Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Nova vaga de fam al CIE + Concentració aquest divendres 12hs
09 feb 2011
Convoquem una concentració davant l'oficina d'estrangers del C/Múrcia núm. 42 aquest divendres 11 de febrer a les 12h. per a donar suport a les persones que han dut a terme la protesta, i per visibilitzar la seva lluita al carrer i davant les institucions responsables.
Dilluns passat vam tenir coneixement que un bon nombre de persones empresonades al CIE de Zona Franca havien participat en una nova vaga de fam. Ahir dimarts ens vam desplaçar al centre i vam constatar que el divendres dia quatre, 72 persones van iniciar una vaga de fam a l'interior del CIE. La protesta va durar fins dilluns passat, dia en què els últims que mantenien la vaga van decidir deposar-la perquè es trobaven malament. En aquesta ocasió, des de l'exterior, no s'ha tingut coneixement de l'existència d'aquesta protesta en forma de vaga de fam fins que aquesta estava finalitzant.

No obstant això, entenem que cal donar a conèixer aquesta protesta per combatre la opacitat que envolta tot allò que succeeix a l'interior dels CIE. Per aquest motiu, hem decidit prendre el carrer una altra vegada per recolzar-los, exigir el tancament dels Centres d'Internament d'Estrangers i que es posi fi a la maquinària racista de deportació de persones migrants articulada principalment per la legislació d'estrangeria.

Les persones que van participar en la protesta exigien la seva posada en llibertat, ja que consideren que és completament injust que se'ls privi de llibertat per no tenir la seva situació regularitzada. A més denuncien i denunciem des de fora que les condicions del Centre d'Internament d'Estrangers són absolutament deplorables. A l'interior del CIE els maltractaments, la humiliació, la falta de les mínimes condicions d'higiene, salut i alimentació, són la normalitat. Una normalitat absolutament preocupant i que es va allargant en el temps. Igual que sembla que la societat ha assumit que les redades selectives i racistes, el tancament de persones migrants i la seva deportació forçosa i violenta formen part de la “normalitat democràtica”.

Igual que quan han intentat imposar aquesta normalitat democràtica després de l'obertura dels CIE, després de la mort de Mohamed, o després de cada abús de poder quotidià que té lloc a l'empara de la maquinària de la deportació, nosaltres no romandrem impassibles.

Concentració contra els CIE, contra la legislació d'estrangeria i el seu reglament que serà aprovat de manera imminent.

Divendres 11 de Febrer a les 12h. a l'Oficina d'Estrangers del C/Múrcia núm. 42 (Metro Navas)

Coordinadora “Estamos Enredadas”

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova vaga de fam al CIE + Concentració aquest divendres 12hs
10 feb 2011
solidaritat amb vosaltres desde florencia


http://toscananocie.noblogs.org/
Sindicat Terrassa