Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Terrassa] Aturem la retallada de les pensions!
20 gen 2011
2122.jpg
Aturem la retallada de les pensions!

Les nostres vides no són un negoci!


Després de sortir al carrer a la Vaga General del 29 de setembre per oposar-nos a l’escalada de retallades laborals que el Govern Espanyol i la política del capital ens està imposant, toca de nou sortir el carrer! Aquest cop, per denunciar la Reforma del sistema públic de pensions que pretén incrementar l’edat de jubilació i el període necessari de cotització. Fent que els i les treballadores i especialment els i les joves, tinguem pensions de jubilació cada vegada més baixes.

En realitat no és més que una nova estratègia neoliberal que pretén eliminar el sistema públic de pensions, substituint-lo per plans privats de pensions en mans del capital financer (bancs, caixes i asseguradores).

En un sistema públic de pensions on el 73,5 % de les pensions està al llindar de la pobresa i més del 10% d’avis i àvies no rep cap tipus de pensió, ens preguntem quina és aquesta inviabilitat de la que ens parlen?

Cal recordar a més, que hi ha un 20% d’atur. Aleshores, si el que falta és gent cotitzant per tal de generar riquesa, per què no es potencien polítiques d’ocupació de qualitat, es redueix la precarietat a la que estem exposades i es redistribueix realment la riquesa, fent que qui té més pagui més?

Amb aquesta realitat, a la gent del poble, a la classe treballadora només ens queda organitzar-nos, solidaritzar-nos, mobilitzar-nos i fer sentir la nostra veu per dir ben clar: LES NOSTRES VIDES NO SÓN UN NEGOCI!

Aquest divendres 21 a les 20h. davant de l’Ajuntament de Terrassa fem sentir la nostra veu en contra d’una nova retallada dels nostres drets!

22 de gener a les 17h,

manifestació unitària a Barcelona (plaça de Sants)

25 de gener a les 19h

Concentració al Vapor Ventalló

27 de gener

Vaga General i jornada de lluita arreu del territori.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat