Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Col·lectiu Ronda: xerrada informativa swaps hipotecaris
09 feb 2011
Oscar Serrano, advocat del grup Jurídic-Social del Col·lectiu Ronda, oferirà una xerrada adreçada a totes les persones afectades per la contractació de swaps hipotecaris.
Els swaps vinculats a crèdits hipotecaris i altres productes financers de permuta del tipus d’interès de similar naturalesa (collars bonificats, per exemple) han esdevingut un veritable malson per a milers i milers de famílies.

En molts casos, però, encara és possible aconseguir una solució per a un problema que perjudica de forma tan notable com injusta l’economia dels afectats i les afectades. A dia d’avui, el llistat de sentències condemnatòries contra bancs i caixes per la comercialització irregular d’aquesta mena de productes és extens i són nombrosos els arguments jurídics que es poden contraposar en aquest àmbit a les pràctiques de les entitats financeres.

En la xerrada del proper 17 de febrer, Oscar Serrano, advocat del Col·lectiu Ronda especialitzat en casos de malpraxi bancària, explicarà aquesta situació i oferirà informació que ajudi a resoldre els dubtes dels afectats i afectades sobre com procedir i recórrer a l’administració de justícia per aconseguir la nul·litat d’aquest productes financers.

Per tal de poder fer una millor previsió, els interessats a assistir a la xerrada han de confirmar la seva intenció adreçant-se a aquest correu electrònic: crondaweb ARROBA cronda.coop

17 de febrer. 19 hores

Aula Ronda - Col·lectiu Ronda

Ronda Sant Pere, 56, 1er.
Barcelona
Mira també:
http://www.cronda.coop/Recursos/Agenda/Swaps-hipotecaris-la-voracitat-de-la-banca
http://www.cronda.coop/Recursos/Agenda/Swaps-hipotecaris-la-voracitat-de-la-banca

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa