Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
>>> Actes i presentacions de la COS al Baix Llobregat i al Priorat
14 feb 2011
Els propers dies la COS serà present a les localitats de Molins de Rei i Sant Boi, al Baix Llobregat, i a Falset, al Priorat, per tal de presentar el projecte del sindicat, i continuar la dinàmica d'expansió del nostre discurs i propostes davant la crisi i les retallades, arreu de les comarques dels Països Catalans.
cartell-molins-2.jpg
cartell santboi petit.jpg
Cal recordar que en el que portem de 2011 ja hem fet diverses xerrades en comarques com el Baix Montseny, el Barcelonès, el Camp de Túria o l'Horta... i ben aviat us podrem confirmar noves jornades.

Així, les convocatòries seran:

Divendres 18 de febrer, a Molins de Rei (Baix Llobregat). A les 19h30 a la Sala d'Actes de Ca n'Ametller, C/ Verdaguer 95 bis. Organitzen: CUP - Molins + COS - Baix Llobregat

Dissabte 19 de febrer a Falset (Priorat), a les 18h al Local del Col·lectiu Independentista del Priorat (Pl. Quartera 30, baixos)
Organitzen: CIP + COS

Divendres 4 de març, a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), a les 19h al Casal Popular el Baluard (C/ Víctor Balaguer 21)
Organitzen: CUP - Sant Boi + COS - Baix Llobregat
Mira també:
http://sindicatcos.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=339:actes-i-presentacions-de-la-cos-al-baix-llobregat-i-al-

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> Actes i presentacions de la COS al Baix Llobregat i al Priorat
15 feb 2011
El sindicalisme es internacionalista!!
I internacionalisme es i ha sigut sempre ANTIPATRIOTISME i no el recolzament dels nazionalismes sense estat: d'això se'n diu tergiversació!!! Com tergiverseu el marxisme i els drets democrátics com el d'autodeterminació. Però en aquest darrer us han passat per sobre, ai això té la política....que es plena de Laportes.
Deixeu d'intoxicar.

COS = Manos Limpias (un altre sindicat nazionaliste)
Re: >>> Actes i presentacions de la COS al Baix Llobregat i al Priorat
15 feb 2011
makinavaja, internacionalisme és perfectament compatible amb patriotisme en el cas dels pobles oprimits, no així en el cas dels estats opresors.

Però per no desviar massa el debat, senzillament es vol construir:

un LAB (EH), un SAT (Andalusia), una CUT o CIG, una IC (Canàries), una STC (Còrsega),... cap d'aquests és "internacionalista" llavors?
Re: >>> Actes i presentacions de la COS al Baix Llobregat i al Priorat
16 feb 2011
La diferència no la marca la capacitat d'oprimir o de no fer-ho, sino de NO TINDRE MAI AQUESTA CAPACITAT!!! Ho entens? No es tracta de defensar els nazionalismes bons dels dolents segons PUGUIN oprimir o no... perque SEMPRE I PER DEFINICIÓ SON OPRESIUS, excloents i amb tendències feixistes. No hi ha cap nazionalisme que es defineixi per la seva capacitat d'integració, si no per la definició (es a dir exclusió) d'allò que el fa possible i li dona raó de ser. Existeixen en contraposició als altres, per diferenciació. I no parlem precisament de contraposició de classes, no, parlem de contraposició d'identitats culturals.

Això ho ha de defensar un sindicat???? Això ho defensa la petita i mitjana burgesia, no la classe assalariada que té altres interessos i altres necessitats.

El COS no es més que l'alineació (o intent) del explotats amb els explotadors, en el millor dels casos, i en el pitjor no es més que l'atomització de la classe treballadora en identitats culturals.... una bona jugada per la patronal.

La patronal te estructures planetaries: FMI, OMC,... i els sindicats regionals!!!
I QUI ESTÀ GUANYANT LA PARTIDA?????

Possats a dinamitzar la classe treballadora en identitats m'agradaria proposar un sindicat per identitat, es a dir un sindicat per treballador. Absurd no? Doncs tan absurd com COS!!!

Per cert que tenen d'internacionalistes uns sindicats que es defeineixen com NACIONALISTES, ni tan sols son supranacionals!!!! No es tracta de redefinir fronteres sino de eliminar-les!!!

Ah, i no es cap casualitat que la xerrada la facin a Molins i no a Sanfeta que és a dos quilómetres i es una ciutat de classe treballadora.
Sindicat