Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Carta oberta a la ciutadania. El 27-G tothom al carrer!
21 gen 2011
Ciutadans i ciutadanes de Catalunya:
163161_27Gvaga_sindicats.jpg
Novament ens volen fer creure que el sistema públic de pensions està a la vora de la desaparició, que de seguir així els mercats s'encebaran amb Espanya com ja ha passat amb Grècia i Irlanda, el govern de Zapatero i tot el ventall parlamentari, excepte excepcions, i amb el suport dels sindicalistes adeptes a aquest sistema, ccoo i ugt, proposen modificar el règim de les pensions i

allargar l'edat laboral.

D'altra banda indigna que des de qui es autodenominen d’esquerres estiguin fent el treball brut propi de la dreta; en efecte, allargar l'edat laboral als treballadors i treballadores quan els avanços tecnològics ens acosten al món feliç que els nostres majors somiaven, és un insult a la utopia de l'esquerra.

Com és altre insult pretendre que la mitjana de les pensions sigui resultat de tota la vida laboral de les persones, com si la joventut accedís al treball només acabar els estudis, o com si estiguéssim en la societat de la plena ocupació! Sabem què pretenen, abaratir les futures pensions, aquest és l'objectiu real, no s'atreviran a recollir impostos als rics, s'enceben amb el qual menys tenen, les classes populars.

En efecte, l'agressió contra les jubilacions i les pensions que estan preparant el govern estatal, la patronal i la dreta, podrien plasmar-la en un nou acord confederal amb els sindicats majoritaris; si això que preparen es portés a terme, seria una traïció als treballadors i treballadores, similar als Pactes de la Moncloa. Ara el que procedeix és que entre tots i totes intentem de conscienciar als nostres amics, companys a tota la ciutadania per a parar el cop que ve cap a tots els ciutadans i treballadors de Catalunya i de l'estat espanyol.

La CGT no ens resignem, i ens revelem davant la injustícia que representa que aquesta “crisi” la paguem els de sempre, els quals generem la riquesa, els treballadors i treballadores, i que els responsables, bancs i multinacionals i altres paràsits se surtin amb la seva.

Per això fem una crida per que el dia 27 es faci una contestació a Catalunya, com així es va a donar a Galícia, Euskadi i Navarra les manifestacions que es desenvoluparan a Catalunya entre el 20 i 22 de gener són el preàmbul. Ciutadans i ciutadanes, no cap la resignació, mobilitzem-nos contra la reforma laboral i la retallada de les pensions.

TOTS I TOTES A LA VAGA I A LA MOBILITZACIÓ GENERAL EL DIJOUS 27-GENER. Manifestació 27 de gener a les 17,30 hores, Jardinets de Gràcia. (Bcn)


Salut i Anarcosindicalisme.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carta oberta a la ciutadania. El 27-G tothom al carrer!
17 feb 2011
------------------------
Aquest gener del 2011 han aparegut articles, cartells i comentaris parlant de CNT convocant vaga general i manifestació conjunta amb CGT i COS.
Es tracta del sindicat amb seu al carrer Joaquín Costa, 34 de Barcelona.
------------------------

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more