Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Consulta social sobre la independència. Barcelona Decideix.
12 feb 2011
El 13F, acció massiva
A Barcelona Decideix defensem l'urna al carrer com una de les eines més efectives de la consulta del 10A. Per això, aquest diumenge, 13 de febrer, Sant Martí Decideix organitza una jornada especial de vot anticipat amb 8 taules de recollida de vot a diversos barris. Es tracta d'una prova pilot abans de planificar la resta del districte.

El vot anticipat es va iniciar amb la jornada del 12 de desembre a la Barceloneta, quatre mesos abans de la consulta del 10A. D'aquesta manera, a més de recollir vots, s'aconseguia una presència de gran impacte en la població i en els mitjans de comunicació. Fer altres proves pilot similars també permet polir detalls d'organització, de mobilització de voluntariat i de logística amb vista al 10A.

El districte de Sant Martí és un dels més grans i complexos de tot Barcelona, amb alguns barris on és complicat fer una bona difusió de la Consulta. Però això començarà a canviar el 13F. A dos mesos pel 10A, Sant Martí Decideix es marca el repte de mobilitzar el màxim nombre de voluntaris fins al moment. I serà especial perquè per primera vegada la Consulta haurà trucat directament a la porta dels veïns, perquè s'instal·laran les urnes en zones on encara no havien estat presents i perquè amb la bustiada la proximitat i coneixement de la Consulta es garanteix encara més.

Banderoles als carrers principals, balcons amb pancartes i banderes i l'activitat de les entitats i associacions adherides complementaran aquesta acció.

El 13F, Sant Martí Decideix!
http://santmartidecideix.blogspot.com
Mira també:
http://www.barcelonadecideix.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Consulta social sobre la independència. Barcelona Decideix.
12 feb 2011
Això no se censura per ser CiU qui està al capdavant d'aquesta iniciativa?
Consulta social, popular... quasi obrera
13 feb 2011
En temps de vaques grasses ja havia d'haver pasta gansa per muntar tot això amb armilles, pancartes d'impremta, lloguer de baixos comercials com a locals de campanya, anuncis de TV, etc.

Ara que la gent d'apeu no té ni un duro, encara brillen més els euros que s'hi posen.
Re: Consulta social sobre la independència. Barcelona Decideix.
13 feb 2011
Algu pot aportar més infos, una mica més llargues i crítiques, hi han proves de que està ciu al darrera? i que hi ha dels partits que intenten fer coalició? i jugar amb L'ambigüitat o l'oportunisme d'alguns?.
Per cert les consultes les veig una eina de participació molt potent.
Llastima que no estigui portada en la seua majoria per la societat civil.
He de dir que d'entrada l'aroma nazi-narcicista i de polítics i pro-politiquets fa tufillo per tot a rreu...
Re: Consulta social sobre la independència. Barcelona Decideix.
17 feb 2011
Tota l'estona estan posant anuncis de Barcelona Decideix per la televisió i ho paga el govern de CiU amb els diners dels treballadors. Alguna rucada més?
Sindicato Sindicat