Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Demà concentració a la comissaria de la Pl. Espanya en suport al identificat en el piquet de la nit a Barcelona
27 gen 2011
Comunicat de suport de l'assemblea del barcelonès de la COS
Ahir a la nit, el nostre company J.T va ser identificat juntament amb els altres companys i companyes de la COS, la CGT, CNT-Catalunya , i l'esquerra independentista que feiem un piquet informatiu a la confluència dels carrers Bergara i Balmes. Aquest matí se l'ha notificat que demà ha de presentar-se a la Comisaria de Plaça d'Espanya amb la imputació de resistència a l'autoritat i
desordres públics.

Volem manifestar la nostra tota solidaritat amb el company J.T i assegurar que els únics violents van estar els agents del cos policial Mossos d'Esquadra, que li van agafar pel coll i propinar-li diverses puntades de peu.

És indignant que la policia catalana es dedique a reprimir activitats sindicals com les pròpies d'un piquet informatiu, en el context d'una Vaga General convocada legalment per, entre d'altres, la COS.

Us emplacem a totes i tots demà a les 9 del matí davant de la comisaria de Plaça d'Espanya per solidaritzar-nos amb el company encausat i deixar-li ben clar als Mossos d'Esquadra i a la Conselleria d'Interior que la repressió no ens tallarà les ales!

Solidaritat amb en J.T!
La lluita és l'únic camí!
COS-barcelonès
Mira també:
http://sindicatcos.cat/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat