccions. L'apartat "Detencions" arxiva totes les notícies que facin referència als múltiples arrestos que periòdicament van patint militants de l'Esquerra Independentista per accions relacionades amb la seva militància política. En aquest sentit, hi ha un bon nombre d'elements relacionats amb la vaga general i amb el moviment estudiantil. D'altra banda, la secció "Denúncies" aplega el conjunt de comunicats de l'organització i informacions relacionades amb la lluita antirrepressiva. "Procediments" vol oferir informació d'actualitat sobre els processos judicials que s'estan duent avui en dia contra militants independentistes.

D'altra banda, "Convocatòries" vol fer d'agenda, proposant tota mena d'actes i xerrades que es desenvolupin relacionades amb la tasca que desenvolupa Alerta, tant si hi participa com si no. A més, hi ha una secció pròpiament anomenada "Okupacío" que recopila les criminalitzacions que pateix el moviment okupa i finalment, "Internacional" es fa ressò de diverses lluites internacionals per l'alliberament nacional i social i la repressió que pateixen. Alhora, hi ha un apartat anomenat "Formació, arxiu i campanyes" que aglutina dossiers de campanya d'Alerta disponibles per descarregar, documents i articles i documents de formació també elaborats per l'organització també per descarregar. Un exemple en serien els manuals "Dossier informatiu per combatre la repressió", "Objectius de la repressió", "La identificació i l'escorcoll" amb consells i informació, etc.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/11911/1/
http://www.alertasolidaria.org/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa