Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Can Vies] 18 de febrer, judici // cercavila
14 feb 2011
divendres 18 de febrer
8 hores
plaça de sants ( L1 i L5)
esmorzar + cercavila
Avancem juntes a pas ferm per aturar el judici
cartell_18f_avancem_juntes_xenviar.png
El proper divendres 18 de febrer tindra lloc el judici de Transports Metropolitans de Barcelona contra el Centre Social Autogestionat Can Vies, de Sants.
L'Ajuntament de Barcelona i TMB volen acabar amb un espai que des de fa 14 anys dona cabuda a milers de persones i les seves lluites.
Amb l'autogestió, l'assemblearisme, l'horitzontalitat i l'acció directa com a puntals bàsics per desenvolupar pràctiques confrontades al sistema establert, autònomes i anticapitalistes.
Des del CSA Can Vies, però, els ho diem ben clar: no ens deixarem desallotjar!

Vine el divendres 18 de febrer // difón la convocatòria // okupa tu també
banner_judici_cv_170x170.gif
Mira també:
http://canvies.barrisants.org
http://canvies.barrisants.org/category/demanda-tmb/documents-difusio/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Can Vies] 18 de febrer, judici // cercavila
14 feb 2011
Juntes ho podem tot!
És una hora que ens serà dificil assistir-hi, però farem tot el possible.
Per Can Vies el que fagi falta!
A les 8h tothom a sants!
Re: [Can Vies] 18 de febrer, judici // cercavila
18 feb 2011
Extret de La Haine
http://www.lahaine.org/index.php?p=51401


[Actualizado] Juicio de Can Vies con TMB: Visto para sentencia x CSA Can Vies :: Más articulos de esta autora/or: Más artículos Para llevar a cabo el proyecto de TMB no es necesario derribarlo, por lo que el desalojo está motivado por su actividad social, política y cultural.

[català]

Les entitats i l'equip legal del CSA valoren positivament la vista

Passades les 11 del matí s'iniciava, a la sala 201 dels jutjats de Barcelona, el judici que ha enfrontat a membres del CSA Can Vies amb els representants de TMB, propietària de l'immoble del carrer Jocs Florals 40-42 del barri de Sants. Unes fortes mesures de seguretat, que han impedit que representants d'entitats i també de mitjans de comunicació accedissin a la sala, estaven desplegades tant a l'interior com a l'exterior de l'edifici.

TMB ha ratificat la demanda que interposà la primavera del 2010 contra totes les entitats que es personaren en el darrer procediment judicial contra el CSA, que finalment es desestimà el 2008, mentre que la defensa del CSA ha fet valer els seus arguments per romandre a l'edifici, mentre s'apuntava a que hi ha a la demanda diverosos defectes tant de forma com de fons. La CNT ha comparegut una vegada més en el procediment per confirmar que no havia estat citada en la forma adhinet al procediment. És per això que s'entén que el procediment no s'ha dut a terme en la forma adequada i que, pel moment, tant el sindicat com les entitats que conformen el centre social tenen ple dret per romandre en la seva vital activitat pel barri de Sants. Una vegada totes les parts han exposat els seus arguments i les proves, el judici ha queda vit per sentència.

Per part del CSA es valora de forma positiva el deciurs del judici en tant en quant s'ha pogut argumentar amb fonament la permanència d'aquest espai alhora que s'ha pogut constatar que l'únic interès de TMB en aquest procediment és, a manca de cap altre projecte planificat, enderrocar l'edifici per a deixar-hi un solar. Cal recordar que aquest centre social porta més de tretze anys amb les portes obertes de forma ininterrompuda.

El dia ha començat a les 8 de matí amb una convocatòria de cercavila que ha transcorregut per gran part de la Linia 1 del metro, on s'han repartit moltes octavetes informatives i s'ha denunciat el paper de TMB en el procediment. Aquest cercavila, format per més d'una seixantena de persones, posteriorment, ha retornat al barri de Sants per des d'allà dirigir-se a la Ciutat de la Justícia, on tenia lloc el judici. Aquesta concentració s'ha mantingut fins que les persones que es trobaven a l'inetrior de l'edifici han sortit en concloure el judici.

Tota la informació sobre la demanda, accions de suport i comunicats a: canvies.barrisants.org, o Francesc Camps 692027890
Sindicat Terrassa