Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
9è aniversari del Casal Popular de Gràcia
09 feb 2011
Un any més, l’Assemblea de Joves de Gràcia celebrem l’aniversari del Casal Popular de Gràcia, l’espai que gestionem des de fa 9 anys.
9aniversaricasal.jpg
El darrer any i mig, ha estat marcat per l’amenaça de desallotjament fruit de l’obertura d’un procés judicial per determinar la propietat de l’espai. Si l’any passat ja no comptàvem en poder celebrar els 8 anys, mantenir el Casal en vida un any més ha estat una satisfacció molt gran per a totes nosaltres.

El Casal no s’ha d’entendre com un local d’oci més a Gràcia, sinó com un punt de trobada dels joves de la vila, de la Gràcia popular. A la nostra vila, l’existència d’espais com la Barraqueta, la Torna, la Kasa de la Muntanya, l’Infoespai o Blokes Fantasma són vitals per mantenir viu el teixit alternatiu a l’institucionalisme imperant.

Tot i que ja sabem que som molestos pels de sempre, el Casal ha consolidat un model alternatiu de Festa Major sense subvencions de cap tipus, sense cap renúncia política. La Gràcia dels polítics i especuladors immobiliaris ens voldrien fora de la Vila, però encara no han entès que nosaltres som d’aquí i no marxarem mai. El Casal es mantindrà viu a Ros de Olano, i la Festa Major Popular també.



Ens trobem en un moment de forta criminalització, el moviment d’okupacions està més perseguit que mai i tots els moviments socials som titllats d’”antisistema”. Davant d’això, l’AJG seguim aposant per la creació d’espais autogestionats com a resposta al model urbanístic imposat, marcat per l’interès de mercat i no per les necessitats dels veïns i veïnes.



És per això que animem a tothom a participar del 9è aniversari i a gaudir de les activitats programades per aquest cap de setmana.


Gràcia sense Casal? Ni parlar-ne!

Aturem el desallotjament del Casal Popular de Gràcia! Defensem els nostres espais alliberats!




Assemblea de Joves de Gràcia (AJG-CAJEI)
dimecres 9 de febrer de 2011
Vila de Gràcia, Països Catalans
Mira també:
http://www.aj-gracia.blogspot.com
http://www.cajei.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 9è aniversari del Casal Popular de Gràcia
10 feb 2011
9 anys de drogues, festa i molt soroll per no res
Re: 9è aniversari del Casal Popular de Gràcia
10 feb 2011
"9 anys de drogues, festa i molt soroll per no res"? jo no diria tant, diria que ni tantes drogues ni tanta festa ni tant de soroll, ei que per altre banda si que han servit per un fotimé de coses!
Re: 9è aniversari del Casal Popular de Gràcia
10 feb 2011
mira q és fàcil despotricar sense arguments...

felicitats a l'AJG!
Sindicato Sindicat