Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
La COS se solidaritza amb company citat a comissaria per desordres públics
27 gen 2011
Ahir a la nit, el membre de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), J.T va ser identificat juntament amb els altres companys i companyes de la COS, la CGT, CNT-Catalunya , i l'esquerra independentista quan feien un piquet informatiu a la confluència dels carrers Bergara i Balmes.
logo_cos_rodo.gif
Aquest matí se l'ha notificat que demà ha de presentar-se a la Comisaria de Plaça d'Espanya amb la imputació de resistència a l'autoritat idesordres públics. Davant d'aquest fet, la COS manifesta tota la seva solidaritat amb el company J.T i assegura que "els únics violents van estar els agents del cos policial Mossos d'Esquadra, que li van agafar pel coll i propinar-li diversespuntades de peu".

Per a la COS, segons un comunicat emès aquesta tarda, "És indignant que la policia catalana es dedique a reprimir activitats sindicals com les pròpies d'un piquet informatiu, en el context d'una Vaga General convocada legalment per, entre d'altres, la COS".

Finalitza el comunicat emplaça a "tothom demà a les 9 del matí davant de la comisaria de Plaça d'Espanya persolidaritzar-nos amb el company encausat i deixar-li ben clar als Mossos d'Esquadra i a la Conselleria d'Interior que la repressió no ens tallarà les ales!"
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/11728/1/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La COS se solidaritza amb company citat a comissaria per desordres públics
30 gen 2011
RECORDAR EL NUEVO CONSELLER DE INTERIOR FELIP PUIG VENIA DE SER UN CARGO IMPORTANTE DE ----ADIGSA---- LA EMPRESA CONSTRUCTORA DE LAS OBRAS PUBLICAS.

OS ACORDAIS DEL FAMOSO 3%(QUE ERA MAS) QUE DENUNCIO EL PRESIDENT PASCUAL MARAGALL POR COMISIONES POLITICAS A CIU DE LAS OBRAS.


AHORA A PUIG LE DAN UN CARGO POLITICO EN CIU PARA PROTEGERLO??? DE IMPUTACIONES? ??CON INMUNIDAD / IMPUNIDAD?? PARLAMENTARIA ES POSIBLE SU IMPLICACION??

INVESTIGUEN PERIODISTAS

EN EL AYUNTAMIENTO DE SANTA COLOMA POR EJEMPLO LA CORRUPCION SE UNIERON EL PSC-CIU EL ALCALDE DEL PSC (tambien hijo del ultimo alcalde franquista del municipio) y LOS DOS EXMINISTROS DE PUJOL PRENAFETA Y MACIA ALAVEDRA.

LA INVESTIGACION VINO DESDE MADRID DE GARZON Y GUARDIA CIVIL (no hay aqui cataluña).

LOS PARTIDOS SE UNIAN-CUBRIAN EN LA CORRUPCION??

DEJO LA PREGUNTA SAQUEN SUS CONCLUSIONES

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more