Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Info Usurpa 667
25 gen 2011
::: Butlletí setmanal de contr@informació des del 1996 Nº 667 setmana del 26 al 1 de febrero 2011 :::
Usurpa-Gargamel.JPG
usurpa_667.pdf
usurpa 667.pdf (330,55 KiB)
IMPORTANT: parts mèdics, material fotos i videos desallotjament Cinema Laitena, desallotjamentcinema ARROBA gmail.com

VAGA GENERAL I JORNADA DE LLUITA A CATALUNYA 27 GENER

CASSOLADA CONTRA LES RETALLADES PENSIONS Dimecres 26, 22h plaça DEL SORTIDOR POBLE SEC

MANIFESTACIÓ PER LA VAGA GENERAL ALS JARDINETS DE GRÀCIA Dijous 27, 17:30

MANIFESTACIÓ DE SUPORT A CAN VIES Dissabte 29, 17:30h Plaça de Sants. Juntes tornem a aturar la demanda!

MOLA FM FORA DEL 96.6 !!! INTERFEREIX A RADIO PICA I RADIO BRONKA DES DE SETEMBRE

FOOD NOT BOMBS menjador gratuït cada Dimarts i Dijous 21h a la Pl. Països Catalans <M> L3/L5 Sants Estació (fnb.bcn.sants ARROBA gmail.com)


JORNADES ANARQUISME I ALLIBERAMENT NACIONAL
Divendres 19h Xerrada a l'Ateneu Popular l'Espina El nacionalisme de Bakuni després sopador a l'Ateneu llibertari Alomà.

MARXA MAQUIS
Dijous 27, 19h Xerrada L'aportació llibertària a la literatura en els ùltims 100 anys, Plaça Pau Vila nº 3.




INFO USURPA!
Telèfon: 932844756 (Dimarts 13:00h a 16:00h)
email:<usurpa ARROBA riseup.net>
http://usurpa.squat.net



La Revoltosa té ordre de desallotjament. Surt al carrer!
La Revoltosa té ordre de desallotjament. La Revoltosa, centre social autogestionat, es troba al carrer Rogent 82. La finca va passar 5 anys buida abans de ser ocupada el setembre de 2007 per un grup de joves instal·lats al barri del Clot – Camp de l'Arpa. Els motius per dur a terme l'okupació van ser diversos: la falta d'un centre autogestionat al barri, la ràbia contra l'especulació immobiliària, la necessitat de crear un espai per organitzar activitats feministes per a dones i persones transgènere i, el desig de tenir un lloc per a events de caràcter llibertari. En tots els anys anteriors la finca buida només va servir per crear una falsa escassetat i així encarir els lloguers i enriquir gent ja molt rica com la família Marcilla, propietaris d'aquest immoble. Però durant els tres anys d'ocupació, l'ús que se li va donar va ser molt diferent: vivenda digna i gratuïta, biblioteca pel barri, tallers gratuïts de llengües, dansa oriental, art flamenco, l'únic espai a Bcn de dones, lesbianes i trans, espai per a assemblees i col·lectius, col·laboració amb campanyes com les penes-multa o la MAT, etc. A més de participació en conflictes i festes del barri. Es obvi que les lleis protegeixen a la propietat i no pas la dignitat del barri. Així que no ens sorpren que el procés legal hagi finalitzat amb la decisió dels tribunals favorable als propietaris especuladors. Ara La Revoltosa té ordre de desallotjament. Vine dissabte 29 pel matí, les activitats de la Revoltosa surten al carrer. Que el barri s'enteri, volen desallotjar la Revoltosa."
CSOA La Revoltosa 25/01/11



La Carboneria també amenaçada... pels de la FBEX
El CSOA "LA CARBONERIA" es troba sota amenaça de desallotjament després de 2 anys de feina en un edifici que portava quatre anys en desús. El denunciant és FBEX, una de les principals promotores immobiliàries espanyoles, actualment en concurs de creditors, amb més de 640 milions de deute el 2010. Ens han citat a un "JUDICI RÀPID" (8 de Febrer) per accelerar el procés, afavorint així l'avarícia de fer negoci en temps de crisi. Una vegada més, "Justícia
Ràpida" a costa de projectes socials sense fins lucratius que no són de l'interès d'aquesta colla de corruptes. Particulars/Col·lectius (amb o sense NIF) podeu signar en: laotracarboneria.net
Gràcies, salut, força i sobretot desobediència!
CSOA La Carboneria 25/01/11
Mira també:
http://usurpa.squat.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat