Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga, sense ordre judicial i violentant el dret de reunió i expressió.
163161_27Gvaga_sindicats.jpg
Avui s’ha sabut, que des del dimarts romania okupat l’edifici del Palau del Cinema a Via Laietana de Barcelona, amb la idea de convertir-lo en una oficina de Drets Socials. La "Casa de la Vaga", nom que se li ha posat a l’edifici, "és també un espai per debatre i afrontar col.lectivament les retallades laborals i socials que ens pretenen imposar sota el pretext de la crisi.", segons s’informa en el web de l’Assemblea de Barcelona. S’esperava convertir aquests locals en un punt d’informació tant laboral com social, per informar i assessorar a tothom que ho necessités en cas de desnonament, no poder pagar la hipoteca, dificultats econòmiques, en cas d’acomiadament, problemes de feina, .. .

Després de la manifestació de més de 5.000 persones, que ha transcorregut pacíficament pels carrers de Barcelona aquesta tarda, s’ha dut a terme una Assemblea Informativa a la Casa de la Vaga, Assemblea que s’ha vist interrompuda per l’actuació de les forces antiavalots dels Mossos d’Esquadra. Els Mossos en cap moment han acreditat disposar de cap ordre de desallotjament i, davant la seva intenció de desallotjar, tampoc han permès que les persones allí reunides poguessin sortir pacíficament per la seva pròpia voluntat, procedint a treurels per la força, la qual cosa considerem un clar abús de poder per part d’aquestes forces policials.

El desallotjament s’ha dut a terme sense cap ordre judicial, contravenint la legalitat vigent, i atemptant contra el dret de reunió i la lliure expressió, ja que s’ha dut a terme en un moment en que s’estava realitzant una Assemblea Informativa sobre la convocatòria de Vaga General del 27 de gener amb el Comitè de Vaga. El Comitè de Vaga compta amb representants dels sindicats CGT, CNT i COS. Els Mossos d’Esquadra han procedit al desallotjament per la força de les persones que participaven en aquest acte informatiu, tot i haver estat degudament informats, de manera que la CGT considera els fets d’un clar abús de poder i un excés de les forces policials contra el dret de vaga, de reunió i d’expressió.

Barcelona, 22 de gener de 2011

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya
Mira també:
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article4890&var_mode=calcul

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
Mossos, no oblideu mai que qui la fa la paga... ESCÒRIA.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
Espero que perdáis muchos ojos en las próximas cargas policiales.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
prohibiria que els meus subordinats fessin el troll per aquí.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
Hay bastantes posibilidades de que sea un mosso, pero no olvideis que tambien es posible, por desgracia, que sea un simple gilipollas con cerebro diminuto.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
Ni con toda la propaganda del mundo financiada con nuestros propios impuestos podrían hacer que la "sociedad" reclame una solución o vea un problema real en esa figura tan patéticamente cutre que se han inventado los medios, el "antisistema".

Se os acaban los días de bonanza y empezáis a sentir el miedo, es normal... Preparaos porque esto solo acaba de empezar.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
un altre debat enriquidor als comentaris de la notícia original. evviva il web 2.0 y la madre que la parió. lliure publicació per a provocadors i membres de les FSE. almenys aquestes, quan provoquen fan la seva feina, però dic jo que no caldria que els hi cedíssim els ¿nostres? mitjans com indy per fer-ho, i menys encara, gratuïtament. si volen fer el troll que se'n vagin als comentaris de La Vanguardia o El Periódico, tots aquests Harrys els Sucios de pacotilla, que se'n vagin allà amb la Rahola o PxC.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
Aixó es diu llibertat d'expressió, quelcom qu'ells desconeixen, peró, al menys nosaltres sabem el que és.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
anna pren-te la medicació i torna a la taula que el comissari fa una hora que esta esperant que li portis el cafè i quan acabis busca a la wikipedia el que va ser el III Reich i deixa de dir tonteries xata.

No entenc perque no s'esborren els comentaris d'aquests energúmens, si volen deixar anar la seva merda ja tenen milers de forums, pagines i mitjans, trobo un error deixar que intoxiquin en nom de la llibertat d'expressió, una cosa que ells mai han respectat.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
una cosa es llibertat d' expressio i l' altra es ser un feixista..
Això si que no es pot tolerar, no confundim llibertat d' expressió amb tenir k tolerar tota la merda de gent inadaptada i malalts mentals..
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
que us digui. aquest que ha desitjat això de que perdem molts ulls en les properes càrregues policials, es deu referir a això:

http://stopbalesdegoma.org/
http://stopbalesdegoma.org/tag/documents

doncs jo no li desitjo als mossos ni que perdin els ulls ni res de tot això.

desitjo que compleixin la legislació vigent.
desitjo per tant que no s'hostiï ningú a les seves comisaries ni a les seves detencions ni a les seves càrregues. que no s'inventin excuses al servei de la propietat per fer desallotjaments express (ells estan o haurien d'estar al servei de tots els catalans, no només de La Caixa i del cara de bleda del Felip Puig).
desitjo que els que hostiïn, buidin ulls o se'ls dispari la pistola en detencions a Santa Coloma, ho paguin amb les condemnes del sistema legal vigent.
digueu-me utòpic.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
La mani fue muy bien, felicidades a los convocantes. Gente de todas las edades y de distintos colectivos, un recorrido laaaaaargo, varias acciones por el camino.... No me quedé al final y me he enterao de la ocupación por la prensa. Ya sé que igual está de más, pero tendríamos que preguntarnos si al incluir un tipo de acción directa como es la okupación no implica indirectamente a un perfil determinado de militante. Es decir, ¿entraron a la okupa los de la asamblea de parados? ¿y los niños que había en la mani? Esto tendría que pensarse más, dependiendo de la acción las complicidades crecen o decrecen. Si era una manifestación a favor de los derechos laborales o en contra del pensionazo, ¿no hubiera sido más coherente otro tipo de acciones?. Si se tiene previsto que el número de manifestantes crezca en número y , sobretodo, en diversidad ¿no sería más lógico acercarse mediante acciones que reflejen su situación?
La acción en parques y jardines sería un ejemplo de los que quiero decir.
Por otro lado, si las manifestaciones de los sindicatos acaban en okupaciones de cines...¿cuantos trabajadores creéis que se sumarán en la próxima?. Buscar la visibilidad en la prensa o los dos minutos en el telediario no es un buen objetivo si lo que se quiere conseguir es presión social. Si lo que se quiere es publicidad, es el camino ideal.
Otro debate sería si para conseguir hacerte oir en la sociedad del espectáculo es necesario aceptar sus condiciones.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
dudo que un mosso escriba estos"pensamientos", si ni piensan ni saben escribir!
Debe ser de otro tipo de gilipolla
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
no me parece bien ocupar las masas para fines políticos

asi nunca saldrán las cosas

para mucha gente es un triunfo un juicio de 400 personas, pero para otras sin información de lo que se iba a hacer (secretismos de la vanguardia organizadora)y peor posicionadas en esta sociedad europea, sin duda será una derrota acabar siendo deportado a su país de origen, por una okupación frustrada nuevamente por la propia vanguardia que la promueve.

Asi, entre masas y vanguardistas, no llegamos a ningun lado

a reflexionar...
con animo constructivo,
saludos
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
Las cosas salen bien cuando se hace caso a CC.OO. y UGT. Cuando les dejamos que nos recorten salarios, pensiones y todo lo que quieran sin rechistar. Así es como se hacen las cosas desde que Franco se levantó en armas contra la democracia.
Nadie obliga a nadie a que okupe. Nadie pide a nadie que corra el riesgo que no está dispuesto a correr, ni que se arriesgue a una deportación.
Tanto las personas de dentro como las de fuera saben que se exponen, igual que se expone alguien que sale a manifestarse y alguien que denuncie a este sistema totalitario y continuación del fascismo o alguien, que sin "papeles" sale a la calle a buscarse la vida.
Las únicas vanguardias que hay están en vuestra imaginación y por mucho que reflexiones, si algo tan sencillo no lo entiendes, me temo que quien no va a llegar a ninguna parte, eres tú, que te quedarás con la misma cara de ignorancia con la que te imaginas un mundo al margen del tuyo.
El adentro y el afuera son partes del mismo movimiento y una cosa es la acción por sorpresa y otra muy distinta la acción de vanguardia que tiene otras connotaciones muy diferentes.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
23 gen 2011
calma y nervios frios, la accion directa estaba bien, todos la condividen. Ahora a hacer un exito el 27. Bloquemos la ciudad, apagemos sus luces, impidamos el normal movimiento.
Animo y a la huelga.
Re: Els Mossos d’Esquadra desallotgen la Casa de la Vaga
17 feb 2011
------------------------
Aquest gener del 2011 han aparegut articles, cartells i comentaris parlant de CNT convocant vaga general i manifestació conjunta amb CGT i COS.
Es tracta del sindicat amb seu al carrer Joaquín Costa, 34 de Barcelona.
------------------------

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more