Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Apartat amb codi "Un altre"
Notícies :: corrupció i poder
UGT Presons Catalunya s'esfondra
10 feb 2011
El sindicat majoritari de presons desapareix per discrepàncies internes dels seus delegats i dirigents amb la cúpula política de l'organització.
Hores d’ara la situació d’UGT –presons és la següent, el sindicat que disposa d’uns 2.000 afiliats està intervingut per la Secretària
General de la Federació de Serveis Públics de la UGT.
Hi ha centenars de baixes de funcionaris i funcionàries de presons que marxen d’aquest sindicat , i desenes de dimissions de quadres
sindicals de llarga trajectòria sindical , molts d’ells , d’inmaculada trajectòria.
Què ha passat ? Millor que siguin ells qui ho expliquin:
En resum direm que el responsable de Presons de la UGT ( Xavi de Quatre Camins), a partir d’ara Xavi (QC) va plantejar la
seva dimissió. Els motius de la dimissió eren sembla ser que el Xavi (QC) volia fer neteja ètnica a presons i desfer-se d’algunes
persones. Va plantejar la seva dimissió com irrevocable a la responsable de la generalitat de la UGT ( Fàtima) , aquesta va intentar
que no ho fes, però donat que la dimissió era irrevocable li accepta. Quan Xavi (QC) veu que perd la poltrona i que es
convoca un plenari per suplir-lo i posar a una altra persona , en concret posar a Oscar (Lledoners), decideix anar a queixar-se a
la “Jefa” de tota la UGT de funcionaris , la Encarna. Aquesta tal Encarna passa “a cuchillo“ a: Miguel P., Francesc L. i Fàtima.
Després venen dimissions en cascada: Fidel (Model), Xavi (Joves) i un llarg etc.
QUÈ HA PASSAT?
Parla Xavi QC que dimiteix de manera irrevocable ??????????? i faltan al
respecte a algú que sembla ser bomber.
Bon dia Fàtima,
Vull comunicar-te de manera oficial i irrenunciable la meva decissió d'abandonar el càrrec que amb
molt de gust he desenvolupat durant aquest temps. Després de la conversa que vam tenir ahir, vaig adonar-me que no
compto amb la teva confiança i suposo que amb la de més gent. Per a mi es bàsic treballar a gust i envoltat de gent de confia nça,
i sigui quin sigui el sentit de la resposta del Xavi, el que està claríssim es que aquesta confiança s'ha perdut i que (i em fa
mal el cor de dir-ho) les relacions personals que creia que teníem doncs mai podrien ser igual. No vull ser un element distorsionador
del teu projecte i com ja t'he comentat en més d'una ocasió no faré res que et pugui perjudicar.
No dubtis que es tracta d'una decisió meditada i DEFINITIVA i sense marxa enrere.
No es el “paripe” com el de l'enano de bombers que renuncia i després torna, això és definitiu.
El que si et demanaria es que em deixessis el mòbil durant el mes de febrer, per que de ben segur rebre trucades
que haure de contestar
Gràcies
Xavi
UGT presons s’enfonsa
A continuació donem veu a les persones afectades i feu vosaltres mateixos la valoració
Página 2
UGT presons s’enfonsa
Fàtima ( la responsable de la Generalitat de UGT, que rep la carta s’explica:
El responsable del sindicat de presons, Xavier Martínez em planteja un ultimàtum consistent en escollir entre ell o el responsable de formació del sindicat i secretari general d’una secció sindical de molt pes en presons, situació a la que, evidentment, jo responc amb una negativa.
Amb data 17 de gener de 2011 faig una gestió, motivada per mi i amb molt desgast donat que el dimitit responsable de presons no volia parlar amb mi, en la que aconsegueixo que es repensi la seva dimissió, però en la que també li dic que en cas de tornar ho ha de fer en unes determinades condicions amb l’objectiu de garantir que en el futur, i davant de qualsevol altra negativa, no es tornarà a repetir aquesta situació.
Amb data 20 de gener de 2011 el responsable no accepta les condicions imposades i vol continuar com a responsable imposant les seves pròpies condicions, per la qual cosa , en qualitat de Secretaria de Sector i en virtut de l’article 55 dels Estatuts de la FSP-UGT, decideixo acceptar la dimissió i nomenar un nou responsable provisional, així com convocar un plenari amb l’objectiu de tan-car el més aviat possible la crisi per tal de minimitzar el dany que estava provocant als delegats i delegades dels centres.
El dimitit responsable de presons, Xavi M, coneixedor de les intencions durant tot l’any de la secretaria general de fer-me fo-ra,acudeix a ella per fer el que precisament han acabat fent: eliminar els elements incòmodes per aquesta secretària general. El sindicat de presons queda , amb aquesta maniobra, en mans de la Encarna Fernández perdent així l’autonomia que durant anys l’ha caracteritzat i que li ha permès créixer com ho ha fet.
És tanta la desvergonya de les seves actuacions, que a la mateixa hora, literalment, que el Secretari d’organització simula que intenta “pactar “ amb mi una solució airosa al conflicte, el responsable de presons, Xavi M i els seus companys ja estan fent públic a la seu del Raval que jo no mano, que són ells els que ara manen perquè així els hi ha dit la Secretària General.
El mateix dia el secretari d’organització envia un correu que adjunto desautoritzant les meves decisions, tan fora de les seves competències com ridícul donat, que no sé quines “presumptes irregularitats “ pot haver-hi en la convocatòria d’un plenari per part de la secretaria de sector.
Miguel Angel Sanchez desautoritza a Fàtima
De: M Angel Sánchez
Enviado el: jue 20/01/2011 16:52
Para:
Asunto: DESCONVOCATÒRIA PLENARI PRESONS I NO ACCEPTACIÓ DIMISSIÓ RESPONSABLE PRESONS
M. Angel Sánchez, Secretari d'Organització, FSP-UGT de Catalunya
Rambla Raval, 29-35, 3a. planta. 08001 Barcelona
932956102 932956100 ext. 28148
Correu-e: masanchez ARROBA catalunya.ugt.org, http://www.fspcatalunya.org/
Companys i companyes,
En el dia d’avui heu rebut una convocatòria de plenari del sindicat de presons de la FSP‐UGT de Catalunya pel proper dimecres 26/01/2011, així com l’acceptació de la dimissió per part de la Secretaria del Sector de la Generalitat d’aquesta federació, del company XAVIER MARTINEZ.
Com a Secretari d’Organització de la FSP‐UGT de Catalunya, DEIXO SENSE EFECTES LA CONVOCATÒRIA DE PLENARI I LA DIMISSIÓ DE L’ACTUAL SECRETARI GENERAL DEL SINDICAT DE PRESONS DE LA FSP‐UGT DE CATA-LUNYA, en espera de ser estudiats els fets i actuacions, davant les presumptes irregularitats en la convocatòria i les
presumptes responsabilitats disciplinaries que podem comportar aquests esdeveniments.
Per la qual cosa, REITERO LA DESCONVOCATÒRIA DEL PLENARI DEL SINDICAT DE PRESONS FINS LA PRO-PERA CONVOCATÒRIA PER PART D’AQUESTA SECRETARIA D’ORGANITZACIÓ.
Rebeu una cordial salutació.
Página 3
UGT presons s’enfonsa
Segueix parlant Fàtima
Aquella mateixa tarda la secretària general em convoca a una reunió per l’endemà.
El dia següent i abans d’acudir a la reunió esmentada em trobo que la secretària general ha expulsat el company i col·laborador del sector Francesc L, evidentment, sense causa explicada, ni molt menys motivada.
Prèviament, el meu ordinador havia estat bloquejat, mesura del tot inexplicable i desproporcionada.
Davant les desautoritzacions via correu, l’expulsió del meu company i la “mesura cautelar imposada” acudeixo a la reunió amb el secretari d’organització, secretària general i Xavi , i presento immediatament i sense cap tipus de debat la meva dimissió.
Amb posterioritat és convocada una reunió d’executiva urgent per suspendre al Miguel P, company de l’executiva de la FSP-UGT de Catalunya acusat falsament d’haver-se descarregat bases de dades i amb una demostració brutal de respecte cap a la presum-pció d’innocència.
Fins aquí els fets ocorreguts. Evidentment no he volgut entrar en detall, però no tinc cap inconvenient en explicar a qui així ho desitgi els detalls de tot l’ocorregut per tal d’aclarir allò que hagi pogut quedar confós.
Finalment, agrair el suport rebut per molts i moltes companyes , i molt especialment als companys de presons que es van personar per fer costat el passat divendres i els que continuaran i donaran suport en els propers dies. La meva més sincera enhorabona per la feina desenvolupada durant anys a tot l’equip de presons.
Tot el meu respecte pel Francesc L i el Miguel P, grans sindicalistes, millors persones i la meva més profunda admiració per la seva actitud íntegra davant les diferents situacions pervertides que hem viscut.
Ara Parla Miguel P. Ex responsable de UGT –Presons
Os informo que he presentado mi dimisión como Secretario Nacional de la FSP-UGT de Cataluña, cargo para el que fui elegido en el congreso de noviembre de 2009, con efectos de 28 de enero de 2010,
Y tantas y tantas cosas que podría explicar, pero que por respeto y cariño a la FSP-UGT no haré para no perjudicarla.
Podría criticar y debatir largamente acerca de como dirigentes sindicales con nóminas de 1300 euros mensuales tienen patrimonios inmobiliarios importantes, vehículos de gama alta o visten con marcas de diseño, mientras que a otros delegados se les regatean unos pocos kilómetros, pero creo que no aportaría nada y que ya no es el momento. Prefiero felicitarles por su habilidad a la hora de gestionar su economía doméstica y rogarles encarecidamente que escriban un libro explicando cómo lo hacen, para que los demás aprendamos a hacerlo en esta época dura de crisis.
La Sra. Fernández ya tiene mi dimisión. Ha ganado, me voy, que no se preocupe más, y que continúe feliz con su “sobre-cogedora política”.
Por mí, se puede comprar otro bolso de la marca más cara que prefiera o tomarse algo a mi salud con sus amigos los secretarios de organización de la FSP y de la UGT de Catalunya, el hombre que cual blonda de papel a magdalena reseca, permanece y permanecerá pegado siempre a la Federación dirigiéndola de facto. No puedo ni quiero permanecer ni un segundo más en una ejecutiva que no me quiere, ni con una Secretaria General a la que no le caigo simpático y que no perdona que me haya negado ir a comer con ella o que la critique públicamente.
Me voy orgulloso de mi labor sindical todos estos años en el sindicat de presons, al que llegué con 420 afiliados en 2003 y dejé con 2400 en 2009, y con mayorías del 54% en las elecciones sindicales.
Agradeceros a casi todos los demás compañeros con los que he compartido trabajo estos años, y que no puedo por menos de com-padecer por tener estos dirigentes, su apoyo y comprensión todo este tiempo. Se que también para vosotros es un misterio el como una organización tan importante como la FSP-UGT, ha acabado dirigida por este personaje, solo tenéis que pensar en a quien le interesa esta situación y obtendréis la respuesta. Seguramente entenderéis todos ahora, como yo he entendido, el porqué su discur-so tras ser elegida en el congreso como Secretaria General, parecía más el de alguien que recibe un Oscar de Hollywood que el de que ha sido elegido líder de un sindicato.
Página 4
UGT presons s’enfonsa
No voy a quejarme de no haber recibido llamadas o mensajes de apoyo porque en caso de que alguien lo hubiese intentado, la Sra. Fernández ya se había encargado de evitarlo dejándome sin teléfono, correo o medio de comunicación de eficacia análoga. Por tanto a los que me apoyáis, muchas gracias y un fuerte abrazo y a los que me
han vendido, les deseo los sobres más grandes y las dietas más abultadas.
En los años en que fui responsable del sindicat de presons de la FSP-UGT, jamás permití que la citada Sra Fernandez interviniera en la gestión del sindicato,preservando así nuestra independencia de presio-nes ni de favores envenenados que tarde o temprano se pagan en las mesas de negociación. Gran parte del éxito de todos estos años, fue el evitar que ella tuviese una incidencia real, lavando siempre los problemas en casa sin necesidad de artimañas estatutarias. Me siento orgulloso de ser expedientado por no asentir ni participar de la purga que inician los nuevos responsables. me siento orgulloso de los compañeros/as Francesc y Fátima que marchan conmigo, así como de los que han dado y darán la cara por todos nosotros.La traición que hemos sufrido, pervierte el espíritu con el que hemos trabajado todos estos años. Tarde o temprano, el pago por la *okupación* del sindicato les será exigido.
Sobre la base de lo expuesto, quiero informaros de las siguientes
decisiones:
- *Que he decidido presentar mi dimisión irrevocable por escrito como Secretario nacional de la FSP-UGT de Catalunya, puesto por el que fui elegido en congreso en noviembre de 2009. *
- *Renuncio, en consecuencia a todas las horas sindicales con las que he estado liberado estos meses. *
- *Mi renuncia a la actividad sindical, mi vuelta a mi condición de afiliado de base y mi reincorporación a mi puesto de tra-bajo en el CP Lledoners.
- *Mi ausencia de cualquier compromiso moral o político tanto con los dirigentes de la FSP-UGT, como con los nuevos responsa-bles del sindicat de presons.*
No puedo hablaros de mis responsabilidades sindicales en el último año, porque no las he tenido nunca, desde que la Sra. Fernán-dez comprueba mi posición crítica con su entreguismo al gobierno tripartito y más concretamente a las consignas de la calle Nica-ragua
Sobre la manera en que el PSC i el govern influeixen la UGT diu Miguel P.
Parla Fidel M. històric dirigent sindical de UGT i altres sindicats
Después de todo esto, estoy totalmente desolado, desilusionado y sin ánimos de seguir este proyecto que entre todos habíamos conseguido llevar a cabo.
Considero que la opción y la acción más digna que me queda después de haberse producido esto, es la de solidarizarme, con los compañeros perjurados y ahora dimitidos o cesados, Fátima C., Miguel P y Francesc L.
Por lo tanto, DIMITO como miembro de la Ejecutiva de Presons, como Responsable de Centro y de mis funciones en el Área de Formación.
No fueron capaces de solucionar los propios problemas, los cuales tuvieron que trascender y llevarlos arriba del sindicato, donde nunca tenían que haber llegado.
Para ello, a responsables de presons, no les ha importado hipotecarnos embargando y mal vendiendo nues-
Página 5
UGT presons s’enfonsa
tra independencia sindical, que ha sido intervenida por la Secretaria General, Encarna Fernández y cu-yas primeras consecuencias ya conocemos, se quita del medio a tres compañeros nuestros de prisiones, (con importantes cargos dentro del sindicato)
En ningún momento se vislumbró ni la más mínima intención por parte de Encarna de mediar en el conflicto y tratar de solucionarlo, antes de reunirse con Fátima, la responsable de la Generalitat, ya había cesado a Francesc L, responsable de acción sindical, o sea, que quien pensábamos que iba a mediar para solucionar el conflicto, entró cor-tando cabezas, por lo que se vio clarísimo que estaba consentido de antemano por responsables de presons, decapitar a nuestros compañeros, también compañeros y amigos vuestros.
Ahora me doy cuenta del daño que nos hemos hecho a nosotros mismos, a la organización y sobre todo al sindicato de presons.
No me quedan dudas, de que algunos pudieron haber hecho algo que no hicieron, simplemente porque no les intereso hacerlo y dejar que los hechos ocurrieran como han ocurrido.
Nuestra confianza ha quedado dañada y en esas condiciones no se puede trabajar sindicalmente y me-nos ante las adversidades que se nos avecinan.
Hemos trabajado con ilusión i entusiasmo por un proyecto en el que estábamos todos juntos. Y a pesar de las adversidades, había-mos logrado entre todos un excelente resultado electoral. A las personas que han ayudado en todo esto y que son vuestros amigos, habéis hecho que les despachen por la puerta de atrás.
Pues con vuestra actuación, no me habéis dejado otra opción, que el tenerme que ir por esa misma puerta.
Parla Francesc L. També exdirigent històric del sindicalisme penitenciari ( CATAC,UGT, USO)
Companyes i companys,
Com que estic segur que en aquests moments de notícies contradictòries i informacions que s'amaguen no se us estarà explicant quina és la situació real al Sindicat de Presons, us faig arribar les cartes de dimissió dels companys Xavier G( UGT Joves) i Fidel M. (UGT Model).
No són els únics delegats (ni els últims) que han abandonat, o aniran abandonant durant els propers dies, les seves responsabili-tats sindicals per mostrar el seu desacord amb la intervenció del Sindicat de Presons per part de la secretària general. Però la seva marxa és especialment significativa per, com a mínim, dues raons:
- La seva dimissió significa la pràctica desaparició del nucli fundacional del Sindicat de Presons, els components del qual no po-dem reconèixer aquell projecte en l'actual caricatura a la que ha quedat reduït.
AQUÍ CAL FER UNA PETITA EXPLICACIÓ PER TAL QUE ELS MÉS JOVES NO US PERDEU
( El nucli dirigent fundacional de la UGT de Presons de l’any 2003, estava composat per : Manel A.(retirat de l’activitat sindical l’any 2004), Antonio B.( retirat de l’activitat sindical l’any 2004),
AMBDÓS EX-DIRIGENTS HISTÒRICS DE LES BRANQUES SINDICALS QUE ES TROBAREN A LA UGT L’ANY 2003, ÉS A DIR LA HIS-TÒRICA BRANCA DE LA USO DE FINALS DELS ANYS 80 – Grup de Manel A. , que l’any 2003 eren unes 900 persones- y LA
Página 6
UGT presons s’enfonsa
BRANCA HISTÒRIA DE LA UGT – Grup de Antonio B, que l’any 2003 eren unes 500 persones.
Ambdues branques, FUSIONANT-SE, crearien el Sindicat de Presons de la UGT com es coneixia fins ara. Al fusionar-se ambdós dirigents deixen el sindicalisme actiu després de 15 anys de lluites històriques.
Són dirigents d’aquella època els que ara dimiteixen: Miguel P. ( branca USO-històrica), Fidel M. (branca USO-Històrica), Francesc L ( branca USO-històrica), Ferran T. ( ex CCOO), Xavi G. ( branca USO històrica), Fàtima ( branca UGT fusio-nada – post 2003).
Seguim
- Els companys Fidel i Xavi són i han estat durant anys referent moral i pel que fa a la forma de treballar per a la resta de delegats i afiliats d'UGT Presons. La seva marxa indica fins a quin punt és profund i irreversible el procés de degradació al que se l'està sotmetent.
Realment, l’èxit de l'Encarna i el Miguel Angel és innegable: ara tindran un Sindicat de Presons (més ben dit, la caricatura d'a-quest) que es mourà en uns paràmetres ètics i de funcionament més propers als que ells apliquen, però irrellevant i insignificant en el món penitenciari. Més o menys, una UGT Presons com la dels temps en què el Miguel Angel hi tenia responsabilitats.
Quina pena, quina manca de vergonya i quina punyalada als treballadors de les presons, que són realment els principals perjudi-cats per la actuació destructiva de l'executiva de la FSP.
Salud
Parla finalment Xavi G. , responsable de la UGT de Joves
Us escric aquestes línies per informar-vos de la meva decisió de presentar la meva dimissió com a membre de la Comissió exe-cutiva del Sindicat de presons de la FSP-UGT de Catalunya, i de qualsevol altra responsabilitat sindical a la Secció Sindical del CP Joves de Quatre Camins. El motiu principal de la meva marxa és solidaritzar-me amb els companys Fàtima C, Miguel P i Francesc L, als quals se'ls ha tractat de manera injusta i vergonyosa, impròpia amb persones que ho han donat tot pel sindicalisme a les presons catalanes i per la FSP-UGT de Catalunya. El seu únic crim, ha sigut treballar molt i enfrontar-se a cúpules immobilistes en els seus planteja-ments. D'aquest tracte injust i vergonyós són responsables la secretària general de la FSP-UGT Encarna Fernandez i els responsables actuals del Sindicat de presons.
Durant anys he dut a terme la meva activitat sindical tant al CP Joves, com en l'àrea de Formació d´UGT-PRESONS, de les dues tasques n’estic orgullós i de l'èxit de la missió parlen les majories obtingudes tant en els processos electorals sindicals com en la consolidació d´un model de formació propi i de qualitat per als treballadors del nostre col·lectiu.
En aquests anys he gaudit de l'ajut i del suport de molta gent, i entre ells de manera destacada dels meus companys i amics Fàtima C, Miguel P i Francesc L. Ells, així com altres companys amb els que porto treballant colze a colze i durant molts
Página 7
UGT presons s’enfonsa
anys, com en Fidel M, i molts altres que s'han anat incorporant a aquell projecte original, de crear un sindicat independent que
fos una eina adequada per millorar les nostres condicions laborals.
Lamento dir-ho perquè han estat molts anys de treball, però aquest projecte ha deixat de tenir un sentit, per mi "ha mort".
Des de el moment que els nostres companys pels motius que ja coneixeu han deixat d’estar implicats en ell. Qui em coneix sap
que sóc un home amb principis, i per damunt de tot lleial a les causes i a les persones que estimo i respecto.
En aquests últims dies he rebut pressions de tota mena perquè renunciés a aquests principis i romangués a l'Executiva, oferint a
canvi llocs de més responsabilitat dintre de l’organització. Doncs bé, poc em coneix aquells que pensin que amb això, van a modificar
les meves decisions.
Fa molts anys vaig iniciar aquest projecte amb aquests amics i amb aquestes idees, independència de les cúpules, sindicalisme de
base i compromís amb els treballadors / es i afiliat / es. Ni he canviat d'idees, ni trairia als meus companys per res que se’m
pogués oferir.
Surto molt dolgut per veure la traïció soferta pels meus companys, infligida per gent a qui també considerava part del mateix
projecte i que amb el seu comportament deslleial i el lliurament d´UGTPRESONS a la secretaria general del sindicat s'han exclòs
del mateix.
Podran haver guanyat el dret a auto denominar-se responsables del sindicat de presons, però el respecte dels delegats i de la
plantilla, l´ han perdut irremediablement.
Em dol molt haver d'escriure aquestes línies, i més després d'uns grans resultats electorals, però no m'han deixat una altra sortida
que no em despullés de la meva dignitat i integritat com a persona i sindicalista, més que la de seguir als meus companys per la
mateixa porta i amb la mateixa valentia per la qual van sortir ells.
EL SINDICALISME PENITENCIARI CATALÀ TORNA
A TENIR DAVANT SEU UN GRAN DILEMA:
NO ES PODEN PERDRE PEL CAMÍ MÉS PERSONES,
I CAL UN NOU PROJECTE QUE HAURIA DE NÈIXER
O REFUNDAR-SE PER TAL DE GARANTIR QUE ELS
DRETS SOCIALS I ECONÒMICS DELS TREBALLADORS
PENITENCIARIS ES PUGUIN DEFENSAR SENSE
INTROMISSIONS EXTERNES DE NINGÚ.
Página 8
UGT presons s’enfonsa
RESUM
Miguel P.
Secretari Nacional de la Comissió Executiva de la FSP-UGT de Barcelona,
DIMITIT
Francesc L.
col·laborador del Sector de la Generalitat
responsable del procés electoral del personal funcionari de novembre del 2010
amb uns excel·lents resultats , tot sigui dit,
EXPULSAT.
La causa continua sent un expedient X
Fidel M.,
secretaria general de la Secció Sindical del CP Homes de Barcelona,
DIMITIT
Xavi G.
secretari general de la secció sindical del CP Joves,
DIMITIT
Juan José F.
membre de l'executiva de presons
delegat del CP Homes.
DIMITIT
Ferran T.
delegat del CP Lledoners.
DIMITIT Més les dimissions que es continuen produint i es produiran els propers dies, a més de la que subscriu. En definitiva, el Sindicat de Presons perdut, i les persones que sempre han estat icones d'honestedat, integritat , transparència i treball fora de l'organització.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
10 feb 2011
La veritat es que no em sap cap pena que els hi hagin acceptat la dimissio a Pueyo i cia, i que la secció s'esfonsi, ja que havien esdenvingut animalons grocs,mig fatxes...No es mereixen estar dins d'UGT.
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
10 feb 2011
sembla que els grocs són els que si queden, maco, no els fatxes, és a dir, els grocs són els que treballen descaradament pel carrer Nicaragua, Zapatero, les pensions. a alguns l'antifeixisme de Hollywood els ha convertit en autèntics idiotes que es conformen a veure qui són els alemanys dolents de la pel·lícula
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
10 feb 2011
A la UGT hi altra cosa que animalons grocs i/o fatxes?
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
10 feb 2011
Més informació a

http://prisionesnet.puntoforo.com/viewtopic.php?t=168
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
10 feb 2011
aquesta penya d'adecaf (mans netes), són això:

ht tp://laotramemoria.blogia.com/

doncs això
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
11 feb 2011
Grocs i fatxes. Vosaltres mateixos us auto-definiu. :-D
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
13 feb 2011
i vosaltres sou la mateixa mena de fanàtics i tarats bolxevics que va assassinar 100 milions de persones

i així us va, en aquesta pàgina només entra la púrria proetarra

pero a ETA ja no la vol ni la mateixa esquerra abertzale

fills de puta
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
13 feb 2011
Només entra la purria i per aixó entras tu.
A ETA no la volen els que son com tu, peró aquest mateixos tampoc et volen a tu. Suicidat!
Vestan a buscar afiliació als que han deixat el seu càrrec a la UGT, feixiste posmodern renegat de simbols.
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
15 feb 2011
el soci ets tu, jo només entro a cargar-me en la xusma polpotera com vosaltres, cabronassos

i en efecte, jo no vull ETA, però tampoc sóc del PP, i per això no cal que em suicidi, qui t'has de suicidar ets tu, polpotero, perquè pertanys a les deixallles de la història

NOSALTRES SOM EL FUTUR
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
15 feb 2011
Hola purriarons, ni al PP et volen, ets penós. No et suicidis, llençat per la finestra i vola, tens superpoders...
VOSALTRES SOU EL FOTUT!
Re: UGT Presons Catalunya s'esfondra
17 feb 2011
hola llepapolles d'Oriol Pujol, que et paga les bombes que poses en nom de la independència perquè ell algun dia pugui fer grans negocis

hola lacai de l'oligarquia catalana vestit de progre i fent pudor

hola fill de puta torturador alimentat amb porros que pagues amb el que els mossos et donen pel chivateo

hola nen de papà que ha estudiat als escolapis pero juga al revolucionari en la casa okupada

hola rata racista que creu que els catalans són superiors, quan tu ets la prova del major grau d'indignitat al servei d'una oligarquia idiota, incompetent, criminal i corrupta, potser la més subnormal i catòlica del món

hola fill de puta conegut perquè sa mare fa la rambla i paga als negres perquè li vessin la llet a la boca, encara que sigui amb sida

HOLA MAULET TARAT

Tu ets CATALUNYA

I ni amb subvencions passeu de 200

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more

Sindicat